Ne yapsam bilemedim:(

benim anladığımda şu: ilişkisi bittikten sonra başka bir erkekten hoşlanmaya başlamış. bu kişinin de kendisini öpmesine izin vermiş. ayrıldığı sevgilisi de bunu öğrenip tokat atıyor sonrada pişman olduğunu söylüyor. olay bu :26:

Konuyla ilgili de şöyle bir yorum yapıcam. bence eski sevgilin kafanı karıştırmasın. Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama sana tokat atması bile ona dönmemen için iyi bir neden bence.

Olayı tamda doğru anlamışsınız. değişiceğine dair sözler veriyo eski hatalarımın farkındayım son bi şans falan diyo ama bende bişeyler bitti gibi zaten bitmese ötekinin beni öpmesine izin veremezdim ama bunu eski sevgilime anlatamıyorum nolur diyip duruyo:(

Olayı tamda doğru anlamışsınız. değişiceğine dair sözler veriyo eski hatalarımın farkındayım son bi şans falan diyo ama bende bişeyler bitti gibi zaten bitmese ötekinin beni öpmesine izin veremezdim ama bunu eski sevgilime anlatamıyorum nolur diyip duruyo:(

Sen evli değilmisinn???? mesajında yazmışsında evli oldugunu...:S

Eee kocan ne diyor bu işe ?

yeni sevgilisiyle öpüşürken eski sevgilisinin başka bir arkadaşı mesaj atmış. yeni sevgili bunu görmüş. eski sevgili de yeni sevgiliyle arkadaş olduğu için arkadaşımı nasıl aldatırsın diye dövmüş :27:

Back
X