- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi banahuzurgerek
bende çok derdim artık demiyorum ay sen aynı benim gençliğimsin ya:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onun yaptıgını yap kıcını dön ve yat üzerine dustukce konusmaya calıstıkca canım cıcım özür dilecıkce ıce adam havaya gırmıs yanlıs taktik kısaca
bende çok derdim artık demiyorum ay sen aynı benim gençliğimsin ya:))))![]()
Fazla alttan alıyorsun ve elmayla armudu karıştırıyorsun gibi..
Özür dilemişsin kabul etmiyosa kendi haline bırak, başka şeylerle sorunların üstünü örtmeye çalışma
neden kavga ettiniz canım ...sen hata yapmışsın özür dileme yüz verme kendisi gelir
yaptığının psikoloşik şiddet olduğunu söyledim
kendimi suçlu hissettiriyor bana
gönlünü almak zorunda hissediyorum
ve haklı olduğum durumlarda dahil
hep benden gönlünü alacak hareketler beklediğini
bu durumun bende artık ters tepmeye başladığını
söyledim
ama hemen sonuç alamadım
sonrasında hiç ama hiç ilgi göstermedim
barışması için çocukça cilveler yapmadım
kendi haline bıraktım
ilk seferinde 3 güne kadar uzattı
sonra gitgide bu süre kısaldı
baktı ki
zararlı kendi çıkıyor
artık küsmek yok
![]()
Değişime başlamaliyim aslında..önce kendimden sonra evden zaten o bende ki bu değişimleri görse oda normale döner...ama ben sabirsizim
cnm bende aynen sen gibi çok fevriydim eşimi de evliliğimizide çok yıpratmıştım
antidepresan kullandım iki sene kadar. valla resmen kişiliğim değişti. daha olgun oldum evliliğimde eşimle çok mutlu oldum . empati yapabilmeyi öğrendim en azındn
Günaydın arkadaşlar...
Eşimle aramız bozuk düzeltmeye çalışıyorum ama eşim baya bi soguk konusuyo ama ben cevap verirsem...dün gece denemek icin cok ozur dilerim optum yatarken birazda tahrik ettim karşılık verdi ama ben bırakınca oda bıraktı...ben ne yapacağımı şaşırdım ya...suan aklımda cok bulanık eşimi cok seviyorum ama evliligimizden soğudum fakat ayrılmamda cunki cok seviyrm ben eşimi kendime çekmek istiyrm yine eskisi gibi olsun istiyrm..yardım edin lutfen arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar...
Eşimle aramız bozuk düzeltmeye çalışıyorum ama eşim baya bi soguk konusuyo ama ben cevap verirsem...dün gece denemek icin cok ozur dilerim optum yatarken birazda tahrik ettim karşılık verdi ama ben bırakınca oda bıraktı...ben ne yapacağımı şaşırdım ya...suan aklımda cok bulanık eşimi cok seviyorum ama evliligimizden soğudum fakat ayrılmamda cunki cok seviyrm ben eşimi kendime çekmek istiyrm yine eskisi gibi olsun istiyrm..yardım edin lutfen arkadaşlar
Takinti konusunda psikiyatriye gorunmeniz gerektigini dusunuyorum..Ayrica gerekli olursada psikologla gorusun..Takintinin boyutu hayatinizi etkilemeye baslamissa ki baslamis,bir uzmanla gorusun
Diger konularinizada baktigimda ikinci evlilik olayina takilmissiniz..Bu doga ustu bir durum degilki..evlenmek kadarda bosanmakta dogal birsey..surekli gecmisi dusunuyorsunuz,siz o gecmiste olan hicbirseyi duzeltemezsinizki,olmus bitmis,siz kendi onunuze bakin,evliligin keyfini cikarin
Birazda esinizle iletisim sorununuz var gibi geldi bana,siz kendinizi anlatamiyorsunuz,oda sizi dogal olarak anlamiyor,bu konulardada uzman destegide dusunebilirsiniz
Bende takintili biriyim..Takintinin insani ne kadar yiprattiginida bilirim.Psikiyatriye gitmem,gorusmem,verilen tedaviyi uygulamakla rahatladim..
Birde kendinize ugras bulun,o zaman takintiyi dusunecek vaktiniz bile olmuyor
yaşın küçük ..
daha yeni evlisiniz ..
başka sorunlarınız mı var ?
eşiniz kaç yaşında ?
iki çocuk evli gibi geldi bana![]()
Eşim 32 yasinda
aranızda 12 yas farkı mı var?
baska sorunlarınız mı var?:44:
eşini küçükte değil ki
cocuk gibi küsme de ne ?![]()
Haklisinz gidicem zaten psikoloğa ama suan durumlar el vermiyo...suan çok kötü durumdayız evliligim uçurumda
Sorunumuz benim takintilsrim ve fevriligim..ve artık çok kötü durumdayiz
Psikiyatriyle gorusun,devlet hastanelerindede psikolog oldugunu duymustum,lutfen siz guclu olun,hemen pes etmeyin,konusmaya calisin esinizle,byull87 arkadasin yazdiklarini okudum,onlari deneyebilirsiniz,yeni evlisiniz,herkes sorun yasiyor,siz yanliz degilsiniz..sorununuzda asilmayacak gibi degil,yuruyuse cikin,havalarda guzel,parka gidin,beraber vakit gecireceginiz seyler yapin,hersey yavas yavas yoluna girecektir.
Ama oncellikle guclu olmaniz lazim,mesela bendede takinti oldumu soyle yapiyorum.Bugun bunu dusunemem,yarin aksam dusunurum diye surekli ertelemeye calisiyorum,surekli takintiya randevu ve saat veriyorum,o saat geldimi mesgul olucak seyler buluyorum,baslarda zor oluyor ama sonrada ise yariyor
Koca bir hayat var onunuzde,guzel seyler yasamakta sizin hakkiniz,kendinize bu kadar yuklenmeyin artik..
ne tür takıntılar ?
destek almayı düşündünüz mü ?
Geçmişini takiyorum...düşünuyorum ama durumlar el vermiyr suan
Ailenizle gorusuyormusunuz?onlar evliliginizi desteklediler mi?Yazınızı okurken bile gözüm doldu..çok fena durumdayız artık.nr yapacağımı şaşırdım
Ailenizle gorusuyormusunuz?onlar evliliginizi desteklediler mi?