- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Eğer avukat bey de benim gibi sosyal medya cahiliyse boşa gitti el sallamanYok değil el salla butonuna basmak gerekiyor gitmesi için
Bilmiyorum az paylaşımı var ve 0 begeniliEğer avukat bey de benim gibi sosyal medya cahiliyse boşa gitti el sallaman
Ne paylaşabilirm bilmiyorum işte faceden el.salladm karşılıksız kaldıİlgisini çekecek paylaşımlar yapabilirsiniz , baktınız karşılık geliyor sizde yürürsünüz
Onun dikkatini çekebilecek tarzda şeyler işte kendi fotoğrafınız da olabilir. Direk ona değil tabi ki ana sayfasın da dolaşırken göreceği şekildeNe paylaşabilirm bilmiyorum işte faceden el.salladm karşılıksız kaldı
Kendi resimlerimi paylaşıyorum elbet deOnun dikkatini çekebilecek tarzda şeyler işte kendi fotoğrafınız da olabilir. Direk ona değil tabi ki ana sayfasın da dolaşırken göreceği şekilde
Bir gelişme yok cnm faceden el salladım iki saati geçti ses yokKonu sahibi, meraktayım ben de gelişmeleri sürekli yazın lütfen
Mesajdan ikon gidiyr işte cnm. Görmustir mesajdan sonra online oldu cnku ama cevap vs yokFace kullanmıyorum görmüş müdür nasıl görür falan bilmiyorum o yüzden. Çaktırmadan dikkatini çekmeye çalışsanız daha iyi olmaz mı?
İşte keşke atmasaydınız erkekler kendileri adım atmak isterler genel olarak böyle.Mesajdan ikon gidiyr işte cnm. Görmustir mesajdan sonra online oldu cnku ama cevap vs yok
Dan diye bilmiyorum yapamam ben yaneden direkt bir kahve içmeye davet etmiyorsunuz ?
kısa ve cok net bir yol
neden bence bayagı eglenceli oluyor. böyle sosyal medya kovalamak yorucu degil mi?Dan diye bilmiyorum yapamam ben ya
Yorucu ama işte reddedilmek var ucunda rezil olmak varneden bence bayagı eglenceli oluyor. böyle sosyal medya kovalamak yorucu degil mi?
Reddedilmek rezil olmak var ucundaAslında yapabilirsiniz o cesaret var gibi
reddedilmek ve rezil olmak arasında hiç bir bağlantı yok . bence buna uygun yasarsanız hayatınız daha kolay olurYorucu ama işte reddedilmek var ucunda rezil olmak var
Bu rezillik değil dürüstçe bir adım atmış olacaksınızReddedilmek rezil olmak var ucunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?