İşte bende tedirgin oldum ve oğlum gitmek istemiyor şöyle düşünüyorum seneye bir başka yere veririm 4 yaşında daha iyi olur değil miBen alırdım. Kreş yetkilisinin mesaj yolu ile size böyle birşey söylemesini hoş bulmadım. Adı üstünde cocuk bu belkide cocugunuza da olumsuz seyler soyluyorlar boyle yaptiginda.
Zaten çocuk bakacağım için onuda kreşe verdik birbirlerini görmüyorlar ama bu şartlarda kreşe devam etmeli mi bilmiyorumÇocuğunuzda başka bir sıkıntı olabilir mi? Birden başlayan bir tuvalet sorunu algıladım ben. Belki baktğınız çocuğu kıskanıyordur
Valla bilmiyorum. Yorum yaptım ama çok bilgili olduğum bir konu değil daha kendim çocuğum. Allah yardımcınız olsunZaten çocuk bakacağım için onuda kreşe verdik birbirlerini görmüyorlar ama bu şartlarda kreşe devam etmeli mi bilmiyorum
Valla bilmiyorum. Yorum yaptım ama çok bilgili olduğum bir konu değil daha kendim çocuğum. Allah yardımcınız olsun
Anlattıgınıza göre cocuk orda gerilemiş ya cocuga güzel davranılmıyo yada baska bir sorun var iyice arastırın lütfenArkadaşlar ben 1 aydır aynı apartmanda oturduğumuz öğretmenin çocuğuna bakıyorum.. Haftada 3 yarım gün..
Aynı zamanda 1 aydır da 3 yaşındaki oğlumu kreşe verdim 8.30 ve 15,30 arası oğlum başlarda çok istekliydi seviyordu şimdi hırçın bir çocuk oldu doyumsuz ağlak aynı zamanda biz biraz daha dili gelişsin diye vermiştik arkadaş ortamı olsun paylaşmayı öğrensin diye oğlum kreşe başladı başlayalı 2 kere grip oldu evde atlattık doğal yöntemlerle çok şükür.. Neyse normalde tuvalet eğitimi olan bir çocuk başladı başlayalı kreşte 2 kere altına kaçırmış ve kreş yetkilisi bugün bana şu cümleyi yazdı evden evden çıkmadan tuvaletini yaptır gelir gelmez tuvalete gitmek istiyor yazdı.. Ben hergün çıkmadan zaten tuvaletini yaptırıyorum bu çocuk ne zaman tuvalet ihtiyacı geleceği belli olur mu sonuçta kızlar sorum şu şimdi ben oğlumu hem bu corona yüzünden hemde oğlumun davranışları yüzünden hocanında son cümlesi nedeni ile almak istiyorum sizce alsam mı kafam karışık başka çocukta bakıyorum sizce anlaşabilir ler mi ne yapsam bilmiyorum bu hafta karar vermeliyim eşime kalsa almayalım diyor
Başkasının çocuğuna bakmak için neden kendi çocuğunuzu kreşe verdiniz?Zaten çocuk bakacağım için onuda kreşe verdik birbirlerini görmüyorlar ama bu şartlarda kreşe devam etmeli mi bilmiyorum
AminValla bilmiyorum. Yorum yaptım ama çok bilgili olduğum bir konu değil daha kendim çocuğum. Allah yardımcınız olsun
Biz zaten kreşe vermeyi düşünüyorduk paylaşmayı öğrensin diye tam aynı ana denk geldiBaşkasının çocuğuna bakmak için neden kendi çocuğunuzu kreşe verdiniz?
Nolur çocuğunuzu, küçücük yaşta ondan temel ihtiyaçlarını kontrol etmesini bekleyen eğitimcinin (!) vicdanına bırakmayın.Arkadaşlar ben 1 aydır aynı apartmanda oturduğumuz öğretmenin çocuğuna bakıyorum.. Haftada 3 yarım gün..
Aynı zamanda 1 aydır da 3 yaşındaki oğlumu kreşe verdim 8.30 ve 15,30 arası oğlum başlarda çok istekliydi seviyordu şimdi hırçın bir çocuk oldu doyumsuz ağlak aynı zamanda biz biraz daha dili gelişsin diye vermiştik arkadaş ortamı olsun paylaşmayı öğrensin diye oğlum kreşe başladı başlayalı 2 kere grip oldu evde atlattık doğal yöntemlerle çok şükür.. Neyse normalde tuvalet eğitimi olan bir çocuk başladı başlayalı kreşte 2 kere altına kaçırmış ve kreş yetkilisi bugün bana şu cümleyi yazdı evden evden çıkmadan tuvaletini yaptır gelir gelmez tuvalete gitmek istiyor yazdı.. Ben hergün çıkmadan zaten tuvaletini yaptırıyorum bu çocuk ne zaman tuvalet ihtiyacı geleceği belli olur mu sonuçta kızlar sorum şu şimdi ben oğlumu hem bu corona yüzünden hemde oğlumun davranışları yüzünden hocanında son cümlesi nedeni ile almak istiyorum sizce alsam mı kafam karışık başka çocukta bakıyorum sizce anlaşabilir ler mi ne yapsam bilmiyorum bu hafta karar vermeliyim eşime kalsa almayalım diyor
Oğlunuz kreşe başladı ve eve hemen hemen aynı zamanda yeni bi bebek geldi. Bu davranışları çok normal değil mi? Oğlum okula başladığında ben de çalışıyordum kızıma da eltim bakıyordu. Onu bile kıskandı oğlum ben okula gidiyorum kardeşim yengemle kalıyor diye bi sürü sorun çıkardı. İkinci bi sorun ise kreştekilerin tutumundan olabilir. Size böyle yazan bi öğretmen çocuğa neler diyodur acaba?Arkadaşlar ben 1 aydır aynı apartmanda oturduğumuz öğretmenin çocuğuna bakıyorum.. Haftada 3 yarım gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?