Bende arkadaşlarımla takılsam eşim sürekli arasa rahatsız olurdumbu akşam mesela 17 gb görüntülü aramış görmemiştim . Bend 2 saat sonra görüntülü aradım ama açmadı ve bi süre sonra normal telefondan aradı . Bu bile beni şüphelendirdi . Ama bende açmayıp görüntülü aradım tekrar. Ve açtı bunsefer . Arkadaşlarıyla canlı müziğe gidiyorlarmış
Bu konulardan yana çok kavga eden birisi olarak tecrübelerime dayanarak şu an sakin kal derim bekle ani atak sana patlayabilir geldiği zaman duruma göre hareket eder tavrını alrsnArkadaşlar merhaba , eşim dün arkadaşlarıyla birlikte 2 saat uzaktaki bi şehre gezmeye gittiler. Bu gezi normalde farklı bi şehirde olacaktı . Fakat plan değişikliği oldu ve başka bi yerde bekar bir arkadaşlarının evine gittiler . Ben değişiklik olduğunu sorunca öğrenmiştim. Gitmeden 1 gün önce küçük bir tatsızlık yaşadık . Ertesi sabah eh işte limonii ayrıldık ama ben işe gitmek için hazırlanırken son bir Allahaısmarladık demedi ve gitti. Ben de iş çıkışı eve uğrayıp öyle gidecek sandım . Ama gün içinde ben onu aradığımda işyerinden erken çıktıklarını ve zaten gittiklerini öğrendim. O gün sadece akşam 18.30 da aradı . Bir daha ne aradı ne sordu gece boyu iuigeceler bile demedi. Ertesi sabahta 11 e kadar her hangi bir günaydın vs demedi . Bende aramayacaktıö ama çocuk babasını sordu diye ve merakımdan aradım . Erkek arkadaşlarıyla oturuyorlardı. Bu geziyle ilgili için hiç rahat değil . Sizce ne yapmalıyım ?
Bende öyle, bu yüzden durduk yere hediyeler alıp hiç etmeyecekleri iltifatlar ediyorlarAldatan bir erkek olsam, durum belli olmasın diye en küçük fırsatta eşimi arardım diye düşünüyorum.
Ayrıca bu site benim psikolojmi çok bozdu parfümüm bitti diye geçen gün bana parfüm alıp gelmiş , niye durduk yere hediye aldı diye tribe girdimAldatan bir erkek olsam, durum belli olmasın diye en küçük fırsatta eşimi arardım diye düşünüyorum.
Yazık adamaAyrıca bu site benim psikolojmi çok bozdu parfümüm bitti diye geçen gün bana parfüm alıp gelmiş , niye durduk yere hediye aldı diye tribe girdim
Yok kendisine belli etmedimYazık adamamaydanoz bile almaz valla belli etmeyin bari.
Travmatik konuları okuduktan sonra köprücük kemiğinize hafif vuruşlar yaparak, bu travma bana ait değil. Benim hayatımda her şey yolunda, ben güvendeyim, ben güvendeyim, ben güvendeyim deyin bari.
Kendimize mi eşimize mi vuralımYok kendisine belli etmedimİşe yarıyormuymuş öyle vurunca
kendine tabii kiKendimize mi eşimize mi vuralım
Olan olmuş zaten adam gitmiş. Hiç birşey yapma. Şahsen eşim gitmeden önce pruz çıkarsa birsekilde alttan alırım. Ama gittikten sonra tadımı kacirsa büyük olay çıkardı. Buyuzden içinin rahat etmeyeceği yerlere en başta gitmeni istemiyorum diye tepkini vereceksinArkadaşlar merhaba , eşim dün arkadaşlarıyla birlikte 2 saat uzaktaki bi şehre gezmeye gittiler. Bu gezi normalde farklı bi şehirde olacaktı . Fakat plan değişikliği oldu ve başka bi yerde bekar bir arkadaşlarının evine gittiler . Ben değişiklik olduğunu sorunca öğrenmiştim. Gitmeden 1 gün önce küçük bir tatsızlık yaşadık . Ertesi sabah eh işte limonii ayrıldık ama ben işe gitmek için hazırlanırken son bir Allahaısmarladık demedi ve gitti. Ben de iş çıkışı eve uğrayıp öyle gidecek sandım . Ama gün içinde ben onu aradığımda işyerinden erken çıktıklarını ve zaten gittiklerini öğrendim. O gün sadece akşam 18.30 da aradı . Bir daha ne aradı ne sordu gece boyu iuigeceler bile demedi. Ertesi sabahta 11 e kadar her hangi bir günaydın vs demedi . Bende aramayacaktıö ama çocuk babasını sordu diye ve merakımdan aradım . Erkek arkadaşlarıyla oturuyorlardı. Bu geziyle ilgili için hiç rahat değil . Sizce ne yapmalıyım ?
Öyle birsey yoksa bile o şüphe insanın içini yiyip bitiriyor erkekler neden böyle yaaArkadaşlar merhaba , eşim dün arkadaşlarıyla birlikte 2 saat uzaktaki bi şehre gezmeye gittiler. Bu gezi normalde farklı bi şehirde olacaktı . Fakat plan değişikliği oldu ve başka bi yerde bekar bir arkadaşlarının evine gittiler . Ben değişiklik olduğunu sorunca öğrenmiştim. Gitmeden 1 gün önce küçük bir tatsızlık yaşadık . Ertesi sabah eh işte limonii ayrıldık ama ben işe gitmek için hazırlanırken son bir Allahaısmarladık demedi ve gitti. Ben de iş çıkışı eve uğrayıp öyle gidecek sandım . Ama gün içinde ben onu aradığımda işyerinden erken çıktıklarını ve zaten gittiklerini öğrendim. O gün sadece akşam 18.30 da aradı . Bir daha ne aradı ne sordu gece boyu iuigeceler bile demedi. Ertesi sabahta 11 e kadar her hangi bir günaydın vs demedi . Bende aramayacaktıö ama çocuk babasını sordu diye ve merakımdan aradım . Erkek arkadaşlarıyla oturuyorlardı. Bu geziyle ilgili için hiç rahat değil . Sizce ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?