• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki??

Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları fln geliyodu yeni evlendiğimizde..gerçi son bi kaç aydır bunları atlattık..ama yine de huzursuzum.eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?

Uzak durmaması, mesafe koymaması hoş değil. Eğer bu öğrencilerden geliyorsa belki çocuk hepsi deyip umursamıyor olabilir ama hemen hemen kendi çağlarında kişilere de mesafe koymuyorsa bu cidden hoş değil. Kıskanman çok doğal. Ben de benimkini gözümden bile sakınıyorum. Insanın elinde değil..
Empati kurmasını isteyin. Ayrıca bu kadar kıskandığınızı belli etmeyin. Özgüven patlaması yaşamasın. :)

Uzak durmaması, mesafe koymaması hoş değil. Eğer bu öğrencilerden geliyorsa belki çocuk hepsi deyip umursamıyor olabilir ama hemen hemen kendi çağlarında kişilere de mesafe koymuyorsa bu cidden hoş değil. Kıskanman çok doğal. Ben de benimkini gözümden bile sakınıyorum. Insanın elinde değil..
Empati kurmasını isteyin. Ayrıca bu kadar kıskandığınızı belli etmeyin. Özgüven patlaması yaşamasın. :)

Canım öğrenciler için öyle düşünüyo..yani çocuk onlar diyo..ama arada yaş farkı çok yok..7-8 yaş fln..iş arkadaşlarıyla da samimi değil öğrencileri kadar ve tanıyorum iş arkadaşlarını..ama eşim evlenmeden önce hoşlananlar var aralarında..şuan bariz sıkıntı öğrenciler ve eşimin bunu sorun olarak görmemesi..

Son düzenleme:
Kıskanmak zarar verici bir duygu tabiki ama sorun sizde değil ki eşinizde. İnsanlarla arasına o mesafeyi koyamadığını hissettiğiniz için kıskanıyorsunuz zaten. Zor bir durum ya :44: Ama bence bu konuyu çok açmayın ve eşinizin aklına sokmayın. Zaten yapacak olan insan her türlü yapar huzurunuzu bozmayın

Canım teşekkürler..evet bunu hissediyorum ve art niyeti yok diye sineye çekiyorum...çoğu zaman görmezden geliyorum..bazen de takıyorum işte..umarım eşim daha hassas ben de daha geniş olurum ne deyim..;-p

Ozguven sadece kendini begenmek demek degildir ki. Yanlis anlamissiniz. :o

Lafı uzatmamak adına öyle ifade ettim..yani anlatmaya çalıştığım eşim birilerine tutulur beni bırakabilir yada eksik yanlarimdan ötürü aldatilirim düşüncem yok..kendi ayakları üzerinde durabilen,kültürlü,kariyerli ve eşi tarafından sevilen, takdir goren biriyim...ama kıskançlık zaafim var ve sevdiğim insanlarda ortaya çıkıyor bu durum malesef

Son düzenleme:
Canım öğrenciler için öyle düşünüyo..yani çocuk onlar diyo..ama arada yaş farkı çok yok..7-8 yaş fln..iş arkadaşlarıyla da samimi değil öğrencileri kadar ve tanıyorum iş arkadaşlarını..ama eşim evlenmeden önce hoşlananlar var aralarında..şuan bariz sıkıntı öğrenciler ve eşimin bunu sorun olarak görmemesi..

Kızları da anlamadım yani. Çocuk değiller en küçüğü 18-19 yaşındadır. Kocaman kız nasıl olur da evli öğretmenine ilgi duyar anlamıyorum doğrusu. Aslında bir öğrencinin öğretmenine ilgi duyması saçma geliyor bana. Bir de bunu mesaj atarak açıklamak hiç hoş değil. Sakin sakin konuşun canım, anlayacaktır seni.

Son düzenleme:
Kızları da anlamadım yani. Çocuk değiller en küçüğü 18-19 yaşındadır. Kocaman kız nasıl olur da evli öğretmenine ilgi duyar anlamıyorum doğrusu. Aslında bir öğrencinin öğretmenine ilgi duyması saçma geliyor bana. Bir de bunu mesaj atarak açıklamak hiç hoş değil. Sakin sakin konuşun canım, anlayacaktır seni.

Ben de universite de bazı hocalarima ilgi duyardım canım ama evliyse asla ders dışında muhatap olmazdım zorunluluk dışında...insanları anlamıyorum ya..canım şok olacaksın belki ama büyü bile yaptıran olmuş ayrılsınlar diye...neler duyyorum bi bilsen..Allah ıslah etsin.

Ben de universite de bazı hocalarima ilgi duyardım canım ama evliyse asla ders dışında muhatap olmazdım zorunluluk dışında...insanları anlamıyorum ya..canım şok olacaksın belki ama büyü bile yaptıran olmuş ayrılsınlar diye...neler duyyorum bi bilsen..Allah ıslah etsin.

Tövbe tövbe ya. Insan çok tedirgin olur. Kim söyledi büyü konusunu? Bol bol dua et canım sen. Allah sizi ayırmasın. Kızların da aklı çok güzelmiş büyü falan bravo güle güle kullansınlar akıllarını.

Öğrencilerinden tanıdıklarım var..yani evli olduğunu bildiği halde rahat davranıyorlar yicek değiliz ya diyolarmış..yuh dedim ya..

alllahımmmmmm
daha neler duycaz
evli insana ilanı aşk edenler bile var
bu arada araş.görevlisi mi eşiniz
eşiniz sınır koysun ne kızlar var evli barklı demeden
asılıyolar

Tövbe tövbe ya. Insan çok tedirgin olur. Kim söyledi büyü konusunu? Bol bol dua et canım sen. Allah sizi ayırmasın. Kızların da aklı çok güzelmiş büyü falan bravo güle güle kullansınlar akıllarını.

Canım aşağı yazdım ama alıntı olmadığı için görmemiş olabilirsin..çok dolaylı bi yoldan öğrendim onu..yani eşimin bölümünde tanıdığım bi kaç kişi var...şimdi detay yazmayım..bu devirde bunu yapan üç beş kişidir ztn...kimliğim ifşa olmasın :-))) küçük yerdeyiz canim taniniyoruz malesef :-(

Canım aşağı yazdım ama alıntı olmadığı için görmemiş olabilirsin..çok dolaylı bi yoldan öğrendim onu..yani eşimin bölümünde tanıdığım bi kaç kişi var...şimdi detay yazmayım..bu devirde bunu yapan üç beş kişidir ztn...kimliğim ifşa olmasın :-))) küçük yerdeyiz canim taniniyoruz malesef :-(

Yazma tabi ki canım. Bol bol dua etmeyi unutma. Allah herkesin gönlüne göre verir, sıkma canını. Eşini de bunlarla üzme, bunalmasın. Içini ferah tut. :31:

Ya işte geleceği olan bir bölüm değil..hocalariyla evlenmeyi bile seçenek olarak görüyorlar..Üniversiteli ama cahil Allah akıl versin

eşiniz sınır koymalı bence.öğretmen-öğrenci sınırı korunmalı.siz biraz gevşemeli,o da biraz daha resmi olmalı. biraz diyorum çünkü ikiniz de tamamen bu özelliklerinizi değiştiremezsiniz gibi geliyor.

alllahımmmmmm
daha neler duycaz
evli insana ilanı aşk edenler bile var
bu arada araş.görevlisi mi eşiniz
eşiniz sınır koysun ne kızlar var evli barklı demeden
asılıyolar

Evet canım malesef...insanlar artık dizilerlr gerçek hayatı ayırt edemiyolar..ben böyle saçmalıklari filmlerde olur zannederdim başıma gelene kadar

eşiniz sınır koymalı bence.öğretmen-öğrenci sınırı korunmalı.siz biraz gevşemeli,o da biraz daha resmi olmalı. biraz diyorum çünkü ikiniz de tamamen bu özelliklerinizi değiştiremezsiniz gibi geliyor.

Ben de öyle düşünüyorum

Back
X