Eliptik bisiklet çok iyi ama yapacaksan al, genelde insanlar aletleri bir köşe de unutuyor.Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...
canım önce acaba neden kilo veremediğini öğrenmek için bir doktora gidip herhangi bir sorunun var mı yok mu onu öğrensen??Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...
canım önce acaba neden kilo veremediğini öğrenmek için bir doktora gidip herhangi bir sorunun var mı yok mu onu öğrensen??
bence vücudunda bir problem veya bir gıdaya karşı direncin olabilir o sebeplerle de kilo veremiyor olabilirsin..
kilo boy nedir paylaşır mısın bu arada?
Ben de Kettler var, güzel, bir arkadaşta Hattric gördüm o da fena değildi. İşte 1000 tl civarı bişey fazlasıyla işini görürür bence.evet koyabilirim salonda yer var ama hangi model ve marka o kadar çokki anlamadığım için karar veremiyorum ..teşekkür ederim ..
Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...
boyum 157 kilo 70 çok şışman gözükmüyorum ama resmen tombul oldum:) doktora gittim daha önce herhangi bir sorunum yok diyet önerdi sürekli ,çalışıyorum yaşımda 40 eskisi gibi kilo veremiyorum ..son 3 yıl her yıl 5 kilo aldım malesef
Bende eliptik var ama ben tavsiye etmiyorum. En azından belli bir süre işine yarabilir ama senin sağlıklı yaşam adına spor yapmanı tavsiye ederim. Şöyle ki kendi kendine plates ya da jimnastik hareketleri yaparsan var olan sağlık sorunlarına iyi gelir ya da yaşlandığın zaman yaşayacağın sorunlara. Mesela tempolu yürüyüşün kolesterolü düşürmedeki etkisi kanıtlanmış.Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...
Yasiniz 40sa metabolizmaniz yavaslamistir. Cidden terleyeceginiz ve kalp atisini arttiran bir spor gerek size. Bence zaman ayirin, neden vaktiniz yok?[/QUO
merhaba yoğun çalışıyorum ,ev ,iş derken evli ve çocukluyum bu arada kendime ayıracak pek vaktim olmuyor..
Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?