NE YAPSAM KİLO VEREMİYORUM ,KİLO VERMEK İÇİN KONDUSYON BİSİKLET A

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...

Eliptik bisiklet çok iyi ama yapacaksan al, genelde insanlar aletleri bir köşe de unutuyor.
Salonda TV karşısına koyabilir misin?

Akşamları sıvı gıdalar hariç birşey tüketmeyin ekmek yememeye çalışın. 3 Litre su için 1 saatte yürüyün. Ben öyle yaparak hem kilomu koruyorum alırsamda veriyorum :)

evet koyabilirim salonda yer var ama hangi model ve marka o kadar çokki anlamadığım için karar veremiyorum ..teşekkür ederim ..

canım önce acaba neden kilo veremediğini öğrenmek için bir doktora gidip herhangi bir sorunun var mı yok mu onu öğrensen??
bence vücudunda bir problem veya bir gıdaya karşı direncin olabilir o sebeplerle de kilo veremiyor olabilirsin..
kilo boy nedir paylaşır mısın bu arada?

boyum 157 kilo 70 çok şışman gözükmüyorum ama resmen tombul oldum:) doktora gittim daha önce herhangi bir sorunum yok diyet önerdi sürekli ,çalışıyorum yaşımda 40 eskisi gibi kilo veremiyorum ..son 3 yıl her yıl 5 kilo aldım malesef

evet koyabilirim salonda yer var ama hangi model ve marka o kadar çokki anlamadığım için karar veremiyorum ..teşekkür ederim ..
Ben de Kettler var, güzel, bir arkadaşta Hattric gördüm o da fena değildi. İşte 1000 tl civarı bişey fazlasıyla işini görürür bence.

Biri de Life Fitness alsa da, 10 bin ++ 'a şu alet ne yapıyor bana bir anlatsa

Merhaba. Ben koşu bandı tavsiye ederdim. Kendimin de var. Haftada 3 - 4 kez tempolu yürüyorum. Günde 2 litre su içmenizi öneririm. Ayrıca 5 ot karışımlı çayda metabolizmayı hızlandırıyor yağ yakımına yardımcı oluyor.

Yasiniz 40sa metabolizmaniz yavaslamistir. Cidden terleyeceginiz ve kalp atisini arttiran bir spor gerek size. Bence zaman ayirin, neden vaktiniz yok?

Bende eliptik var ama ben tavsiye etmiyorum. En azından belli bir süre işine yarabilir ama senin sağlıklı yaşam adına spor yapmanı tavsiye ederim. Şöyle ki kendi kendine plates ya da jimnastik hareketleri yaparsan var olan sağlık sorunlarına iyi gelir ya da yaşlandığın zaman yaşayacağın sorunlara. Mesela tempolu yürüyüşün kolesterolü düşürmedeki etkisi kanıtlanmış.
Benim bisikletim evde duruyor ama son 15-20 gündür akşamları 15-20 dk kadar hareket yapıyorum daha çok esneme hareketleri. Bir de herkes vucudunu tanır. Ağrı bölgelerine yoğunlaş. Mesela benim sırtım falan ağrır ben sırt kaslarımı falan güçlendirmeye çalışıyorum.

Ben bi dönem kondisyon bisikleti kullanan biri olarak çok tavsiye etmiyorum,sıkıcı bi alet bi süre sonra elbise askısı oluyo
Kardiyo yapabileceğin bi alet almalısın
Ben dün akşam trambolin siparişi verdim

Kullanmaya başlayınca olumlu yada olumsuz yazarım....

Spor aleti için ikinci ellere de bakabilirsin. Ben 350 liraya sıfır gibi durumu olan eliptik bisiklet aldım. Oldukça da memnunum. Firsatim oldukça spor yapıyorum.

Ben eliptik bisiklet kullandım, ciddi anlamda karın bacak kaslarını ve sırt kaslarını çalıştırıyor. Hafif diyet yeterli oluyor.. Günde 15 dk.. Ben 2 yıl önce 690 a almıştım..
Bu arada eğer bir spor aleti alırsanız, ev tipi olduğundan sadece kendiniz kullanın, ağır kişilere müsade etmeyin. Daha uzun ömürlü olur.
Bana kuran teknik servisçi öyle demişti.

Bende kondisyon olandan var toplasam üstüne 10 kez binmişimdir şimdi de üstünde çantalarım asılı, kullanacaksan al sabah akşam 45 dakika sürsen bir de diyet yapsan kilo verirsin.

öncelikle endokrinoloji bölümüne gidip tiroid hormonlarınıza baktırın. Tiroid bezi yeterli hormon üretmiyorsa açlıktan ölseniz de kilo veremezsiniz.

Bence hiç boşuna spor aleti almayın eve . Çünkü kim alsa sonu aynı. Alıp 10 gün kullanıyorsun. 11.gün kenara koyuyorsun. İlk başta diyet yap. Bir kaç kg verdikten sonra spor salonuna yazıl. 1 Ayda öyle devam et

doktora gidin diyecektim ama gitmişsiniz.
problem yok denmiş. problem yoksa kilo vermemenizede imkan yok.

muhakkak bir problem var ya hormonlarda ya beslenme şeklinizde.

bazal metabolizma yani hiçbişey yspmadan vücudun kendi yaktığı kalori az çalışıyo olabilir.

doktorların malesef çoğu referans aralığının dışına çıkanlara bakıp yorum yapıyo. ama referans aralığının içinde olması problem olmadığı anlamına gelmez.

tiroid referansta max 5 gözüküyo ama bi kadında 1,5-2,5 aradı olması lazım.

trkrar gidin doktora hatta diyetisyene de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…