ne yapmaya çalşıyor

cemre00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
19
0
86
Afyon
6 aylık ciddi bi ilişki bizimkisi. bana ilk tanıştığımızdada söylemişti evlilikten korktuğunu.sonra arada aşk tutku olursa güzel bi evlilik olur dedi.sonra seni tanımam yeterli evlilik için dedi. geçen günde neden diğer insanlar gibi evlilik düşüncesi beni mutlu etmiyorda korkutuyor dedi. artık yoruldummmm

Demek ki aklına yatmıyor adamın evlilik düşüncesi...

Böylelerini evlenmeye ikna etmek baya vakit alır gibime geliyor :delphin:

6 aylık ciddi bi ilişki bizimkisi. bana ilk tanıştığımızdada söylemişti evlilikten korktuğunu.sonra arada aşk tutku olursa güzel bi evlilik olur dedi.sonra seni tanımam yeterli evlilik için dedi. geçen günde neden diğer insanlar gibi evlilik düşüncesi beni mutlu etmiyorda korkutuyor dedi. artık yoruldummmm

Adam hakaret mi etmiş ben mi yanlış anlıyorum?
Size aşık değilse ne işi var sizinle beraber?
Evlilikten korkmasını anlarım da aşk,tutku varsa evlilik olur... Eeeee aşk yok mu?

demekki senle ciddi düsünmüyo
ve evlilik gibi bi düsüncesi yok:delphin:

6 aylık bir ilişkinin neresi ciddi acaba hiç mantıklı değil bence
İnsanlar yıllarca flört edip ayrılıyor tanıyamadığı yönleri çıkıyor hala ..
Düşüncesi belli işte ileriye dönük düşüncesi yok ondan kıvırmaya başlamış..

ya 6 aylık bir ilişki nasıl ciddi oluyor. sen ciddi olabilirsin belki ama o öyle gözükmüyor dediğine göre. yada evliliğe ısındıramamışsın onu yani seninle bir evlilik düşünmüyor olabilir. zaten bir insan neden evlilikten korkarki ya sevdiği birini bulamadı yada daha çok beklentileri var karşı taraftan tabi bunuda sende bulamamış belli o yüzden evlilik mutsuz ediyor onu..

ya 6 aylık bir ilişki nasıl ciddi oluyor. sen ciddi olabilirsin belki ama o öyle gözükmüyor dediğine göre. yada evliliğe ısındıramamışsın onu yani seninle bir evlilik düşünmüyor olabilir. zaten bir insan neden evlilikten korkarki ya sevdiği birini bulamadı yada daha çok beklentileri var karşı taraftan tabi bunuda sende bulamamış belli o yüzden evlilik mutsuz ediyor onu..

Back
X