ne yapsam bilmiyorum

Yuh!! Sen ısındığım kibar biri dediğin için seni yük olan beyinsizi mi tercih ettin.. Bu kafayla devam edeceğine kopar at daha iyi. Biraz size değer veren insanlara değer verseniz sorun kalmayacak

Boşanma sonrası bu kişiye tutundunuz sanırım..

Onu yok saymak, bu yüzden size haksızlık gibi geliyor çünkü en yalnız hissettiğiniz dönemde yanınızda o vardı.

Fakat duygular herzaman aynı kalamayabiliyor. Neden sizin için “benim için yüksün” dedi?
Ona “beni bırakma, hep yanımda ol, sensiz yapamam” gibi şeyler mi söylediniz?

Bir “kız” meselesi yüzünden sizi inciten biri, beklediği ilgiyi bulamayınca kürkçü dükkanına geri dönmüş olmasın? Seviyor olabilirsiniz anlıyorum fakat tek tarafla bu işler gitmiyor.. ileride başka bir kız meselesi yüzünden yine aynı sözleri işitip terkedileceksiniz çünkü sizin için “naparsam yapayım, nasılsa geri döner” diye düşünüyor.

Başkasına değil, önce “kendinize kıymet verin”.

Bence o adamdan sana hayır gelmez beyfendi olanı tercih etmelisin göreceksin doğru yaptığını. Sırtımdan yüksün ağır bir laf.
işte bu laf kulaklarımda çınlıyor.Aslında seviyorum ama çok yıprandı ilişkimiz.Ve samimi olamıyorum samimide gelmir çok kötü hissediyorum kendimi.

Boşanma sonrası bu kişiye tutundunuz sanırım..

Onu yok saymak, bu yüzden size haksızlık gibi geliyor çünkü en yalnız hissettiğiniz dönemde yanınızda o vardı.

Fakat duygular herzaman aynı kalamayabiliyor. Neden sizin için “benim için yüksün” dedi?
Ona “beni bırakma, hep yanımda ol, sensiz yapamam” gibi şeyler mi söylediniz?

Bir “kız” meselesi yüzünden sizi inciten biri, beklediği ilgiyi bulamayınca kürkçü dükkanına geri dönmüş olmasın? Seviyor olabilirsiniz anlıyorum fakat tek tarafla bu işler gitmiyor.. ileride başka bir kız meselesi yüzünden yine aynı sözleri işitip terkedileceksiniz çünkü sizin için “naparsam yapayım, nasılsa geri döner” diye düşünüyor.

Başkasına değil, önce “kendinize kıymet verin”.
Kesinlikle doğru teşhis belkide düşündüğünüz şeylerde doğru

Diğer adama haksızlık etmişsiniz.Sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlığın da adı kötüleniyor.Efendi adamla iki görüşüp bir anda görüşmeyi kesmiş görünüyor dışarıdan durumunuz.Efendi , değer veren , saygılı , terbiyeli insanlara oluyor olan.Sizin gibilere üzülemiyorum , müstehak...

Diğer adama haksızlık etmişsiniz.Sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlığın da adı kötüleniyor.Efendi adamla iki görüşüp bir anda görüşmeyi kesmiş görünüyor dışarıdan durumunuz.Efendi , değer veren , saygılı , terbiyeli insanlara oluyor olan.Sizin gibilere üzülemiyorum , müstehak...
Yani bukadar katı cevap vermenize anlam veremiyorum.Karşı tarafı akış ilerledikten sonra incitmemek adına bunu yaptım evet kırdığımın tabiki farkındayım ve bunu vicdanını yaşıyorum ama kalbim kötü değil emin olun görüşmek olsun diye görüşmedim ben.

Yani bukadar katı cevap vermenize anlam veremiyorum.Karşı tarafı akış ilerledikten sonra incitmemek adına bunu yaptım evet kırdığımın tabiki farkındayım ve bunu vicdanını yaşıyorum ama kalbim kötü değil emin olun görüşmek olsun diye görüşmedim ben.

Olaya karşı taraf gözüyle bakarsanız neden böyle cevap verdiğini anlarsınız bence.
Yani ben de o konuya değinmedim ama bir daha en azından emin olmadan görüşmeyin insanlarla.

Olaya karşı taraf gözüyle bakarsanız neden böyle cevap verdiğini anlarsınız bence.
Yani ben de o konuya değinmedim ama bir daha en azından emin olmadan görüşmeyin insanlarla.
Tabiki öyle fakat sıkıntı çıkacağını düşündüğüm için yoksa benimde niyetim yepyeni bir sayfa açmaktı .çünki gerçekten sıkıntılıydık ve ipler gerçekten kopmuştu çok üzüldüm nefes bile alamadığım oldu ve 26 gün boyunca hiç aramadı sesi soluğu çıkmadı ve arkadaşımında ısrarı üzerine tanıştım çokta bir vakit geçirmedim zaten tanışma sohpeti..bende artık ne yapacağımı bilmiyorum korktum herhalde 20 25 günde birinimi buldun yüzleşmek istemedim kendimle belkide ben sizlerin tavsiyelerini almak ve biraz olsun kararlarımda destek olmanız için bu konuyu açtım haklısınız tabiki bende herşeyin farkındayım.Ama neler olabileceğinide kestiremedim açıkçası

inanın bilemiyorum.Kendimle çelişiyorum seviyorum evet ama artık hiçbirşeyide kaldıramıyorum nasıl gider nasıl devam eder toparlayabilirmiyiz ilişkimizi yoksa kestirip atmalımıyım hiçbirşey bilmiyorum.
ben sadece kendinizi dusurmeyin siz yuk degilsinz kimse sizden degerli degil

Yazmadan geçemedim..diğer adamı övmüş herkes..kibardır, hoşsohbettir, temizdir..fakat ilk buluşmada kibar olması sürekli öyle olacağının yada konu sahibi ile mutlu bir birlikteliğe yelken açacağının göstergesi olamaz.

Buradaki kimsenin kibar diye buluşup, hödüğün teki olduğunu anladığı biri olmadı mı?

Ayrıca konu sahibinin adama umut verdiği yok. 30unu geçmiş herkes birileriyle görüşebilir, buluşabilir ama olmadıysa karalar bağlanacak yaş değil.

Durum hoş değil, herkes şansı hak eder ama konu sahibi yeni kişiyi herhangi bir şekilde kandırmamış, sadece görüşmüş bunu es geçiyoruz.

E bırak bu seni terk eden adamı.Oyuncak mı olmak istiyorsun? Diğer adamla olsa da olmasa da şimdiki adamla olmaz.

Biliyorum belkide pişman olacağımı ama arkadaşıma babasına falanda mahçup olmamak adına birazda çünki sıkıntı çıkartacaktı eminim:KK43: ve ciddi bir pişmanlık ve vicdan yaşıyorum
Bence tez elden ayrılırken kullandığı sözleri unutamadığını o sözlerin içindeki sevgiyi bitirdiğini bundan sonra onu hayatında istemediğini belirt öyle can yakıcı konuşupta geri dönülmez o seni kırdıysa sende kırmayı bileceksin direk bitir ve diğer şahısı istiyosan gönlünü al 2 3 ay da ilişkini gizli tut ona da başından bir ilişki geçtiğini o dönem seni rahatsız ettiğini bu sepetten karşındaki kişiye mahcup olmak istemediğini anlat dürüst ol

Yeni adamı söylemek zorunda değildinizki, artık barışmayı düşünmediğinizi,tamamen bitirdiğinizi söyleyip barışmamalıydınız.
Göz göre göre yapılan şeylere de ne denirki...

Neden barıştınız çok merak ettim?
Yük olmaya devam mı etmek istediniz

Back
X