- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Içimde kalmasin istedim ya ama bilemedimBen çekerdim hatta baştan eklemezdim sanirim.
Aslında ilk görmem twitter üzerinden oldu çok uzun süre oldu ama cesaret edip istek vs atamadım dün instagramdan yolladım çünkü twitter ı anonim olarak kullanıyorumNerden tanıyorsunuz?
Içimde kalmasin istedim ya ama bilemedim
Tamamen tesadüfen gördüm diyebilirim :) bilemedim isteği reddetse bende konuyu kapatıcaktım kendimce ama bekletiyor şuan bende karar veremedimBilmem belli olmaz bir aşk hikayesi de doğabilir ama benim tercihim olmazdi.
Ama ortak arkadas yok, hiç tanimiyorsunuz ayni sehirde bile degilsiniz nereden buldunuz bu kişiyi
Cevap vermissiniz okudum. Ok
Belki de.Belki görmedi isteği?
Yok çok stalk yaptim ben uzun suredir takip ediyorum yeni degil sevgilisi yokE belki sevgilisi var? :)
İnsanlar burnunun dibindeki kocalarına güvenemiyor sosyal medya üzerinden bu kadar pollyanna düşünmeniz komiğime gitti
Mesaj atacak cesaretim yok açıkçası istekle kaldım :)Ben 18 yasımdayken kesfetimde bir arkadasımın arkadaşına denk gelmiştim böyle… ama ne gelmek adam bildiğin taş oğlu taş, analar ne evlatlar doguruyor ve son olarak vay anasını avradını bi adam sjdkfkfk. Bi dur istek at di mi? Yoook. Mesaj attım hemen. Seni çok beğendim hadi tanışalım diyetanıstık ettik ama birbirimize uygun olmadıgımızdan arkadas kaldık. Şimdi olsa yapar mıydım galiba yapamazdım. Gençlik enerjisi aşırı başka. Diyeceğim o ki bence çek istese zaten kabul ederdi görmüş bilerek bekletiyor…. Roman yazmışım djdjkf
Twitter uzerinden gormustum yukarda anlatmistim onu yani kabul etse evet mesaj beklerim heralde atamam :)Ayrı şehirde yaşıyor ve hiç tanışmadıysanız nasıl tanıyorsunuz?
Ben oraya takıldım
Çekingen biri olmasanız çekmeyin derdim ama
Sanırım kabul ederse oturup mesaj bekleyeceksiniz
Boşa umutlanacaksınız filan
O yüzden bence geri çekin en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?