Ne Yapsam geçmiyor lütfen yardım.

gulsum3428

"ol" der ve olur!
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
9
55
18
36
Merhaba; 2 senelik evliyim 7 aydır hamilelik için hazırlık yapıyorum ama sürekli akıntım ve kaşınttım oluyor. Her gün 5 defa çamaşır değiştiriyorum fitil v.s bunların hepsini denedim doktora 2 defa gittim ama ne akıntı nede her hangi bir sorun göremediklerini söylediler artık cidden problem olmaya başladı, Acaba hamile kalmamı bu sebep mı engelliyor LÜTFEN YARDIM :'(
Bende anne olmak istiyorum....

Son düzenleme:
Canım sorun sende olmayabilir bikaç kez eşine alerjisi olan arkadaşları okudum veya eşin bu konuda hijyenine dikkat ediyor mu? Yani mesela ilişkiden sonramı oluyor bu kaşıntı akıntı? Biraz ara verip anlamaya çalışabilirsiniz.. Okuduğumda direkt aklıma bu geldi açık olduysa K.bakma cnm.

Evet 1 aydır aslında ara vermiştik sorun yoktu bende 2 hafta önce ilişkiden sonra tekrar başladı sanırım dediğiniz gibi ama bunu nasıl anlarız bilemiyorum daha önce böyle bir şey başına gelen kişiler nasıl bir çözüm buldu artık bende yoruldum. bi rahatsızlıktan bir de son 3 aydır regl hep 5 ve 7 gün öne atıyor budamı bir rahatsızlık acaba?

Canım onu bilmiyorum nasıl çözüm bulduklarını. Çok zor bi durum gerçekten Allah yardımcın olsun. Eşin hijyenine biraz daha dikkat edebilir mesela ilişkiden önce iknzde güzelce duş alabilirsinz. Birde genital bölgeni çok fazla temizleme canım sadece suyla durula sabun kullanma içini falan yıkama yani. Bi kez şu genital bölge sabunlarından kullandım aynı söylediğin gibiydim mahvoldum. Dikkat et canım bunlara

Arkadasın dediği gibi sorun eşinden kaynaklı olabilir bnde duymuştum bole bısey tabi karsi tarafın da muayene olması lazım allah kolaylık versin canım

Çok teşekkür ederim aslında eşim kadın doğum çalışıyor folic v.s az çok işin içinde hergün ayrı bir fitl veya temizleme ürünü ile geliyor en son gittigim doc. Vajinada polip di sanırım 5cm var dedi buda engel olabilirmi hamileliğe. 3 4 aydır 5 veya 6 öne atıyor regl ?

Allah razı olsun çok teşekkürler. iyi veya kötü fikir alış verişi bile sevindirdi yoksa cıldırma noktasına geldim en yanınada söylenmiyor insan çekiniyor. Çok çok çok saolun

Canım doktor öyle dediyse öyledir sen gidip tekrar görün tedavini ol. Geçmiş olsun

Eşli tedavi görmen lazim yani doktor onada ilac vermeli sen ilaclari fitili kullanip duzeliyorsun oncesinde iltihap onada bulasmis oluyor ve tekrar sana geciyor durum bu

Canım bende eşimle ne zaman beraber olsam ertesi sabahı akıntı ve kaşıntı ile uyanıyorum. ( akıntı kötü kokulu.)
Ama birkaç gün birliktelik olmazsa geçiveriyor.
Bebek istediğimiz için içe boşalma oluyor haliyle ve ben birkaç saat hatta mümkünse o sekilde uzanıyorum.
Sperme karşı alerji yapıyor sanrm yada mantar.
Çünkü içe boşalma olmadığı zaman hiçbir sıkıntı yok gayet normalim.
Ve bu durumu nasıl aşarım bilemiyorum çok dillendirince üzülüyor sanki onda bir hastalık varmış gibi ima ediyorum sanıyor biraz fazla alıngan.

canim şuan brn hamileyim yaklasik 3 4 aydir bendede kaşıntı ve akıntı oluyor artik cok skldim kaşınmaktan tahriş oluyo artik dayanamıyorum evet şunada katılıyorum eşimle beraber olduktan sonra tekrar yeniden kaşintı başlıyor artik o kadar sıkıldım ki bu durumdan anlatamam başına böyle bisey gelen var mi hamilelikte dogumdan sonra geçiyor mu acaba lütfen bilggiiii

Hamile kalmaya engel değil sanırım ozaman çok mutlu etti bu bilgi beni rabbim saglıklı ş3kilde kucagına almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere versin kaşıntı akıntı v.s bunlar değilde 5 aydır hamile kalamyışımı artık buna bağlıyorun ve artık sanırım üzmeye başladı beni bu durım evet çok erken ama insan her ay bir umud deyip bekliyor

Polip varsa bazen gebeliğe engel olabiliyormus, en yakın arkadasım polip ameliyatı olduktan hemen sonra hamile kaldı, onun polip 1 mm civari falandi üstelik. Gecmis olsun

Ciddimisin... dememek için kendime engel olamadım doktorum hayır engel değil demişti artık doktorlara bile güven olmuyor 2 ay var eger hala hamile kalmazsam kürtaj gibi bir işlemi varmış ama bilemiyorum güvenemiyorum yumurtalıklarıma yakın biraz

Simdi söyle söyleyeyim, bir dr'a gitmisti, hatta bende yanındaydım, kadın muayesini etti gel konusalim dedi, ben bile kızardım bir anda ne oluyor diye, oturduk dedi polip var, bu hamileliğine engel, bu dururken asla anne olamazsın dedi, ben cok sinirlendim hatta söylendim. Sonra baska benim dr'uma götürdüm onu, kadın dedi evet polip var ama hamileliğe engel diyemem, delinin biri kuyuya tas atmis kimse cıkaramamıs, artık bunu bildiğine göre icinin rahat etmesi icin alalım dedi. Kız bayilmak üzereydi zaten tamam alalım dedi. Dediğin gibi cok kücük 12 dk süren bir operasyonla aldılar, hemen kalktı hatta kahve icmeye gittik hemen, sadece 1 kutu antibiyotik kullandı, sonra 2. aya hamile oldugunu öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…