Ne yapsam bilemedim:(

nazli44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
8
0
36
Eskişehir
Kızlar benim 1.5 yıllık ilişkim vardı ve bitti daha sonra ben bi erkekler tanıştım ama onun yanında kendimi çok iyi hissetmeye başladım bu çocuğu eski sevgilim biliyodu neyse bu çocuk benden çok hoşlandığını falan söyledi bende ondan hoşlanıyordum artık ve beni öpmesine izin verdim bu bana mesaj atmıştı eski sevgilim gördü bana vurdu daha sonra çoook ağladı pişman olduğunu anladım ama sorun şu ki eski sevgilim kıymetimi anladığını artık o hataları yapmayacağını söylüyo bilemiyorum

benim anladığım sevgilisi varken başka bi erkekle öpüşüyo başka adamdan hoşlanıyo bunu öğrenen sevgilisi tokat atıyo.sevgilinin hareketi çok yanlış ama sen de adamı aldatmışsın be canım

' eski' olduğunu söylüyosunuz. ama sizi kıskanıp tokat atabiliyo. arapsaçına dönmüş. basit ilişkilerin insanı olmayın

benim anladığımda şu: ilişkisi bittikten sonra başka bir erkekten hoşlanmaya başlamış. bu kişinin de kendisini öpmesine izin vermiş. ayrıldığı sevgilisi de bunu öğrenip tokat atıyor sonrada pişman olduğunu söylüyor. olay bu :26:

Konuyla ilgili de şöyle bir yorum yapıcam. bence eski sevgilin kafanı karıştırmasın. Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama sana tokat atması bile ona dönmemen için iyi bir neden bence.

Son düzenleme:
Eski erkek arkadaşın sana şiddet mi uyguladı? Sonra pişman olsa ne yazar. Bir laf vardır ya; "Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." diye, işte eski erkek arkadaşın için gayet uygun bir cümle. Anlamadığım, madem hayatında yeni biri var ve ondan hoşlanıyorsun, sorun ne?

Son düzenleme:

hııııı demek öyle anlıyorum

ben yanlış anlamışım evet bitmiş ilişkisinden sonra başka biriyle tanışıyo yani aldatma durumu yok pardon arkadaşım yanlış anlamışım

ALa Ala bende bi tek benmi anlamadım dicektim ki kimse bişey anlamamış :26:

Profilinde evli yazıyo yazdığı cevaplarda evliyim yazıyo ve fake bi konu daha...

Eski sevgilinle yeni sevgilini öpüşürken yakaladın ve onları tokatladın..
Doğru mu anlıyorum..

Bence ikisini de bırak canım, terket..
Ne halleri varsa görsünler.
Sende normal bi erkek bul.

evet daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama doktordan çok utanıyorum yani anlatsam sadece açmasam olmaz mı:):) bu arada hepinize teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

hem evli hem eski sevgilisi var hem yeni sevgilisi..
ne kadınlar var bee ,güzellik işte başa bela
şimdi gelecek diyecek ki..
biz bir hesap aldık mahallecek kullanıyoruz o mesajı ben değil amcamınoğlunun torununun kızı yazmış diyecek..

daha yeni evliyim 2 hafta oldu ama doktordan çok utanıyorum yani anlatsam sadece açmasam olmaz mı:):) bu arada hepinize teşekkür ederim cvp verdiğiniz için

Bu mesajı yazmış daha önce güzel bi yaşam tarzı var kocası ve sevgileleriii pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…