- 4 Nisan 2021
- 762
- 925
- 18
- 20
Nerden başlasam anlatmaya bilmiyorum çok karışık bir durumun içine düştüm her ne kadar düşünmemeye çalışsam da aklımı kurcalıyor . Sevgilim vardı terk etti beni aynı okukdayız yakın arkadaşlarımızda ortak . 1 hafta önce falan onun en yakın arkadaşıyla telefonda konuştuk çok yakışıklı oldu o da bana kız gösteriyor vs dedi ilgilenmediğimi umrumda olmadığını söylesem de devam etti bir süre bugün farklı bir ortak arkadaşımız onun yeni birisinden hoşlandığını söyledi bana gittiği dershanedenmiş ben de biraz merak etip araştırdım açıkçası gittiğini söylediği dershane söylediği yerde değil kız o dershaneden değil ve ne biliyim anlatırken de kendisiyle çelişiyordu , mesela bunun ne zaman olduğunu sorduğumda oldu baya dedi biraz diretince geçen hafta söyledi dedi geçen hafta cuma günü beni kalben hala sevdiğini düşündüğünü söyleyen inşAllah barışırsınız diyen kız dedi bunu . Bu bana oynanan bir oyun mu bu çocuğun amacı ne yoksa gerçek olabilir mi böyle bir şey. Arkadaşlarımız hep ortak olduğu için hiç birisiyle konuşmak istemedim sizin fikirleriniz nelerdir kızlar