Ne yapsam ne etsem

Cok guzel guc veriyosun cok tesekkur ederiiiiiinmmmmmmmm
Ne demek. Bak kesinlikle tap benim dediklerimi. Hic bi kadin gucsuz ya da muhtac degildir. İstersen dedigimi yapip o linkin sahibine mesaj atip ogrenebilirsin herseyi. Benim dediklerimi birebir yapti. Sen olmasan ben cesaret edemezdim dedi. Cok degil uc dort gun sonra sevgili oldular. Yap bak sen de ayni sekilde bikac gun sonra konu acip cok mutluyum diyceksin

Ne demek. Bak kesinlikle tap benim dediklerimi. Hic bi kadin gucsuz ya da muhtac degildir. İstersen dedigimi yapip o linkin sahibine mesaj atip ogrenebilirsin herseyi. Benim dediklerimi birebir yapti. Sen olmasan ben cesaret edemezdim dedi. Cok degil uc dort gun sonra sevgili oldular. Yap bak sen de ayni sekilde bikac gun sonra konu acip cok mutluyum diyceksin
Tek tek okudum, bizim gorusme gibi bi olanagimiz yok ama hic bir sekilde mesaj atmicam :)

Tek tek okudum, bizim gorusme gibi bi olanagimiz yok ama hic bir sekilde mesaj atmicam :)
Kesinlikle. Cunku ustune dusersen degerin azalir. Seni basit ve elinde gorur. O tuzden sen ona onsuz da yasayabileceginu gostericeksin. Bir an bule tereddut etme. O yazdiklarim tecrubelerle sabittir. Emin olabilirsin

İyi işmiş gerçekten. Bir haftalık tatilde rahat rahat takılır artık sonra bi ihtimal size döner. Nasılsa onu bekliyorsunuz o mesajı da vermişsiniz. Az açın gözünüzü. Nereye tatile gitti bu arada

2,5 yılda adam olamamışsa dahada olmaz zaten. baştan sona okuyana kadar olayları takip edemedim kim bilir sen nekadar üzülmüşsündür. Seni üzenden hayır gelmeeeeezzz
Haklisin canim zaten son kez yazip bitirdim hep mantk olarak onun olmayacagini dusunuyodum ama bi turlu duygysal olarak bitiremiyodum ama sonunda basardim:)

Kesinlikle. Cunku ustune dusersen degerin azalir. Seni basit ve elinde gorur. O tuzden sen ona onsuz da yasayabileceginu gostericeksin. Bir an bule tereddut etme. O yazdiklarim tecrubelerle sabittir. Emin olabilirsin

Off ayrildiktan sonra durumu ask la ilgili yapmisti simdi futbolla ilgili yapmis daha mesaj atmayali 3 gun oluyo ama ozledim ben yaa :(( ama atmicam atmicam bunu yapabiliriim :))

Off ayrildiktan sonra durumu ask la ilgili yapmisti simdi futbolla ilgili yapmis daha mesaj atmayali 3 gun oluyo ama ozledim ben yaa :KK43:( ama atmicam atmicam bunu yapabiliriim :))
Ben diger konuda da yazmisim zaten basta umurdamuycak. senin mesaj atmadigini gorunce tutusucak

Ayrılmak için bir sürü sebebin varsa tamamen bitir. Burada bir sürü kadın duygularına yenik düşüp seneler sonra kafasına dank ettiğini yazıyor. Duygular da bir yere kadar. Mantığını devreye sokman lazım artık.

Back
X