Ne yapsam?

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Bir önceki konumda https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sinirlenmekte-haksiz-miyim.1024292/ yazlığımızın olduğunu, ben de izinlerde gittiğimi ama sürekli misafir olduğunu yazmıştım. Gelenler genellikle aynı insanlar ve sürekli benim iznimle denk geliyor. Bu sene özellikle denk getirmeyecek şekilde ayarladım ancak misafirlerimiz benim olduğum haftayı da kapsayacak şekilde tatillerini uzattılar. Ben de biraz surat astım. Şimdi bana küstüler ve mümkün mertebede konuşmuyorlar. Ne yapsam? Ben de aynı şekilde mümkün mertebe konuşmasam mı yoksa ortamı yumuşatmaya mı çalışsam (ancak haklı olduğumu, yaptıklarının düşüncesizlik olduğunu düşünüyorum)

Hayatimda boyle zorla misafir olan insan gormedim .Kabus gibiler .
Surat asin evet .
Ne yapilabilir bunlara bilemedim ki ben

Gitmeden haber sal "ben geliyorum ona göre çıkış yapın" diye.
Yazlık senin, yüzsüzlük onların.

Yazlık misafiri maksimum 1 hafta kalmalı en en fazla. İnsanda yüz olur biraz yani uzatmak nedir? Bizde de aynı sıkıntı oluyordu üstelik kalan hizmet bekliyordu. Artık kimseyi çağırmıyoruz çok çok yakınlarımız dışında en rahatı.

Hayatimda boyle zorla misafir olan insan gormedim .Kabus gibiler .
Surat asin evet .
Ne yapilabilir bunlara bilemedim ki ben

Gitmeden haber sal "ben geliyorum ona göre çıkış yapın" diye.
Yazlık senin, yüzsüzlük onların.

Yazlık benim değil, annemle babam misafir istiyor. Ama benim iznimle denk gelmesin derlerse bir daha gelmezler diye düşünüyorlar galiba, bu nedenle rahatsızlığımı yok saydılar.

benim babam bizim geleceğimiz tarihlerde gelmek isteyenlere direk, çocuklar geliyor kusura bakmayın sizi x otelde misafir edelim diyor, vazgeçiyorlar tabi
ailenizin ya da sizin direk söylemeniz lazım, neden kendi evinizde rahatsız olasınız ki

Yüzsüzlükte son nokta bu oluyor sanırım. Asla taviz vermeyin. Bir kere olur iki kere olur anlarım ama her seferinde gelmeleri düşüncesizlikten başka bir şey değil. Üstelik bir iki gün de değil. Başka birinin evinde nasıl bu kadar uzun süre rahat ederler anlamış değilim

bir de utanmadan küsüyorlar mı?
bırak küs kalsınlar da bi daha gelmesinler.
yazlıkçı misafirler en sevmediğim. ev değil otel sanki.
onlar tatil yapar ev sahibi hizmetçilik.
havlu yok mu, şort yok mu, güneş kremi yok mu.... yok sen de olmasan keşke, sanki mecburun onları ihtiyaçlarını gidermeye. eline bi ekmek alıp gelmez , dışarı çıkardın sana ödetir hesabı.
kusura bakmayın ben çok dolmuşum sizinkiler böyle değildir belki.

Ben de bunu istiyorum işte, ne var yani sizi şu tarihlerde misafir edelim deseler? Gayet makul bir talep, bunda bozulacak ne var? Ben de bir haftalığına gidiyorum, kalan 3 ay onların olsun :/

Misafir ailenin misafiri imiş , yani bence hatalı olan misafir değil ailen. Pelin'in ailesi gibi açıklayabilirmiş senin ailen de "şu hafta kızım gelicek , siz o haftayı uzatmayı düşünüyorsanız otel ayarlayalım" falan diye. Hani senin yazlığın olsa misafir sana böyle habersiz gelse surat as dersim ama şimdi adamların pek suçu varmış gibi durmuyor.

Ailenle konuş , yazlığa benim gelmemi istiyorsanız geldiğim hafta misafir davet etmeyin , misafir davet edecekseniz haber verin ben farklı bir plan yapayım" diye.

Pelin aileni tebrik ettim bu arada , annem bu yaz ailenin misafire yaptığını bana yaptı. X gil gelecek , siz de gelecekseniz size otel ayarlayayım dedi gitmedik tabiki.... ve biz planı taaa 6 ay öncesinde yapmıştık. Eşim nöbetini falan ayarlamıştı birsürü tantana! Bir daha ömür billah adımımı atmayacağım oraya. Çok koydu annemin bu son saçmalığı

Ama onlara önceden buyrun gelin dediyse, sizin planınızdan haberi var mıydı?

Anneniz hiç iyi yapmamış..şimdi damat bunu ömürboyu unutmayacak..umarım eşiniz başınıza kakmaz her durumda.

Ama onlara önceden buyrun gelin dediyse, sizin planınızdan haberi var mıydı?
Vardı tabi , 6 ay öncesinde hep birlikte iken konuşmuştuk. Biz şu an yaşadığımız şehre Yen'i taşındık , daha taşınmadan birlikte konuşmuştuk sizin yazlıkla da arada 2.5 saat var yazın biz de geliriz hafta sonu falan diye. Zaten cumartesi pazar gidecektik sadece , çarşambadan aradı "geliyor musunuz hafta sonu " dedi. "Eveeet gelicez dedik ya" dedim. "X gil de gelecek de o zaman ben size otel ayarlayayım madem " dedi. Ben zaten o anda "bana bunu söyleyeceğine X e söyleseydin ya!"dedim , sonra da gelmiyoruz bir yere merak etme deyip kapattım teli. hamilelik haberimi orda verme planım vardı. Zaten genel itibariyle berbat bir ilişkimiz vardı annemle , bu da tuzu biberi oldu

O günden beridir aramıyorum hiç. Yazlıktan çıkıp gelip bende bir hafta kaldılar , küs değilim ağırladım , elimden geleni yaptım ama artık anne gibi değil dıdısının dıdısı gibi geliyor bana... arayıp sohbet edecek bir yakınlık dahi hissetmiyorum

O zaman ayıp olmuş evet, benim ailem de esasında böyle. Çocuklar hep ikinci planda, alınmayacağımızı düşünüyorlar galiba. Biz paspas, başkalarını mutlu etmek için birer aracıyız

O zaman ayıp olmuş evet, benim ailem de esasında böyle. Çocuklar hep ikinci planda, alınmayacağımızı düşünüyorlar galiba. Biz paspas, başkalarını mutlu etmek için birer aracıyız
Evet işte o yüzden x ler değil aileler hatalı diyorum.. belki bu misafirler bir daha gelmez ama ailen yenisini davet eder bir sonrakine. O yüzden surat asıp da kendi enerjini hiç düşürme , surat asacaksan kendi ailene as , onlar anlasın hatasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…