- 4 Şubat 2017
- 280
- 297
- 23
- Konu Sahibi filtercoffee
Merhaba hanımlar. Yakında 1yil olacak evleneli. Ve biz bu bir yılı bazı durumlardan dolayı biraz sıradan yaşadık. Sizlere danışmak istediğim konu şu: eşimle benim memleketlerimiz farklı ve alakasız 3. bir şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla. Ve malumunuz bu yaşımıza kadar hep ders çalıştık, üni bitti KPSS basladi,askerlik söz nişan derken gençliğimizi yasayamadik bir de ayrı şehirlerde olduğumuz için sıkıntılı geçti evlenene kadar. Biz şimdi 3. Şehirde olduğumuz için araba alalım dedik, git gel yaparken otobüsle uğraşmaya rahat ederiz diye. Ama bir taraftan da bu zamana kadar yaşamadıklarımızın acısını çıkarmak istiyorum. Yurtdışı hayalim var, o olmasa bile en azından kendi ülkemizi gezmek istiyoruz. Çok bunaldım bu zamana kadar. Siz olsanız ne yapardınız? Araba alıp kendinizi borca bağlamak mi? Yoksa 1 yıl kadar gezip tozup sonrasında araba almak mı? Bu arada borçsuz evlendik, borcumuz yok ama ufak tefek ihtiyaçlarımız var hala...ustelik kamuya atandim,ilk yilim. Sizce 1 yil hem gezip eksikleri tamamlamak hem de kazandığım paranın keyfini cikarmak mı, araba alıp borç ödemek mi (araba alırsam hiçbirini yapamam)