Konuya kaynak yapayım :) Bende bunu kullanıyorum, internetten aldım evde ailecek kurduk. Fiyatı da 300 lira.
merhaba pek analmıyorum modellerden ama fiyatı çok uygunmuş ..bende pek pahalı birşey almak istemiyorum zaten ..kullanımından memnunmusunuz acaba
Konuya kaynak yapayım :) Bende bunu kullanıyorum, internetten aldım evde ailecek kurduk. Fiyatı da 300 lira.
Yaw senin ihtiyacın mı var Millan ya? Sen ev de Leslie falan yap yeterŞöyle konular açmayın yeeeaa..
Gıttım gene kendime bisiklet modeli secıyorum..
Seçmesi kolay..bunun birde kocayı ikna çabası var..
Doğum gunumde yakın değil ki beş kişi birleşip bi bisiklete giriverseler..
Du bide ikinci ellere bakim..
Cherry seni çok sportif hayal ediyorum nedense. Sen neler yapıyorsun?Esel, youtubeda bolca olan kardiyo ve fitness videolarina ne dersin?
Eliptik bisiklet çok iyi ama yapacaksan al, genelde insanlar aletleri bir köşe de unutuyor.
Salonda TV karşısına koyabilir misin?
Merhaba konum dert değil pek halime şukrediyorum kızlar ,ama gitgide aldığım kilolar takıntı halıne dönüştü ,spor harici az yemeye hareketli olmaya çalışıyorum ama yinede kilo vermeyi bırakın alıyorum ..spora dışarı gitmeye vaktim yok evde yapabileceğim bir spor aleti almaya karar verdim ekonomik ve çok kaplamaması adına bisiklet almaya karar verdim ..lütfen kulllananlar varsa faydalımı ,hangi modelini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz ..spora yönelmek istiyorum inş devam ettirebilirsem ..sağolun öneriler için şimdiden...
Alırken hiç aklıma gelmedi. Ne bileyim üzerinde birinin terlediğini falan düşününce insano yüzden ikinci elde süper aletler bulunabiliyor, birinci ele para vermeye gerek yok :)
Cherry seni çok sportif hayal ediyorum nedense. Sen neler yapıyorsun?
Esel, youtubeda bolca olan kardiyo ve fitness videolarina ne dersin?[/Q
nedense aklıma spor yapma deyince spor aleti geliyor daha pratik olduğunu ve daha az zamanda daha çok kalori harcamam gerektiğini düşündüm ,yanlışmı bilmiyorum çok bir vaktede sahip değilim..çokda bir spor kültürüm ve alışknlığım yok açıkçası ..
Doğru hayal ediyorsun ama Avrupa'da yaşamanın getirdiği kolaylık da var. İş çıkışı bir şeyler atıştırıp biraz dinlenip sonra parka spora gidebiliyorum.
Düz koşu 45 dk- 1 saat hafta 3/4 gün. Yoga 1/2 gün. Kardiyo için koşu, kol, sırt , üst beden için yoga yapıyorum. Spor salonuna gitmem.
Bir de sevdiğim ve düzenli yaptığım bir spor var ama kendimi deşifre etmeyeyim :) Ona bir ara tekrar başladım, ama şimdi bazı b.k sebepler yüzünden bıraktım baharda yeniden başlicam. Zaten zorlayıcı bir spor, haftada 4 gün koşuyla beraber olmaz.
Sizin için sıkıntı şu ki, ben işten sonra dediğim gibi çıkıp gidebilirim, evim işime, park evime yakın ama sizler için ble bir durum yok bildiğim kadarıyla. Bizim memlekette spor olmuyor, yapacak yer yok, olsa bile akşam sapıktan neyden korkar insan.
Helal valla, hepimizi utandırdın şuracıkta, demek irade olunca vakitte yaratılıyormuş.Doğru hayal ediyorsun ama Avrupa'da yaşamanın getirdiği kolaylık da var. İş çıkışı bir şeyler atıştırıp biraz dinlenip sonra parka spora gidebiliyorum.
Düz koşu 45 dk- 1 saat hafta 3/4 gün. Yoga 1/2 gün. Kardiyo için koşu, kol, sırt , üst beden için yoga yapıyorum. Spor salonuna gitmem.
Bir de sevdiğim ve düzenli yaptığım bir spor var ama kendimi deşifre etmeyeyim :) Ona bir ara tekrar başladım, ama şimdi bazı b.k sebepler yüzünden bıraktım baharda yeniden başlicam. Zaten zorlayıcı bir spor, haftada 4 gün koşuyla beraber olmaz.
Sizin için sıkıntı şu ki, ben işten sonra dediğim gibi çıkıp gidebilirim, evim işime, park evime yakın ama sizler için ble bir durum yok bildiğim kadarıyla. Bizim memlekette spor olmuyor, yapacak yer yok, olsa bile akşam sapıktan neyden korkar insan.
Ben peşin çalışmak istiyorum peşiiin!Yaw senin ihtiyacın mı var Millan ya? Sen ev de Leslie falan yap yeter
merhaba pek analmıyorum modellerden ama fiyatı çok uygunmuş ..bende pek pahalı birşey almak istemiyorum zaten ..kullanımından memnunmusunuz acaba
Ya yapılır mu bu!Ben peşin çalışmak istiyorum peşiiin!
Sabahtan iskenderi,mantıyı,adanayı,dürümü mideye gömüp akşam bedel odeyecem.
Yoksa aay hazır dıyette değilim dıye bogazı boş tutmayıp sonrakı 10 gunu dukana taksıtlendırmek istemıyoruuuuumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?