Ne yapsam ne etsem

diamondssss

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
55
12
Merhabalarr kisa yazmak icin calisicam ama uzun olursa kusuruma bakmayin. 2 bucuk senelik sevgilim var ilk sevgilim. Cocukluk askim bi bakima. Cok seviyorum onunda sevgidigini dusunuyodum. Bi ara cok calkantili oldu iliskimiz ayril baris vs son 1 senedir hic ayrilmadik oyle kotu kavga etmedik. Hep o benim pesimden kostu ben onun vs. Genelde iliskide hep o haksiz olur zaten genelde hep onun soguklugu yuzunden kavga ederiz. Yine son 1 aydir cok soguktu ilgisizdi mesaj attim uyardim ama degismedi spnra bi meseleden dolayi kavga ettik ve patladik. Ayrilma noktasina geldik istiyomusun diye soruyorum bilmiyorum diyo ne istedigimi bilmiyorum diyo. Ara vermek istedi 1 hafta dusunelim dedi ama cok ayrilik cok ara verdik ben artik istemedigimi soyledim. Arkadasi konustu benimle seni biliyorum ben birak onu biraz yalniz kalsin seni ozlesin mesaj atma dedi. Suan arkadasina tatile gitti 1 haftaligina ayrilmaya karar vermistim onada soyledim ama sonra fotogtaflarimizi falan glrunce dayanamadim tamam dedim sen genele kadar konusmayalim dusun tasin geldiginde hala kotu olursak bu sefer kesin biter dedim ve sustuk. Mantiken dusundugumde sevse boyle yapmaz vs vs ayrilmak icin birsuru sebebim var ama duygusal olarak kopamiyorum ondan. Napmaliyim sizce beklemelimiyim onu ama cok bekledim. Yoksa simdi mesaj atip tamamenmi bitirmeliyim cok kararsizim :KK43:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar kisa yazmak icin calisicam ama uzun olursa kusuruma bakmayin. 21 yasindayim 4 senelik sevgilim var ilk sevgilim. Cocukluk askim bi bakima. Cok seviyorum onunda sevgidigini dusunuyodum. Bi ara cok calkantili oldu iliskimiz ayril baris vs son 1 senedir hic ayrilmadik oyle kotu kavga etmedik. Hep o benim pesimden kostu ben onun vs. Genelde iliskide hep o haksiz olur zaten genelde hep onun soguklugu yuzunden kavga ederiz. Yine son 1 aydir cok soguktu ilgisizdi mesaj attim uyardim ama degismedi spnra bi meseleden dolayi kavga ettik ve patladik. Ayrilma noktasina geldik istiyomusun diye soruyorum bilmiyorum diyo ne istedigimi bilmiyorum diyo. Ara vermek istedi 1 hafta dusunelim dedi ama cok ayrilik cok ara verdik ben artik istemedigimi soyledim. Arkadasi konustu benimle seni biliyorum ben birak onu biraz yalniz kalsin seni ozlesin mesaj atma dedi. Suan arkadasina tatile gitti 1 haftaligina ayrilmaya karar vermistim onada soyledim ama sonra fotogtaflarimizi falan glrunce dayanamadim tamam dedim sen genele kadar konusmayalim dusun tasin geldiginde hala kotu olursak bu sefer kesin biter dedim ve sustuk. Mantiken dusundugumde sevse boyle yapmaz vs vs ayrilmak icin birsuru sebebim var ama duygusal olarak kopamiyorum ondan. Napmaliyim sizce beklemelimiyim onu ama cok bekledim. Yoksa simdi mesaj atip tamamenmi bitirmeliyim cok kararsizim :KK43:
seven adam arar üstüne düşer bence hiçbir mesaj atmayın

siz böyle yaptıkça ne değeriniz kalır onun gözünde?
çocuk sizi cepte görüyor, kaybetme korkusu yok, ayrıldığında hemen geride dönüyorsunuz? neden sizle barışsınki? neden gününü biraz gün edip sonra sizle barışmayı düşünmesin ki..
kendinize değer verin, uzak durun.. hayat onun etrafında dönmüyor..

Şu ilişkide ara vermek olayını hiiiç anlamadım. Sanki futbol karşılaşması neyin arasını istiyorsun? O arada sevgilimisin değilmisin, konuşçakmıyız konuşmayacakmıyız, başka kişilerle görüşme şansımız var mı?

Hadi bir süre birbirimizi aramayalım, kafa dinleyelim dersin de ara vermek ne ya? Bunu talep eden taraf fındık kırmak için ara istemiyosa ne olayım.

Bence arama sorma takma kafana, arayı iyi değerlendir, antenleri aç başkasını bul. Çivi çiviyi söker. Aradan döndüğünde hükmen mağlup olsun..

ara vermek ilişkiyi zedeler ve uzun mesafelere yol açar..hiç arama hatta geldikten sonrada arama..
belki tatilde kafası rahat olsun diye böyle birşey söyledi..rahat hareket etmek için...
bebence sen barışma artık bitmiş bu ilişki..

kafası karışıksa hiç uğraşma insan seviyomu sevmiyomu bilmez mi ya.evliliği var bu işin.sizin ilişkinin siz evlenene kadar laçkası çıkmış zaten koyver gitsin.

Kizlar bekledim ama hala kararsiz oldugunu soyledi. Bende uzunca bi mesaj yazdim icimdekileri yazdim doktum tamamen bitirdim seni uzmeyi hic istemiyorum falan dedi sonrada hic cevap vermedim. Dediginuz gibi coktan bitmisti ama cok sevdigim icin kabullenemiyodum, tek ben degil herkes bu aciyi cekiyo bundan sonrada bu duruma alismam lazim, hepinize cok tesekkur ederim :)))

Soylemekten dilimde tuy bitti kizlar. Her gun boye bi konu goruyorum ve hep agni seyleri yazmaktan biktim az sonra bi link aticsm orda ne yazmissam aynisi yap

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yine-yeniden-eski-sevgili.841888/
Butun tazdiklarimi oku. Aynisini uygula. Ne dediysem bir bir olucak. Bu kiz her dedigimi yapti. Numarasini aldim whatsapptan konustuk yine aynilarini soyledim. Simdi sevgililer. Yazar bikac gun sonra son gelismeleri zaten. Heycandan unutmustur. Sen dr aynisini yap. Bak gor ayni dediklerim olucak. Sonra sevgilin sana kul kole
Son mesajimi okudun muu ben dedim ozaman uzatmayalim diye bitirdim ama icim icimi yedi bugun ruyamda gordum sabah dayanamadim 11 gibi uzunca mesaj attim iste seni hep beklemistim soyleydi boyledi cok atarli bi mesaj degil en sonunda da guzelce bitirdim umarim mutlu olursunfalan filan oda seni uzmeyi istemiyorum dedi bidahada yazmadim yaa keske hic mesaj atmasamiydimm ?? :KK43:(

Son mesajimi okudun muu ben dedim ozaman uzatmayalim diye bitirdim ama icim icimi yedi bugun ruyamda gordum sabah dayanamadim 11 gibi uzunca mesaj attim iste seni hep beklemistim soyleydi boyledi cok atarli bi mesaj degil en sonunda da guzelce bitirdim umarim mutlu olursunfalan filan oda seni uzmeyi istemiyorum dedi bidahada yazmadim yaa keske hic mesaj atmasamiydimm ?? :KK43:(
Sen benim yolladigim linki okufun mu? Okusan hic stmasa miyfim demezdin. Keske o kadar ihi niyetli bi mesaj atmasaydin haklisin. Orda demen gereken ben boyle git gelki bi iliski istemiyorum bana saygin bule kalmamis. Bitirelim. Bunu yazcaktin. Basta tabiki umursamaz sen bilirsin der. Su yazdiklarimi oku. Harfi harfine yap. O cocuk kapinda yaticak. Oyle olmazsa gel yuzume tukur

Bi de o linkteki konunun sahibine mesaj at sor istersen bu dediklerimi yaptiktan sonra neler olmus. Bi bildigimiz var yani. Cesaretini topla ve aynisini yap. Ve karsi taraftan da o dediklerimin aynisini goruceksin

X