Eşiniz iszin kadar düzelmesini istemiyor. Biraz tavır koysanız. Abartmadan. Gün gelip soracaktır herhalde ne derdin var diye..
Eee o zaman siz de onun gibi davranacaksınız o halde.
Nasıl hissedildiğini anlayacak.
Aman sakın kavgaya dönüştürmeyin işi.
Sessizce umursamayın bakalım...[/QU
konusmadıgımdada hanimyine her işini yapıorumya(yemegini kahvaltısını vb)ozmanda kendimi hizmetci gibi hissediyorummmm yine her işini görüp sadece konusmuo gibi oluyor.yapmasamda dahada olay buyuyor farklı yerlere gittiği bile oluyor
mrb bayanlar ben 4yıllık evliyim eşimle arada(yada sık sık)sorunlar yasıyoruz sürekli'sen yapamazsın beceremezsin'gibi davranışları artık beni cıldırtıyor.tek basıma bisey yaptıgımda kesinnn sorun cıkıyor.bunların uzerine bıde cinsel sorunlar ekleniyor vayy kadın ol vayy yılda 1 kez oluomuss filannn ama oldugundada mutlu olmuyor yada kendi işi bitiyor v öle kalıyor.dısarıya kayacagından korkuyorum napcam bilmiyorum ne yapsam mutlu edemyorum,beni ne olarak görüyor anlamıyorum seven böyle davranırmı kafam cokkk karısık
ama söylediği laflara cok kırıldım''kadın ol,yılda 1 oluyormuş,eger böle giderse onunda ihtiyacları varmıs napıcakmısss(aldatırım demek oluyor galiba)benim her istediğim oluyormuş kendini kullanıyormuşum madden manen''yani dahada bunların uzerine karsısına gecipte sorunu halletmeye calışmam bana bi tuhaf geliyor
ay inanamıyorum.tam da dün sabahki benim herifi tarif etmişsin.
ben de yazayım mı yazmayayım mı düşünüp duruyordum.
yalnız değilmişim demekki çözüm için bi önerim yok
kelin ilacı olsa misali.....
peki bu lafların üzerine sen aksamına naptınnn konustunmu konusmadınmı???
akşama konuşacak bi şey kalmadıki,
sabahtan tartıştık
o işe ben temizliğe.geldiğinde de konuşmuyodu artık yemeğini yedi yattı
bizim ilk değil alıştım artık
bizimde ilk degil ama ben hala alışamadım çok kafama taktım yani kendimi bi malmışım gibi hissettim bende düşünüorum akşama nasıl davransam die
takmam mı ben de takıyom ama napayım
ya adama gidip sırnaşcan(oda bak tavrım nasıl da işe yarıyor deyip her zaman bunu koz yapacak)
ya umursamıycan ya da o bıkana kadar her gün her gün çağırcaksın
dedimya kelin ilacı meselesi
taktik bilenler yazsında ben de faydalanayım
ooo çok güzel yemekler yap hiç yapmadığın kadar güzel masa kur çok özenerek sonra güzel alımlı bir elbise saçları yap makyaj yap vede topuklu giy yemekler yensin bulaşıkları hallet sonra ondan hhiç bişey bekleme ... zaten o şaşıracaktır eline bir kitap al ve kitap oku sana sorular sorduğu zaman canımlı cicimli ol akşam yatarkende güzel güzel gecelik giy ... bir sonraki gün de aynı şekilde akşamları onun gözünün önünde spor yapmak için hazırlan eminim bu değişilikler onda da güzel şeyler yataracaktır gözlemlersin ama hemen pes etme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?