Kızlar benim 1.5 yıllık ilişkim vardı ve bitti daha sonra ben bi erkekler tanıştım ama onun yanında kendimi çok iyi hissetmeye başladım bu çocuğu eski sevgilim biliyodu neyse bu çocuk benden çok hoşlandığını falan söyledi bende ondan hoşlanıyordum artık ve beni öpmesine izin verdim bu bana mesaj atmıştı eski sevgilim gördü bana vurdu daha sonra çoook ağladı pişman olduğunu anladım ama sorun şu ki eski sevgilim kıymetimi anladığını artık o hataları yapmayacağını söylüyo bilemiyorum
benim anladığım sevgilisi varken başka bi erkekle öpüşüyo başka adamdan hoşlanıyo bunu öğrenen sevgilisi tokat atıyo.sevgilinin hareketi çok yanlış ama sen de adamı aldatmışsın be canım
Profilinde evli yazıyo yazdığı cevaplarda evliyim yazıyo ve fake bi konu daha...
evet daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama doktordan çok utanıyorum yani anlatsam sadece açmasam olmaz mı:):) bu arada hepinize teşekkür ederim cvp verdiğiniz için
ciddi mi
Açtığı konuya da baksana:))
baktım canım okudum 2 hafta oldu evleneli mantar oldum vs demiş töbe yarabii...
kesin 10 kişi kullanıyordur bu hesabı. durduk yerde senaryo yazıolar. ki bu daha çok lise seviyesinde olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?