• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim:-(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba hanımlar. Sevgilim istanbulda üniversite okuyor ve son senesi.
Geçen sene bir sebepten Facebook şifresini almıştım. Aradan bir süre geçtikten sonra arama geçmişinde bir kızı aradigini gördüm. Anlattığına göre kız sınıfta sürekli buna bakıyormuş. Neyse iyi düşünmeye çalıştım konu unutuldu gitti... Aradan bi kaç ay geçti sevgilim o kıza mesaj attığını söyledi. Kıza, eğer aklinda böyle bişey varsa benim sevgilim var demiş. Mesajlarını ben de okudum. Ama kız asla böyle bişey yaptigini kabul etmiyor. Sevgilimi ne tanıyor ne de ismini biliyor. Sevgilime göre kız bayağı bayağı bakıyormuş, eminmiş.

Ben konu kapandı sanırken sevgilimin tekrar tekrar kızın profiline baktığını gördüm. Hem de defalarca üzüldüğümü görmesine rağmen..
Ya bu kız gerçekten bakıyor, dikkat çekiyor. Ya da sevgilim kıza karşı bir şeyler hissediyor da ben ayakta uyuyorum... Fikirleriniz benim icin önemli, cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Bence de ayakta uyutuyor sizi.. Madem kız bakıyormuş falan filan da ikide bir kızın profilini aratmak ve bakmak ne demek?

Saf yerine koyulmak istemiyorsan gerçekten bitir, hem bu tür şüphelerin olduğu yerde sadece kendi sağlığını yitirirsin çünkü kafandaki soruların doğru cevaplarını asla vermez erkek arkadaşın. Hep kız ona asılıyordur, kız bakıyordur, yersen...

Erkek arkadasin cok basit biri, hatta tam bir kezo.. Kendisine bakan kisiye mesaj atmak nedir ya :KK53: Kiz buna bi sey dememis, çıkma talebinde bulunmamis, pesine takilip rahatsiz etmemis.. Resmen rezillik..
O kadar mi ozguvensiz, o kadar mi ezik biri de kendisine bakıldığını dusunuyor, bakilsa bile sırf bundan yola cikarak mesaj atiyor..

He canim he sana bakiyorlar, sen hic istemiyorsun(!) ama yine de bakiyorlar..

Bi de kizi tekrar tekrar aratip bakmis.. Yine baskasi adina utandım..

Günaydın demek istiyorum. .. bakarsa baksın ne alaka sevgiliniz durup dururken mesaj atıyor kıza ve açıklama yapma gereği duyuyorki. .. Ayrıca demekki sevgilinizde dikkatle kıza bakiyormus'ki kızın ona baktığını görmüş. .

Bu da yeni moda oldu her halti yiyip falanca kız bana baktı filanca kız bana baktı yani bunun Türkçesi ben bu kızdan hoşlanmaya başladım önce ben söylemiş olayım da yakalanirsam beni suçlama .

Sevgilin kendini akıllı sanan bir zavallı

Ben kocamla bile bu konuları konuşamam biri baktı diye nasıl anlatacak. sevgililik döneminde hiç bir bağlayıcılık YÖK bakışmaya devam deyip vur tekmeyi

kız doğru söylüyor bana göre. sevgilin sana yakalanınca bana bakıyor numarası yapmış, sevgilin bakıyor canım kıza

Ya kızın ilgisi hoşuna gitmiş,kız amacına ulaşmış yani sevgilinin dikkatini çekmiş.
Ya da ortada bakma filan yok,tek bakan sevgilin ve seni kekliyor.
Ne yapılabilir bilemedim,sen de bak birilerine madem sonra söyle 'şu ykisiklinin bende gözü var sürekli bakıyor' vs :D Biraz da o kafaya taksin

Ya kızın ilgisi hoşuna gitmiş,kız amacına ulaşmış yani sevgilinin dikkatini çekmiş.
Ya da ortada bakma filan yok,tek bakan sevgilin ve seni kekliyor.
Ne yapılabilir bilemedim,sen de bak birilerine madem sonra söyle 'şu ykisiklinin bende gözü var sürekli bakıyor' vs :KK70: Biraz da o kafaya taksin
Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum:KK12:

Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum:KK12:
Ya pardon ama bu kadar iyi niyet bünyeye zarar. Bi kere sosyal medyada kızı aratan sevgilin.. Dolayısıyla kız bakmış bakmamış sizi bağlamaz da sevgiliniz kızdan hoşlanıyo ve takipte net. bunu anlamak için çok fazla bişeye ihtiyaç yok sadece biraz mantık :KK66:

Valla bence güvenilir biriyse sevgiline güven.Hepimize eşimiz sevgilimiz dışında sulanan oluyor,hemen kayıyormuyuz, hayir. Sadık biriyse ve gerçekten kız sorunluysa başka ne yapabilirsin ki.

Ya pardon ama bu kadar iyi niyet bünyeye zarar. Bi kere sosyal medyada kızı aratan sevgilin.. Dolayısıyla kız bakmış bakmamış sizi bağlamaz da sevgiliniz kızdan hoşlanıyo ve takipte net. bunu anlamak için çok fazla bişeye ihtiyaç yok sadece biraz mantık :KK66:
Kendi adıma söylüyorum,her arattigimdan hoşlanmış olmuyorum.Merak denen bir şey var sonuçta. Haa,ilgi hoşuna gitmis demek istediyseniz ona lafım yok:)

Sadece bakışlarını yakaladığınız birine, "aklında bir şey varsa, benim sevgilim var" diye mesaj atmak sizce mantığa uygun mu? Yani insan en azından karşı tarafın "sen yanlış anlamışsın, ne bakması, kendini ne sanıyorsun...vs" diyebileceğinden çekinerek öyle bir mesaj atmaz. Sevgiliniz böyle bir mesaj atmışsa, rahatsız olduğundan değil, macera arayışından atmıştır ya da cidden kezbanların efendisi filandır bana göre. İki durumda da iyi bir sevgili adayı değil bence. Zira bakarsa baksın, bana ne diyebilirdi, başka yöne bakabilirdi, böylesi daha güzel olurdu.

Kendi adıma söylüyorum,her arattigimdan hoşlanmış olmuyorum.Merak denen bir şey var sonuçta. Haa,ilgi hoşuna gitmis demek istediyseniz ona lafım yok:)
burda normal bi kişi aratılsa ben de saçmalamayın ne var bunda derdim o ayrı bi konu ama hem kız bana şöyle böyle bakıyo diyip de sonra o kızı aratmak? Bilemiyorum.. bana masum gözükmedi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X