yada sunu yap kayınvaldenler gelince sürekli ondan bişey iste.mesela ay anne senin kuru fasülyen güzel olur bir yapsanda yesek. yapamam dersede valla annem geldiğinden beri oturmadı birazda siz yardım etseniz ben iyi değilim anne falan de. ben diyorum inan. içimde kalmıyo. çünkü çekilecek insanlar değil benimkiler seninkileri bilemem
birlikte mi yaşıyorsun kayınvalidenlerle?
haklısın tabiki canım..anneme herşeyi söylerim istediğimi beğenmediğimi ama kayınvalideme diyemiyorum kırmaktan korkuyorum bende aslında en güzelini sen yapıyorsun..ben yine iyi kötü de olsabişi eşim annesine beğenmedim dese bile aaa niye öyle diyosun çok güzel ne var bidakine güzelini yapar annem diyorum hay iyi niyetime lülülülülülü
senınle aynı durumdayım cozumu bulursan banada bıldır arkadasım
Allah yardımcımız olsun
arkadasım ben aysecenin fikrini tuttum bir denemek lazım.iyi fikir.
yada sunu yap kayınvaldenler gelince sürekli ondan bişey iste.mesela ay anne senin kuru fasülyen güzel olur bir yapsanda yesek. yapamam dersede valla annem geldiğinden beri oturmadı birazda siz yardım etseniz ben iyi değilim anne falan de. ben diyorum inan. içimde kalmıyo. çünkü çekilecek insanlar değil benimkiler seninkileri bilemem
çok yakın bir tanıdığımda aynı dertten müzdarip..nedir bu beceriksiz kaynanalardan çektiklerimiz..hazır torunu bebeği herkes sever...önemli olan bişileri yapabilmek yardımcı olabilmek eğer gelip aynı davranışlarda bulunursa bakmayın yüzüne gider
yada bişi olduğu zaman eşinde varsa örneklendirerek göster bak gördünmü böyle böyle diye gözü ile görsün inansın oda..
Allah yardımcın olsun canım.
CNM BEN Olsam eşimi alırım karsıma kaonuşurum. bak benimde aram iyi değil kayınvaldemle.ama ben susmam eşimi karsıma alırım konuşurum. herseyide acık acık konnuşurum.annenin bana yardımı yok.evde oda yok annem ben toparlanana kadar burda kalcak.ailende 20gün sonra gelsin yada gelsin dönsün.hem çocuk hem stres gürültü valla kafam gelmez iyi değilim falan de.ben olsam sunu bile derim.annen geliyo bir iş yapmıyo benim annem koşuşturuyo bu benim hoşuma gitmiyo ben annemi o durumda görmek istemiyorum falan derdim.ay ne bileyim cnm ya ben eşimle açık açıık konuşurum genelde.ilk baş belki tepki gösterir sen sakın cvp verme. git otur baska odada.sonra nasıl olsa senin dediğine gelcek.
Canım alıp konusmaz olurmuyum hic.Daha onceki meselerde tabiki konustum anlatttım ailesinin hatalarını beni kırdıkları seyleri bi bir anlattım.Ama ne oldu.Pek bir ise yaramadıgnı goerrdum.Esim tam bir boga erkegi acayip sinirli biridir.Vallah biraz uzatınca konuyu bana zarar verir diye korkuyorum. Korkudan cok fazla uzatmmaya calısyorum.O yuzden suan bu konuyu hic acmıyorum ona.Annemde yanımızda surat yapar gunlerce konusmaz benimle.Annemde uzulur bu kez.Bazı erkekler var nazlanırsın aglarsın fikrini degistirir dedigini yapotırırsın ama bazıları var benimki gibi yani degisime acık degişl sabiitir hayatta degismez.Tartıstıgım ve uzuldugumle kalırım oyuzden bu isi esimi karıstırmadan kaynanamla halettmem lazım benimde onlar gibi politik davranmam lazım.Gerci benimde cok sakin bir yapım var hep alttan alıyorum soyleyemiyorum bakalım nasıl becericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?