Canını acıtıyodur eminim daha kısa bir süre önce sana söylediği sözleri şimdi o kıza söylüyor,daha 2 gün önce senn elini tutarken şimdi onun elini tutuyor...Tek suçumuz sevmekdi sanrım![]()
evt tek suçumuz değer verip sevmek ne yazıkki cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canını acıtıyodur eminim daha kısa bir süre önce sana söylediği sözleri şimdi o kıza söylüyor,daha 2 gün önce senn elini tutarken şimdi onun elini tutuyor...Tek suçumuz sevmekdi sanrım![]()
Amin inşallah unuturuzAllah kolaylık versin bize.Kafamızdan çabuk atarız inşallah.Erkekler bukadar zorlanmıyor değil mi?Kötü yanlarını düşünmemiz lazım..Güçlü olmamız lazım..Yalnız kendimizle de mutlu olmamız lazım..Tamammen bağlanmamamız lazım.Ama gel de anlat işte gönüle..Bağlanmadan da ilişki olmuyor zira bir bayan için.O halde güçlü olmalıyız şimdi..Benim konuma da cevap yazıp desteklerseniz kendimi hiç değilse yalnız hissetmem..Üstelik ben yalnız kalıyorum.İşim daha zor..
evt tek suçumuz değer verip sevmek ne yazıkki cnm(((
cnm ya erkeklere daha fazla sinir oluyorum böle üzülen bayanları gördükçe..aşk acısını bile yaşamaktan mahrumlar baskalarıyla yaralarını saracaklarını sanıyolar ama aslında en derinlere bastırıyolar aşklarını içlerinde hep bir ukde kalarak....
neden acı çekmeyi göze alırlar mutlu olmak varken,neden güçlü görünmeye çalışırlar aslında bir köşede acı çekerken...
inşallah en kısa zamanda kurtulursun tatlım bu düşüncelerden..lütfen zaman geçmesini bekle..unutmak zor tabiki ama alışmak bütün mesele..alıştıktan sonra hayat daha kolay olucak sadece sabret..
ahın yerde kalmaz Allah!ın izniyle mutlaka görecektir ileride..
belkide bu yüzden böle olmustur cnm..Ben ona kızmıyorum adlında tek kızdığım kendim,onu bukadar çok sevdim diye
bir dediğini iki etmedim diye sözünden çıkmadım diye bana verdiği bütün sözleri yerine getirecek diye ve en önemlisi ona bukadar çok güvendim diye...
Onu okadar hayatımın merkezi haline getirmişimki kendimden bile onu çok önemsemişim..
Neydi onu benden ailemden bu kadar önemli yapan
Ya anlamıyorum kendimden çok ona önem verdim ben...
belkide bu yüzden böle olmustur cnm..
birine haddinden fazla deger verirsen ya onu kaybedersin ya kendini mahvedersin die bi söz vardır..
sevgi insani bir duygudur tabi engel olamazsın..ama güçlü olabilirsin hayata karışmalısın gezmelisin bişeylerle ilgilenmelisin ki yogun düşünmeyesin..aklından çıkmaz bilirim ama çok yogunlaşma bebegm sakın hüzünlü parçalar dinleme![]()
yok yok dinlemiyorum bu akşam kk'da eşinize ilk nezamana rezil oldunuz adlı konuya takıldım güldüm durdum wala artık tek kıymetli benim dediğin gibi birine haddinden fazla değer vermeyeceksin verdim ve sonucu gördüm.
desteğiniz için teşekkür edrim yalnız bırakmadınız beni![]()
sölemek istedigim tamda buydu.bişeylerle ilgilenmek ve yogun düşünceye saplanmamak..
konu okumasaydın belkide ağlayacak aacı çekecektin
kendini sürekli mesgul et yor
rica ederim cnm ask acısı beni herzaman üzer..
çok mutlu olursunuz inşallahhh![]()
inş cnım benım bütün bayanlar mutluluğu çok hak ediyor,kimse aşk acısı yaşamasın hep gülelim inş:82::82:
yok cnmya bütün bayanlr demeyelim.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/422825-cok-fazla-dusmanlik-duyuyorum-7.html#post17828444
mesela böyleleri haketmiyo..
bu yasadiklarin sadece ayriligin evrelerinden biri...
3-4 ay daha dün gibi gelir insana hersey...
hep iyi yönlerini, güzel anlari hatirlarsin...
bu gayet normal...
sonraki evrede aklin basina geldikce, kendini hatirladikca sana yapilan haksizliklari hatirlayacaksin...
ayriliga alisacaksin ve birgün hic bir anlami kalmayacak o insanin senin icin...
hatta sen bile sasiracaksin kimin icin aglamisim ben, onun icin neden hayatimi erteledim diyeceksin...
herseyin bir zamani var ve emin ol zaman leyihe akip gidecek...![]()
Tek istediğim bu evreleri bir an önce atlatıp hayatıma kaldığım yerden devam etmek,artık yalnız başıma kendi düzenimi kurmak istiyorum.
Artık kendim için haksız yere ertelediklerimi gerçekleştirmek istiyorum...
Destekleriniz yardımlarınız fikirleriniz için hepinize çok çok teşekkür ediyorum...
[FONT="Comic Sans MS]çok zor ama atlatıcaz inş siim'cim..ben de yaklaşık 3 aydır böyleyim biliyosun ama bi yandan da hayat devam ediyor onlar nasıl bizsiz mutlularsa bizde öyle olmalıyız..
ama ben hala rüyalarımda görmekten bıktım onu adeta irkilerek uyanıyorum ve hemen elim tele gidiyo ister istemez oysa ne kadar çok isterdim herşeye rağmen sesini duymayı ..(
off off efkarlandım yine siim..81 gün olmuş ayrılalı...([/FONT]
inş siim'cim asla aramayı düşünmüyorum inş öyle bir hata yapmam...ya canım dur kendi konuma abone oluyum geç gördüm yazdığını.gerçekten 81 gün oldumu baya olmuş ya ben bizimkini hesaplamaya korkuyorum ama sakın kendinden taviz verme o seni aramıyorsa sende arama bırakma kendini er yada geç bitecek bu acı,öyle yada böyle bitecek...
inş siim'cim asla aramayı düşünmüyorum inş öyle bir hata yapmam...