Yemeklerimi 1 tabak olarak yiyorum doyup kalkiyorum. Abur cuburu cok tuketirim mesela yagli şeylere bayilirim hamur isi mantı vs . Mkarna hayatimda mutlaka vardı. Bu saydıkları normal hayatında yaptıklarım bugünden bugündensonra ekstra ne yapabililirim kilo almak için onu araştırıyorum acikcasikilo almak için ne yapıyorsunuz?
Yemeklerimi 1 tabak olarak yiyorum doyup kalkiyorum. Abur cuburu cok tuketirim mesela yagli şeylere bayilirim hamur isi mantı vs . Mkarna hayatimda mutlaka vardı. Bu saydıkları normal hayatında yaptıklarım bugünden bugündensonra ekstra ne yapabililirim kilo almak için onu araştırıyorum acikcasi
Tabaktan tabağa da fark var ama. Mesela yağı biraz daha artırın yemekleri pişirirken. Bir parça tavuk yiyecekseniz onun yerine iki parça koyun. Kuruyemiş vs bol yiyin.Yemeklerimi 1 tabak olarak yiyorum doyup kalkiyorum. Abur cuburu cok tuketirim mesela yagli şeylere bayilirim hamur isi mantı vs . Mkarna hayatimda mutlaka vardı. Bu saydıkları normal hayatında yaptıklarım bugünden bugündensonra ekstra ne yapabililirim kilo almak için onu araştırıyorum acikcasi
saglikla kilo almanın yolu, Et sut tavuk tüketiminin artisi.Arkadaşlar doktor kontrolunden de geçtim hiç bir hastalik yada sıkıntı yok bünyemde fakat ne yapsam da kilo alamıyorum. 23 yaşındayım 165 boyum kilom 46en az 55 olmak istiyorum. Giydiğim kıyafetleri yakistirmiyorum bir oglum var birak anneyi ablası gibi bile zor duruyorum herhalde. Benim gibi olup çare bulan var mi yardımcı olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?