- 15 Aralık 2009
- 8.486
- 19.329
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala kiz turlu seytanlik yapiyor diyor yaBen nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum![]()
belki kız yüz vermediyse görüşememiştirMesaj atmadan önce sevgilim bir konferanstaymış, kız gelip hemen yanında oturmuş. Tavırları filan değişikmiş yani. Bilmiyorum dediğiniz gibi ya iyii niyetten ya da sevgimden ona güvenmek istiyorum. Eğer amacı aldatmak olsa kızla yüzyüze görüşür benim de haberim olmazdı.
Ben nedense sizin dediğiniz gibi oldugunu düşünüyorum. Kız bakîor ve ister istemez dikkat ediyor insan. Ben ne yapmalıym bu durumda, o kiz benim sevdiğimle ayni sınıfta belki türlü şeytanlıl yaparken ben rahat olamıyorum![]()
Facebook'tan evet ...Sevgilin kıza nerden mesaj atmış sosyal medyadan mı?
valla yememiş içmemiş kızın adını öğrenmiş, sosyal medyasını bulmuş, hatta bana bakma sevgilim var diye mesaj atmış, kızsa sevgilinin adını bile bilmiyomuş.. ama kız bakmış kız ilgilenmiş? Sevgilin sütten çıkma ak kaşık? Hem de bi de 1 yıldır tekrar tekrar kızın sosyal medyasına girip baktığı halde masum? Sen bunu yedin mi peki? Ben yemedim de çünkü.Facebook'tan evet ...
Zaten görüşecekler artık ve haberin olmayacak keşke baştan anlasan sonradan çok üzülmesen ben burdaki bazı kadınları cidden anlamıyorum sevgilim veya eşim bunları yapıyor diye yazıyorlar biz de doğruları söylüoruz ama ben güveniyorum yok şöle böle asla yapmaz bilmem ne eee e niye konu açıyorsunuz madem bir sorun yok devam edin güvenmeyeMesaj atmadan önce sevgilim bir konferanstaymış, kız gelip hemen yanında oturmuş. Tavırları filan değişikmiş yani. Bilmiyorum dediğiniz gibi ya iyii niyetten ya da sevgimden ona güvenmek istiyorum. Eğer amacı aldatmak olsa kızla yüzyüze görüşür benim de haberim olmazdı.
Ben asla yapmaz, cok güveniyorum demiş miyim? Güvenmek istiyorum yanlış mı yapıyorum diye sordum, sizde cevap verdiniz teşekkür ederim...Zaten görüşecekler artık ve haberin olmayacak keşke baştan anlasan sonradan çok üzülmesen ben burdaki bazı kadınları cidden anlamıyorum sevgilim veya eşim bunları yapıyor diye yazıyorlar biz de doğruları söylüoruz ama ben güveniyorum yok şöle böle asla yapmaz bilmem ne eee e niye konu açıyorsunuz madem bir sorun yok devam edin güvenmeye
Güvenmek isteğini anlıyorum. İşte bizler de dışardan bi göz olarak güvenme diyoruz.Ben asla yapmaz, cok güveniyorum demiş miyim? Güvenmek istiyorum yanlış mı yapıyorum diye sordum, sizde cevap verdiniz teşekkür ederim...
Ben arasın da bir fark göremedim biraz olumlu yorum almayı düşündüğün ve kendini rahatlatmayı umduğun için buraya konu açtın böyle bir olay karşısında nasıl güvenmek istiyorsun anlamış değilimBen asla yapmaz, cok güveniyorum demiş miyim? Güvenmek istiyorum yanlış mı yapıyorum diye sordum, sizde cevap verdiniz teşekkür ederim...