• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:'(:'( ne yapsam bilmiyorum artik

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Günaydın arkadaşlar...
Eşimle aramız bozuk düzeltmeye çalışıyorum ama eşim baya bi soguk konusuyo ama ben cevap verirsem...dün gece denemek icin cok ozur dilerim optum yatarken birazda tahrik ettim karşılık verdi ama ben bırakınca oda bıraktı...ben ne yapacağımı şaşırdım ya...suan aklımda cok bulanık eşimi cok seviyorum ama evliligimizden soğudum fakat ayrılmamda cunki cok seviyrm ben eşimi kendime çekmek istiyrm yine eskisi gibi olsun istiyrm..yardım edin lutfen arkadaşlar

1.sebep ne soğukluğun?
2.yaşınız kaç?
3.kaç senelik evlisiniz ?
cevaba göre yorum yazabilirim...

Günaydın arkadaşlar...
Eşimle aramız bozuk düzeltmeye çalışıyorum ama eşim baya bi soguk konusuyo ama ben cevap verirsem...dün gece denemek icin cok ozur dilerim optum yatarken birazda tahrik ettim karşılık verdi ama ben bırakınca oda bıraktı...ben ne yapacağımı şaşırdım ya...suan aklımda cok bulanık eşimi cok seviyorum ama evliligimizden soğudum fakat ayrılmamda cunki cok seviyrm ben eşimi kendime çekmek istiyrm yine eskisi gibi olsun istiyrm..yardım edin lutfen arkadaşlar

Devir değişti ha şimdi erkekler naz yapıyor hey allahımmm :41:

Sen özürde dilemişsin, hala uzatıyorsa o onun kendi odunluğu terbiyesizliği..

Daha ne bekliyor ki yanii hayret bişi..

Devir değişti ha şimdi erkekler naz yapıyor hey allahımmm :41:

Sen özürde dilemişsin, hala uzatıyorsa o onun kendi odunluğu terbiyesizliği..

Daha ne bekliyor ki yanii hayret bişi..

Hemde büyük odun...ben cok üzgünüm artık ne yapacagimida bilmiyrm...eşim evden uzaklassin istemiyrm

Günaydın arkadaşlar...

neden ve sonuç ilişkisi kuramadık yazdıklarından konuyu açıklaman gerekiyor
ancak şu varki
küsen ve konuşmayan erkek ten nefret ederim
aynı sorun eşimdede vardı
deli ederdi beni
çocuk edası ile küser konuşmaz
sorunumuzu konuşamazdık
çok şükür aştık aşmasına ama
ne berbat bir şey olduğunu bilirim

yaşın çok küçük be canım muhtemelen eşinde senin yaşlarındaysa siz daha anca oturtursunuz o evliliği...okudum diğer konunu görümceni onu bahane ederek sakın tartışma...takıntın varmış bende de var kafamda kurduysam bitiyor ona saplanıyorum psikolojik destek al bak ben başladım faydasını görmeye...son kavga sebebini bilmiyorum ama sen sıcak davran o karşılık verince bırakma biraz mutlu et bazı şeyler erkekleri evine çok bağlar...sıcaklığını kaybetme ki eşinde tamamen yansın sen odunu koy ateşi yak yanar mı o soba kömürü de koy ki eksik kalmasın umarım örneğim saçma olmamıştır :31::9::9:

açık açık derdin ne diye sor. gerekiyorsa tartışın ama herkes içini döksün. zaten daha sonrası toparlanma, barışma sürecidir.çok ciddi bir şey yoksa tabi...

Fazla alttan alıyorsun ve elmayla armudu karıştırıyorsun gibi..
Özür dilemişsin kabul etmiyosa kendi haline bırak, başka şeylerle sorunların üstünü örtmeye çalışma

neden ve sonuç ilişkisi kuramadık yazdıklarından konuyu açıklaman gerekiyor
ancak şu varki
küsen ve konuşmayan erkek ten nefret ederim
aynı sorun eşimdede vardı
deli ederdi beni
çocuk edası ile küser konuşmaz
sorunumuzu konuşamazdık
çok şükür aştık aşmasına ama
ne berbat bir şey olduğunu bilirim

Kafam gibi yazdıklarımda karşın kusura bakmayın...bende nefret ediyrm bu triplerinden peki nasıl astiniz bu durumu

yaşın çok küçük be canım muhtemelen eşinde senin yaşlarındaysa siz daha anca oturtursunuz o evliliği...okudum diğer konunu görümceni onu bahane ederek sakın tartışma...takıntın varmış bende de var kafamda kurduysam bitiyor ona saplanıyorum psikolojik destek al bak ben başladım faydasını görmeye...son kavga sebebini bilmiyorum ama sen sıcak davran o karşılık verince bırakma biraz mutlu et bazı şeyler erkekleri evine çok bağlar...sıcaklığını kaybetme ki eşinde tamamen yansın sen odunu koy ateşi yak yanar mı o soba kömürü de koy ki eksik kalmasın umarım örneğim saçma olmamıştır :31::9::9:

:-)güzel ornek...eski konularımız okuduysaniz anlamışsınızdır zaten...suan bile acayip daraliyo içim..ne yapacağımı bilmemek gerçekten cok fena...eşim çok inat inadını kiramiyrm

AH ŞU TRİP ATAN KÜSSEN ERKEKLER. benim kocamda böyle küser konuşmaz aklı sıra ders almamı bekler ama artık takmıyorum ben sabah hiç bişey olmamış gibi davranır. bende iki laf çakar uğurlarım:16:

Fazla alttan alıyorsun ve elmayla armudu karıştırıyorsun gibi..
Özür dilemişsin kabul etmiyosa kendi haline bırak, başka şeylerle sorunların üstünü örtmeye çalışma

Ama ben biliyrm ki ben aşık atmasam eşim atmaz cok inattor ve biraz haklılık payida var o yüzden hepten kacar

AH ŞU TRİP ATAN KÜSSEN ERKEKLER. benim kocamda böyle küser konuşmaz aklı sıra ders almamı bekler ama artık takmıyorum ben sabah hiç bişey olmamış gibi davranır. bende iki laf çakar uğurlarım:16:

Bide ustune laf camdan daha da beter olur...benim durumum cok fena ya nasıl asicam nasıl davranicam bilmiyrm

:-)güzel ornek...eski konularımız okuduysaniz anlamışsınızdır zaten...suan bile acayip daraliyo içim..ne yapacağımı bilmemek gerçekten cok fena...eşim çok inat inadını kiramiyrm

eşim çok inat inadını kırar mıyım diye düşünmeyi bırak öncelikle...
eşim çok inat bana sıkıntı o zaman ben onun karakterine göre hareket edeyim diye düşünmeye başla...eşine odaklanma dünyanın merkezi o değil kendine bak...takı yap evini temizle komşulara git kurslara git çalışmıyorsan tabi çalışıyorsan da akşam evine gelince yemeğini yap meşgaleler bul kendine görümcen canını sıkıyorsa çok gidip gelme cevap verme üç maymunu oyna her gün sabah kalktığında ben çok sağlıklıyım iyiyim şükürler olsun bu günüme diye uyan zamanla beynine bu telkini göndererek pozitif olmaya başlayacaksın...istersen ben sana kendimi uzun uzun anlatırım...senden 6 yaş büyüğüm ve psikolojin benimkine paralel gidiyor zamanla değişiyor farklı boyutlara geçiyor anlarım seni...sen hep güler yüzlü ol eşini mutlu et çok değil bak 6-7 ay istikrarlı git kocandaki büyük değişimi göreceksin inan bana:31:

Kafam gibi yazdıklarımda karşın kusura bakmayın...bende nefret ediyrm bu triplerinden peki nasıl astiniz bu durumu

yaptığının psikoloşik şiddet olduğunu söyledim
kendimi suçlu hissettiriyor bana
gönlünü almak zorunda hissediyorum
ve haklı olduğum durumlarda dahil
hep benden gönlünü alacak hareketler beklediğini
bu durumun bende artık ters tepmeye başladığını
söyledim
ama hemen sonuç alamadım
sonrasında hiç ama hiç ilgi göstermedim
barışması için çocukça cilveler yapmadım
kendi haline bıraktım
ilk seferinde 3 güne kadar uzattı
sonra gitgide bu süre kısaldı
baktı ki
zararlı kendi çıkıyor
artık küsmek yok
:34::34:

eşim çok inat inadını kırar mıyım diye düşünmeyi bırak öncelikle...
eşim çok inat bana sıkıntı o zaman ben onun karakterine göre hareket edeyim diye düşünmeye başla...eşine odaklanma dünyanın merkezi o değil kendine bak...takı yap evini temizle komşulara git kurslara git çalışmıyorsan tabi çalışıyorsan da akşam evine gelince yemeğini yap meşgaleler bul kendine görümcen canını sıkıyorsa çok gidip gelme cevap verme üç maymunu oyna her gün sabah kalktığında ben çok sağlıklıyım iyiyim şükürler olsun bu günüme diye uyan zamanla beynine bu telkini göndererek pozitif olmaya başlayacaksın...istersen ben sana kendimi uzun uzun anlatırım...senden 6 yaş büyüğüm ve psikolojin benimkine paralel gidiyor zamanla değişiyor farklı boyutlara geçiyor anlarım seni...sen hep güler yüzlü ol eşini mutlu et çok değil bak 6-7 ay istikrarlı git kocandaki büyük değişimi göreceksin inan bana:31:

Ozelden Msj atmayı bilseydim atardım..bende uzun uzun anlatırdım yaşadıklarımı...esimde oyle diyo 5-6ay aynı ol sana inanirim diyo...calismiyrm ayrıca...evimi temizliyrm falan ama bazen cok uzuluyrm herşeyi saliyorum

Back
X