ne yapsam bilmiyorum

ilgin0

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
147
225
18
38
Merhaba arkadaşlar,
Baya bir sıkıntıdayım 3 yıllık bir ilişkim vardı ve geçen ay ayrılmıştık.birbirimize ağır sözler ederek kendisi çekip gitti ve 26 gün aramadı çogunlukla birlikte kalıyorduk.kavgamız sonucu gitmişti.ve şöyle bir cümle kullanmıştı sen benim sırtımda bir yüksün ve ben bu yükten kurtulmak istiyorum dedi.bu sürekli kulaklarımda çınladı.her neyse bu sefr tamamen bitti dedim.ve bir arkadaşımın babası beni biriyle tanıştırmak istemiş birbirimize uygun olduğumuzu düşünmüş ve arkadaşım arayı bir tanışsan falan dedi .bütün özellikleriniz birbirine uyuyor belki anlaşırsınız evlen arık dedi.ve bende o zamanın verdiği kırgınlık ve hırsla kabul ettim ve bu kişi ile görüştüm.ve hakikaten çok beyefendi bi çok özelliği güzel bu kişi ile 2 kez görüştüm sıcak kanlı biriydi ve bende ısındım.ve noldu ayrıldığım insan çat kapı geldi kaba bir şekilde özür diledi bidaha olmicak falan filan .bende açıkçası sıkıntı çıkartır diye 25 günde birinimi buldun diye olaylar büyür diye hiçbirşey diyemedim.Ve yeni tanıştığım kişiye kusura bakmamasını ve düşünmediğimi söyledim.tabiki hiçbir sorun yokken noldu diye kırıldı.kırdım yani:(neyse biz barıştık gibi oldu ama ben soğudum hemde çok soğudum sevdiğim adamdan hiç samimi davranamıyorum.Nasıl bir yol izlemeliyim.
Biraz karışık anlattım kusura bakmayın ama önceki konularıma bakarsanız aç çok anlayabilirsiniz.

Allahim keske herkese akil fikri ayni oranda verseymis diyorum. Baska da bisi demiyorum.
haklısınız belki ama suçluluk psikolojisine büründüm 20 25 günde birini buldum gibi oldu bi arayışta falan değildim tabiki ama böyle bir durum oluncada tamam dedim.Pat diye gelincede ben şok

Neden baristinki neden biri olduğunu soylemedin evet biri var hemen birini buldum deseydin ondanmi korktunuz

sıkıntı çıkartır diye korktum ki çıkartırdıda .Arkadaşlar gerçekten çok üzgün ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Kendinizi atese atmissiniz daha fazla yanmak mi istiyorsunuz 1 gun sonra bile birini bulabilirsiniz neden kendinizi suclu hissediyorsunuz ayrilis bicimi oyle saygisizca olmuski ayni gun biriyle bile gorusurdum hic umursamam adam benim yuk oldugumu dusunecek ben onun benim hakkimda ne dusunebilecegini kafama takicam

evet çok üzüldüm kendisine içim parçalanıyor böyle bişey yaptığım için ama birazda korktum açıkçası
Neden korktunuz?
Kendisi yüksün diye çekip gitmiş. Tek yapacağınız cevap bile vermemekti.

Sizin adınıza karar verilmiş ayrılmışsınız.
Sizin adınıza karar verilmiş yeni biriyle tanışmışsınız.
Yine sizin adınıza karar verilmiş barışmışsınız.

Bunları aslında siz yaptınız şöyle oldu böyle oldu demeye gerek yok. Eski erkek arkadaşınızla barışmak zorunda değildiniz, içinizde bir şeylerin soğuduğunu söyleyip ayrılın.

25 gün değil insan isterse 5 günde de kalbini yeni birine açabilir. Bu tamamen eski ilişkisinin aklında ne zaman bittiğine bağlıdır. Bu tarz sınırlamalar koymayın kendinize yeterki insanların hisleriyle oynamayın ve açık olun.

Sizin adınıza karar verilmiş ayrılmışsınız.
Sizin adınıza karar verilmiş yeni biriyle tanışmışsınız.
Yine sizin adınıza karar verilmiş barışmışsınız.

Bunları aslında siz yaptınız şöyle oldu böyle oldu demeye gerek yok. Eski erkek arkadaşınızla barışmak zorunda değildiniz, içinizde bir şeylerin soğuduğunu söyleyip ayrılın.

25 gün değil insan isterse 5 günde de kalbini yeni birine açabilir. Bu tamamen eski ilişkisinin aklında ne zaman bittiğine bağlıdır. Bu tarz sınırlamalar koymayın kendinize yeterki insanların hisleriyle oynamayın ve açık olun.
Evet herşeyin farkındayım ve çok pişmanımm.Sağlıklı düşünemiyorum.

Illa hayatında biti olması gerekmiyor.
25 gün arkadaşsız kalamadın mı birazcık Duygularını dinlendirseydin keşke.

bende açıkçası sıkıntı çıkartır diye 25 günde birinimi buldun diye olaylar büyür diye hiçbirşey diyemedim.

32 yasinda misiniz gercekten? :KK47:

Back
X