Anlatmaya çok utanıyorum ama ne yapmam gerektiğine yardımcı olursanız çok sevinirim. ben evli bir bayanım evliliğimde çok ciddi sorunlar yaşadım şiddet gördüm, hakaretlere uğradım, canıma bile kast etmeye çalıştı. evlendiğimizden beri aynı evde yaşayamadık Bile... Nitekim pazartesi günü kesin olarak boşanıyorum. Yaklaşık 6 aydır da görüşmüyoruz evlerimizi de ayırdık. Eşime karşıda bir yıldır hiç bir şey hissetmiyorum. benim ilk sevgilim çocukluğumu yaşadığım tüm ilklerim eşimdi. Ama yıllar sonra ilk kez başka bir adam için böyle kalbim çarptı kendimi çok iyi çok mutlu hissettim. üç hafta önce biriyle tanıştım ve gerçekten çok etkilendim o da benden sanırım ama arkadaş gibiyiz tanıştığımız gün başka bir şehire gitmesi gerekiyodu ve bir daha hiç görüşmedik yüz yüze sadece arkadaş gibi mesajlaşıyoruz öyle
sorun şu ki ben daha yeni boşanacağımı söyleyemedim çok zorlanıyorum. Ne yapsam ki
İkimizde 22 yaşındayız ama o beni anlayabilecek olgunlukta mıdır? Eğer benden hoşlandığını söylerse bende desem ki evlenip boşandım benden kaçar mı? Eğer öyle bir şey yaparsa çok kalbim kırılacak acaba hiç bir şey söylemeden daha başlamadan bu aşktan vaz mı geçmeli yoksa karşısına geçip anlatmalı mıyım herşeyi...