- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi fernandohoze
Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları fln geliyodu yeni evlendiğimizde..gerçi son bi kaç aydır bunları atlattık..ama yine de huzursuzum.eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?
Uzak durmaması, mesafe koymaması hoş değil. Eğer bu öğrencilerden geliyorsa belki çocuk hepsi deyip umursamıyor olabilir ama hemen hemen kendi çağlarında kişilere de mesafe koymuyorsa bu cidden hoş değil. Kıskanman çok doğal. Ben de benimkini gözümden bile sakınıyorum. Insanın elinde değil..
Empati kurmasını isteyin. Ayrıca bu kadar kıskandığınızı belli etmeyin. Özgüven patlaması yaşamasın. :)