• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ne yapsam yemiyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mrveee28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
2.413
2.982
83
anneler merhaba;
13 aylık bir kızım var..2.5 aylıkken emmeyi bıraktı ne yaptıysak aşamadık meme reddini :( 1 yaşına kadar anne sütü aldı sadece sağarak..1 yaşında sütüm kesildi işe de başladığım İçin düzenli sağamıyordum..sıkıntım kızım inanılmaz iştahsız 8250 gram...çok üzülüyorum kahroluyorum ama aşamıyoruz..her acıktığında süt içmek istiyor dolayısıyla Demir eksikliği de çıktı önce dişe bağladık iştahsızlığını bir ara hasta oldu hastalıktan dedik ama artık sağlığını etkilemeye başladı :( çaresiz kalıyorum..herşeyin en organiğini alarak, özenerek yapıyorum..her balık çeşidini denedim ağzına sürmedi..kıymayı asla sevmiyor..sebze hiç yemiyor yumurta sevmiyor..tecrübeli anneler lütfen yardım edin...

anneler merhaba;
13 aylık bir kızım var..2.5 aylıkken emmeyi bıraktı ne yaptıysak aşamadık meme reddini :KK43: 1 yaşına kadar anne sütü aldı sadece sağarak..1 yaşında sütüm kesildi işe de başladığım İçin düzenli sağamıyordum..sıkıntım kızım inanılmaz iştahsız 8250 gram...çok üzülüyorum kahroluyorum ama aşamıyoruz..her acıktığında süt içmek istiyor dolayısıyla Demir eksikliği de çıktı önce dişe bağladık iştahsızlığını bir ara hasta oldu hastalıktan dedik ama artık sağlığını etkilemeye başladı :KK43: çaresiz kalıyorum..herşeyin en organiğini alarak, özenerek yapıyorum..her balık çeşidini denedim ağzına sürmedi..kıymayı asla sevmiyor..sebze hiç yemiyor yumurta sevmiyor..tecrübeli anneler lütfen yardım edin...
Canım makarna haşla ver önüne kendı kendıne yemeye calıssın elıne ver bıseylerı oyle yemeye başlar bıde uzum şurubu var ıstah acıcı onu dene benım oglum 21 aylık sevmedıgı seylerı asla yemıyor ..

Canım makarna haşla ver önüne kendı kendıne yemeye calıssın elıne ver bıseylerı oyle yemeye başlar bıde uzum şurubu var ıstah acıcı onu dene benım oglum 21 aylık sevmedıgı seylerı asla yemıyor ..

Canım makarnayı yiyor erişte ya da..ama karbonhidrat ağırlıklı beslenince de demir değerimiz düzene girmeyecek ki :( o şurubu aldım canım şırıngayla içiriyorum inşallah işe yarar..

Back
X