Ne yapsam kararsızım? Son 1 hafta..

Almak en doğrusu o zaman

Nolur çocuğunuzu, küçücük yaşta ondan temel ihtiyaçlarını kontrol etmesini bekleyen eğitimcinin (!) vicdanına bırakmayın.
Almak en doğrusu çünkü bu çocuk sonuçta ne kadar evde tuvalet ihtiyacını giderde bile belli olmaz ki

Al tabiki

Bu üslupla size dahi konuşma yazma ücretinde bulunan insanın çocuk iletişim ile ilgili bilgisi yoktur net.
Çocuğa sorun eğer o da isterse bıraktırabilirsiniz yaşı da küçükse
Oğluma soruyoruz eşimde bende gitmek istemiyorum diyor bazen istiyor arkadaş edinmiş orda

Benim cocugum olsa ben alirdim ben cocugumun davranislarini deyissin diye getirmedim size diyipp alirdim baska daha iyi yerler vardir elbet kres oraya verirdim evdeki cocuklada siz gozlem altinda durursaniz bise olcagini sanmiyorum

Ben olsam alırdım çocuğumu.
Covid var zaten.
Şu süreçte mecbur değilseniz neden kreşe veriyorsunuzki.
Üslubu böyle olan eğitimcilerle devam etmezdim ayrıca.

Naçizane düşüncem kendi cocugum dururken baska bir çocuğa bakmazdim. Tabi ki sartlarinizi bilmeden yazıyorum yanliş anlamayin o yuzden yadirgamak haddim degil. 0-6 yaş arasi kisilik ve karakter olusum araligi cocugunuz belli ki bu durumdan mutlu degil bir huzursuzlugu var sizin ilginiz alakanız onu ileride kendine guvenen mutlu huzurlu bir birey yapacak kendinizden mahrum etmeyin daha hazir oldugu bir zamanda kreşi tekrar denersiniz . Yapabilirseniz iki cocuga ayni anda bakabilirsiniz 1.5 yasinda ikizleri olan ve tek basina bakan bir anne olarak yaziyorum anneler herşeyin ustesinden geliyor

Çok haklısınız almak en doğrusu

Bence alın çünkü ilerde okul hayatını çok etkiler ve soğur demekki orada ya kızıyorlar yada bağırıyorlarsa çocuğunuzu alın ilerde anakoluna verin yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…