Ne yapsam eşimi mutlu edemiyorum

tedil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
80
26
98
mrb bayanlar ben 4yıllık evliyim eşimle arada(yada sık sık)sorunlar yasıyoruz sürekli'sen yapamazsın beceremezsin'gibi davranışları artık beni cıldırtıyor.tek basıma bisey yaptıgımda kesinnn sorun cıkıyor.bunların uzerine bıde cinsel sorunlar ekleniyor vayy kadın ol vayy yılda 1 kez oluomuss filannn ama oldugundada mutlu olmuyor yada kendi işi bitiyor v öle kalıyor.dısarıya kayacagından korkuyorum napcam bilmiyorum ne yapsam mutlu edemyorum,beni ne olarak görüyor anlamıyorum seven böyle davranırmı kafam cokkk karısık

Neden sürekli siz düşünüyorsunuz problemi nasıl çözebilirim diye.
Alın karşınıza konuşun. Neden sizi eleştiriyor bu kadar çok. Ne istiyor?
Ve kendisi birşeylerin düzelmesi için ne yapabilir? Ne yapacak?

sorunda ordaya konusamıyoruz hep üstü kapanıyor olayların

Eşiniz iszin kadar düzelmesini istemiyor. Biraz tavır koysanız. Abartmadan. Gün gelip soracaktır herhalde ne derdin var diye..

Eşiniz iszin kadar düzelmesini istemiyor. Biraz tavır koysanız. Abartmadan. Gün gelip soracaktır herhalde ne derdin var diye..

bencede istemiyor cunku herrrrrrrrrrrrrrseyi benden bekliyor o hiç bişeyini değiştirmesin ben onun beynini okuyum ona göre davranıyım allah aşkına bu nasıl olacakk ya cok sinirleniyor v soguyorum

Eee o zaman siz de onun gibi davranacaksınız o halde.
Nasıl hissedildiğini anlayacak.
Aman sakın kavgaya dönüştürmeyin işi.
Sessizce umursamayın bakalım...

canım eşlerden biri mutsuzsa diğeri mutlu olmaz. birinin huzuru yoksa yuvanın da huzur yoktur. tek başına yapabileceğin şeyler var ama kesinlikle yeterli değil.

eşini en iyi sen tanırsın. burada kısıtlı anlatmışsın. sen sabırlı ol, bakımlı ol, eşine karşı sıcakkanlı, anlayışlı ol, ara ara bak, ara ara dokun, tatlı talı konuş.... ve bekle... biraz zaman ver. sen böyle olunca tavırları nasıl. o da sana bir adım gelecek mi bir bak. baktın o da sana geliyor. güzel anlarınızda tatlı tatlı anlat sıkıntılarını. yakınır gibi değil nazla biraz.

sen bunları yaptın ama eşin hala aynı ise bu sefer git içindekileri, yaptıklarını ama onun hala aynı davrandığını bağırmadan sakince söyle ve ilgiyi kes. kötü davranma asla. ters teper ama ilgisiz ol. sabırlı ol. bir süre sonra o debelenecek senle iletişim kurabilmek için.

bu da yaramazsa işi cadılığa vur. bağır çağır burnundan getir. bana huzur vermiyorsun madem ben de sana huzur vermiyorum de. ne yapıyosan yap de. belki kötülükten anlıyordur.

ama bu sonuncuyu en son dene. bunların hepsinde de bakımlı ol. çekici giyin. yani dışarı gider gibi onun için giyinmiş gibi değil ama. hani seksi atletler dar eşofmanlar falan giy. süslen saçını makyajını yap. hep seksi görün....

içinde sana sevgisi, isteği var ama bazı sebeplerden ilişkinizi salmışsa kendini toparlar. sen de ona göre tavır alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

tahminimce bahaneler arayışı içinde sen umursamaz davranırsan o daha umursamaz davranır ve böyle yapan bir adam kalkıpta sana neyın var nıe böyle davranıyorsun demez....bence bıraz takmıyormus gbi yap gözlemle bakalım ne yapıp ne ediyor ona göre adımını atarsın kii kadın ol demek cok agır bi laf o zaman nasıl bır kadın istiyormus söylesin

ya konuşmayın ona tavırlı davranın anlasın diorsunuzda neden tavır yabtığını düz erkek mantığıyla anlayamaz sa boşa kürek çekmiş gibi olursunuz.. Eşinizz işten gelince yemeğinizi yiyin sonra uygun bi vaktini bulduğunuzda halini hatrını sorun işi nasılmış sorun arayada evliliğinizde nelerin ona göre eksik olduğunu sorun yani konuyu açın.. Suçlayıcı yada yadırgayıcı olmayın.. Sesini yükseltirse tepkisiz kalıp sadece çözüm aradığınızı belirtin umarım herşey yoluna girer...

ama söylediği laflara cok kırıldım''kadın ol,yılda 1 oluyormuş,eger böle giderse onunda ihtiyacları varmıs napıcakmısss(aldatırım demek oluyor galiba)benim her istediğim oluyormuş kendini kullanıyormuşum madden manen''yani dahada bunların uzerine karsısına gecipte sorunu halletmeye calışmam bana bi tuhaf geliyor

ay inanamıyorum.tam da dün sabahki benim herifi tarif etmişsin.
ben de yazayım mı yazmayayım mı düşünüp duruyordum.
yalnız değilmişim demekki çözüm için bi önerim yok
kelin ilacı olsa misali.....

peki bu lafların üzerine sen aksamına naptınnn konustunmu konusmadınmı???

peki bu lafların üzerine sen aksamına naptınnn konustunmu konusmadınmı???

akşama konuşacak bi şey kalmadıki,
sabahtan tartıştık
o işe ben temizliğe.geldiğinde de konuşmuyodu artık yemeğini yedi yattı
bizim ilk değil alıştım artık

akşama konuşacak bi şey kalmadıki,
sabahtan tartıştık
o işe ben temizliğe.geldiğinde de konuşmuyodu artık yemeğini yedi yattı
bizim ilk değil alıştım artık

bizimde ilk degil ama ben hala alışamadım çok kafama taktım yani kendimi bi malmışım gibi hissettim bende düşünüorum akşama nasıl davransam die

bizimde ilk degil ama ben hala alışamadım çok kafama taktım yani kendimi bi malmışım gibi hissettim bende düşünüorum akşama nasıl davransam die

takmam mı ben de takıyom ama napayım
ya adama gidip sırnaşcan(oda bak tavrım nasıl da işe yarıyor deyip her zaman bunu koz yapacak)
ya umursamıycan ya da o bıkana kadar her gün her gün çağırcaksın
dedimya kelin ilacı meselesi
taktik bilenler yazsında ben de faydalanayım

ewt ayynı düşünüorum!!!bize yardım edin........

ooo çok güzel yemekler yap hiç yapmadığın kadar güzel masa kur çok özenerek sonra güzel alımlı bir elbise saçları yap makyaj yap vede topuklu giy yemekler yensin bulaşıkları hallet sonra ondan hhiç bişey bekleme ... zaten o şaşıracaktır eline bir kitap al ve kitap oku sana sorular sorduğu zaman canımlı cicimli ol akşam yatarkende güzel güzel gecelik giy ... bir sonraki gün de aynı şekilde akşamları onun gözünün önünde spor yapmak için hazırlan eminim bu değişilikler onda da güzel şeyler yataracaktır gözlemlersin ama hemen pes etme ...

bnmde senden orencegm cok sey vr kiz haha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…