• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim:-(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de sevgilin öküzün trene baktığı gibi kıza bakıyor kız da istemsiz karşılık veriyor bakışlarına.

Hiçte güven vermedi sevgilin.
Kızdan hoşlanıyor bence.

Mesaj atmadan önce sevgilim bir konferanstaymış, kız gelip hemen yanında oturmuş. Tavırları filan değişikmiş yani. Bilmiyorum dediğiniz gibi ya iyii niyetten ya da sevgimden ona güvenmek istiyorum. Eğer amacı aldatmak olsa kızla yüzyüze görüşür benim de haberim olmazdı.

Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum:KK12:
Hala kiz turlu seytanlik yapiyor diyor ya :KK53:

Mesaj atmadan önce sevgilim bir konferanstaymış, kız gelip hemen yanında oturmuş. Tavırları filan değişikmiş yani. Bilmiyorum dediğiniz gibi ya iyii niyetten ya da sevgimden ona güvenmek istiyorum. Eğer amacı aldatmak olsa kızla yüzyüze görüşür benim de haberim olmazdı.
belki kız yüz vermediyse görüşememiştir ;) Bi de anlayamıyorum birinin kendine baktığını insan niye sevgilisine anlatır? Amacı ne tam olarak? Sizi uzaktan uzağa huzursuz edip uykularınızı kaçırmak mı?

Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum:KK12:

sorun kızın sizin tabirinizle şeytanlık yapması değil bence , ki okul ortamında ne tür bir şeytanlık yapılabilir. tırmık alıp önüne mi dikiliyormuş :olamaz:

maalesef mevzu; bahçemde gül var ama ben diğer çiçeklere de bakayım, bence..

Facebook'tan evet ...
valla yememiş içmemiş kızın adını öğrenmiş, sosyal medyasını bulmuş, hatta bana bakma sevgilim var diye mesaj atmış, kızsa sevgilinin adını bile bilmiyomuş.. ama kız bakmış kız ilgilenmiş? Sevgilin sütten çıkma ak kaşık? Hem de bi de 1 yıldır tekrar tekrar kızın sosyal medyasına girip baktığı halde masum? Sen bunu yedin mi peki? Ben yemedim de çünkü.

Sevgiliniz kızın profilini aratmış incelemiş, üstüne mesaj atmış, mesajla da yetinmemiş bir daha profilini aratıp incelemiş ama neymiş kız ona bakıyormuş! Yahu madem yalan söyleyeceksin üzerine az düşün de ikna edici, zekice bir şey uydur. Bu kadar mı saçmalanır. Konu sahibi sevgilin kötü bir yalancı.

sevgiliniz ya çok aptal, ya aşırı kurnaz. durup dururken birine benim sevgilim var diye mesaj atmak çok saçma değil mi? biri bana öyle mesaj atsa kim bu eziğin sevgilisi yazık kıza derdim. mesaj atıyor sonra yine kızı o aratıyor. valla hiç kafaya oturmayan şeyler var. gerçekten kız sürekli bakıyorsa bile sevgiliniz 'tuhaf' dikkatli olun.

Gerçekten bana bakıyosan sevgilim var bakma demek o kadar saçma ki. Ya sevgilin “herkes bana aşık” sendromuna yakalanmış ya da yer yapıyor. Dikkatli ol.

Zaten görüşecekler artık ve haberin olmayacak keşke baştan anlasan sonradan çok üzülmesen ben burdaki bazı kadınları cidden anlamıyorum sevgilim veya eşim bunları yapıyor diye yazıyorlar biz de doğruları söylüoruz ama ben güveniyorum yok şöle böle asla yapmaz bilmem ne eee e niye konu açıyorsunuz madem bir sorun yok devam edin güvenmeye

Zaten görüşecekler artık ve haberin olmayacak keşke baştan anlasan sonradan çok üzülmesen ben burdaki bazı kadınları cidden anlamıyorum sevgilim veya eşim bunları yapıyor diye yazıyorlar biz de doğruları söylüoruz ama ben güveniyorum yok şöle böle asla yapmaz bilmem ne eee e niye konu açıyorsunuz madem bir sorun yok devam edin güvenmeye
Ben asla yapmaz, cok güveniyorum demiş miyim? Güvenmek istiyorum yanlış mı yapıyorum diye sordum, sizde cevap verdiniz teşekkür ederim...

Ben asla yapmaz, cok güveniyorum demiş miyim? Güvenmek istiyorum yanlış mı yapıyorum diye sordum, sizde cevap verdiniz teşekkür ederim...
Güvenmek isteğini anlıyorum. İşte bizler de dışardan bi göz olarak güvenme diyoruz.
Sen sevdiğin için duyguların izin vermiyor onun hakkında kötü düşünmene. Ama olaya objektif bakarsan aslında sevgilinin o kadarda masum olmadığını anlarsın.

Ben arasın da bir fark göremedim biraz olumlu yorum almayı düşündüğün ve kendini rahatlatmayı umduğun için buraya konu açtın böyle bir olay karşısında nasıl güvenmek istiyorsun anlamış değilim

Kızın ağzını aramış bence, kız itiraf etse ona gidecek. Şu an ne yardan ne serden hesabı ondan emin olmadan sizden ayrılmayı gözü yemiyor.

Sevgiliniz kendini ne sanıyor bilmiyorum ama ünv hayatında kesen, teklif eden,ısrar eden bir sürü kişi oluyordu
Kız bakıyor diye mi mesaj atmış ne alaka yani bakan kızın adını soyadını sosyal medyasını bulmuş ona ulaşmış üşenmemiş bir sürü gayet göstermiş yani
Ben inanmadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X