3-4 aydır bu aşk acısı beni mahvetti.
Unutamıyorum onu ne yaptıysam,her sabah uyanır uyanmaz o geliyor aklıma bazen eski anılarımızla gülümsüyorum bazen sanki hala hayatımdaymış gibi yepyeni hayaller kuruyorum...
Uyurken eğlendiğimiz,güldüğümüz günleri düşünerek uykuya dalıyorum.Bir türlü soğuyamıyorum ondan unutamıyorum...:2::2::2:
Oysa bana çektirdiği acıları,hazmedilemesi zor kelimeleri unutmamam lazım ama ben hiç biri hatırlamıyorum hepsini unuttum adeta.Benım bunları hatırlamam lazım bana çektirdiklerini unutmamam lazım onun için döktüğüm gözyaşlarını unutmamam lazım ki ayrıldığımız gerçeğini görüp yüreğimi bu gerçeğe inandırıp hayatıma kaldığım yerden devam ediyim ama olmuyor sanki hayal aleminde yaşıyorum...
Oysa o bensiz hayatına kaldığı yerden devam ediyor 180 derece değişmiş bir kişilikle bana verdiği o kadar sözü unutarak bana aşık olduğunu unutarak hayatına kaldığı yerden devam ediyor..
Bense internetten her gün o neyapıyor diye twitter'dan bakıyorum yazılarını okuyorum kimle konuşmuş ne yapmış nereye gitmiş...
Kendime çok kızıyorum hayatıma yönelip ilerleyemiyorum takılı kaldım resmen,gerçekleri görmüyorum bittiğine inandıramıyorum ondan soğuyamıyorum.Hayatıma devam edemiyorum bu aşkı yüreğimden söküp atamıyorum söz dinletemiyorum bu kalbime
:2:okadar zorkii aklından çıkarabilmek..okadar zorkii
ama unutma imkansız değil hiçbirşey..
sana bişey diyemiyorum bende aynı durumdayım çünkü
aynen yaaa harfi harfine aynı durmdayım yaaaa:14:
bize yaşattıklarını fazlasıyla yaşarlarda köpek qibi pişman olurlar inşalllaaaaaaaaaaaah..döktüüm qözyaşının haddi hesabı ykAdı aşk acısımı değil mi aynı işte biz hala onları düşünürken onların aklına bile gelmiyoruz eminim
bize yaşattıklarını fazlasıyla yaşarlarda köpek qibi pişman olurlar inşalllaaaaaaaaaaaah..döktüüm qözyaşının haddi hesabı yk
aynen bnmkide farklı şehrde hatta buldu bileeBen benimkinden adım gibi eminim orada(o farklı şehirde okuyor) kendine bir sevgili bulacak bana yaptığı haksızlıkları ona yapmayacak kızı el bebek gül bebek el üstünde tutacak sonrada evlenip gidecek olan bense hala onun için ağlıyor olacağım
ama daha erken canim üc dört ay kisa bi zaman unutmak herseyi sindirip kabulenmek icin zamana birak yasini tut tabikii agla ama yanliz cok kalma insan icine cik
aynen bnmkide farklı şehrde hatta buldu bilee(((( onlar oralarda keyfteyken biz yastayız
Hayatının sonu değil ya. Gençsin Daha hayatının baharındasın. Aşk sadece kısa süreli bir mutluluk gelip geçici bir duygudur.
Sadece mutlu olduğun günlerin hayali aklında başka hayallere dalarsın.
Yazarsan ve yazdıklarını not alırsan belkii gerçekleri daha net görürüsün.
Yazdıkların büyük ihtimal ilk günler olcak. Her yeni başlayan şey güzeldir. Güzel olan herşey eskir yıpranır.
Hayattan ölümden başkası yalan demişler. Ölenler toprak oluyor. Aşk neden toprak olmasın.
Hem Ölenle ölünmüyor ki!!! hayat yine devam ediyor.
Bu dünyada tek ruh eşin yok ki.. Senin istediğin özelliklere sahip hatta ondna daha iyisi daha kalitelisi %90 var.
HAyat bu ... acılar büyütür, olgunlaştırır insnaları.
Yapılan yanlışlar kara defter kayıt edilir bir daha yaıplmaz...
MAlasef hayat acımasız bir öğretmen...
"Hüzünlü parçalar dinleme, gez, eğlen, arkadaşlarınla görüş, kitap oku, alışveriş yap" vs...
Bir sürü öneri söylenecek size...
Fakat gelin görün ki bunların kişiden kişiye etkisinin değişeceği hatta etki edip etmeyeceği tartışmaya açıktır... En etkili formül ise zamandır, herkes için bu süre farklıdır fakat sizin "ayrılık acısı süreniz" dolduğunda içinizde hiçbir şey kalmadığını göreceksiniz... Bu bazen durup duruken olur, bir sabah kalkarsınız ki eskisi kadar hissedemiyorsunuz varlığını... Hastalık gibi, bir bakmışsınız, iyileşmişsiniz...
Kendinize biraz zaman verin, bu süre içinde sadece içinizden geleni yapın; ağlamaksa ağlayın, hüzünlü şarkılar dinlemekse dinleyin fakat kendinize tanıdığınız müddetin ardından son verin sizi üzen bu eylemlere...
Siz öyle birini unutmaya çalıştığınız için diğerlerinden biraz daha şanslısınız... Düşünsenize sevdiğinizden aile, maddiyat, ölüm gibi elinizde olmayan sebeplerden ayrılmadınız... Sizi hayatından çıkardıktan sonra "180 derece" değiştiğini söylediğinize göre bu süreci atlattıktan sonra hayatınıza yön vermeniz daha kolay olacak... Elbette bu süreç ne her gün onu takip ederek ne de izini kaybetmek için özel çaba harcayarak daha kolay hale gelecek... Muhakkak zor olacak ama o ilişkinin yaşanması bitmesinden daha hayırlı olsaydı şu an bu durumda olmazdınız... Her kayıba sizi daha büyük hasarlardan koruyan kazançlar olarak bakarsanız biraz daha güzelleşir hayat... Bu, kendini kandırmak da değil... Öyle olmuyor mu? "İyi ki bitmiş" diyenleri duymadınız mı? Hele sizi gerçekten seven birini bulduğunuzda, hayatınızda her şey yoluna girdiğinde yazık olmaz mı bugün döktüğünüz gözyaşlarına?
Allah kolaylık versin bize.Kafamızdan çabuk atarız inşallah.Erkekler bukadar zorlanmıyor değil mi?Kötü yanlarını düşünmemiz lazım..Güçlü olmamız lazım..Yalnız kendimizle de mutlu olmamız lazım..Tamammen bağlanmamamız lazım.Ama gel de anlat işte gönüle..Bağlanmadan da ilişki olmuyor zira bir bayan için.O halde güçlü olmalıyız şimdi..Benim konuma da cevap yazıp desteklerseniz kendimi hiç değilse yalnız hissetmem..Üstelik ben yalnız kalıyorum.İşim daha zor..
Çok sosyal değilim ki öyle arkadaşlarımla takılıyım geziyim,evden okula okuldan eve..haliye bu sürekli boşlukta aklıma o geliyor
okulda o zaman güzel vakit gecirmeye bak sohbet et yeni arkadasliklar edinmeye calis arkadaslarinla telefonlasman bile senin kafani dagitir kitap oku kisisel gelisim gibi spor yap ellin neye yatkinsa onu gelistirmeye bak iste
ama ne kadar tek basina kalirsan o kadar aklina gelicektir cünkü ay unutucam düsünmicem dedikce daha cok düsünürsün ne kadar aglarsan dahada icine alir seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?