Hayatimda boyle zorla misafir olan insan gormedim .Kabus gibiler .
Surat asin evet .
Ne yapilabilir bunlara bilemedim ki ben
Gitmeden haber sal "ben geliyorum ona göre çıkış yapın" diye.
Yazlık senin, yüzsüzlük onların.
benim babam bizim geleceğimiz tarihlerde gelmek isteyenlere direk, çocuklar geliyor kusura bakmayın sizi x otelde misafir edelim diyor, vazgeçiyorlar tabi
ailenizin ya da sizin direk söylemeniz lazım, neden kendi evinizde rahatsız olasınız ki
Misafir ailenin misafiri imiş , yani bence hatalı olan misafir değil ailen. Pelin'in ailesi gibi açıklayabilirmiş senin ailen de "şu hafta kızım gelicek , siz o haftayı uzatmayı düşünüyorsanız otel ayarlayalım" falan diye. Hani senin yazlığın olsa misafir sana böyle habersiz gelse surat as dersim ama şimdi adamların pek suçu varmış gibi durmuyor.
Ailenle konuş , yazlığa benim gelmemi istiyorsanız geldiğim hafta misafir davet etmeyin , misafir davet edecekseniz haber verin ben farklı bir plan yapayım" diye.
Pelin aileni tebrik ettim bu arada , annem bu yaz ailenin misafire yaptığını bana yaptı. X gil gelecek , siz de gelecekseniz size otel ayarlayayım dedigitmedik tabiki.... ve biz planı taaa 6 ay öncesinde yapmıştık. Eşim nöbetini falan ayarlamıştı birsürü tantana! Bir daha ömür billah adımımı atmayacağım oraya. Çok koydu annemin bu son saçmalığı
annem bu yaz ailenin misafire yaptığını bana yaptı. X gil gelecek , siz de gelecekseniz size otel ayarlayayım dedigitmedik tabiki.... ve biz planı taaa 6 ay öncesinde yapmıştık. Eşim nöbetini falan ayarlamıştı birsürü tantana! Bir daha ömür billah adımımı atmayacağım oraya. Çok koydu annemin bu son saçmalığı
Vardı tabi , 6 ay öncesinde hep birlikte iken konuşmuştuk. Biz şu an yaşadığımız şehre Yen'i taşındık , daha taşınmadan birlikte konuşmuştuk sizin yazlıkla da arada 2.5 saat var yazın biz de geliriz hafta sonu falan diye. Zaten cumartesi pazar gidecektik sadece , çarşambadan aradı "geliyor musunuz hafta sonu " dedi. "Eveeet gelicez dedik ya" dedim. "X gil de gelecek de o zaman ben size otel ayarlayayım madem " dedi. Ben zaten o anda "bana bunu söyleyeceğine X e söyleseydin ya!"dedim , sonra da gelmiyoruz bir yere merak etme deyip kapattım teli. hamilelik haberimi orda verme planım vardı. Zaten genel itibariyle berbat bir ilişkimiz vardı annemle , bu da tuzu biberi olduAma onlara önceden buyrun gelin dediyse, sizin planınızdan haberi var mıydı?
Vardı tabi , 6 ay öncesinde hep birlikte iken konuşmuştuk. Biz şu an yaşadığımız şehre Yen'i taşındık , daha taşınmadan birlikte konuşmuştuk sizin yazlıkla da arada 2.5 saat var yazın biz de geliriz hafta sonu falan diye. Zaten cumartesi pazar gidecektik sadece , çarşambadan aradı "geliyor musunuz hafta sonu " dedi. "Eveeet gelicez dedik ya" dedim. "X gil de gelecek de o zaman ben size otel ayarlayayım madem " dedi. Ben zaten o anda "bana bunu söyleyeceğine X e söyleseydin ya!"dedim , sonra da gelmiyoruz bir yere merak etme deyip kapattım teli. hamilelik haberimi orda verme planım vardı. Zaten genel itibariyle berbat bir ilişkimiz vardı annemle , bu da tuzu biberi oldu
O günden beridir aramıyorum hiç. Yazlıktan çıkıp gelip bende bir hafta kaldılar , küs değilim ağırladım , elimden geleni yaptım ama artık anne gibi değil dıdısının dıdısı gibi geliyor bana... arayıp sohbet edecek bir yakınlık dahi hissetmiyorum
Evet işte o yüzden x ler değil aileler hatalı diyorum.. belki bu misafirler bir daha gelmez ama ailen yenisini davet eder bir sonrakine. O yüzden surat asıp da kendi enerjini hiç düşürme , surat asacaksan kendi ailene as , onlar anlasın hatasınıO zaman ayıp olmuş evet, benim ailem de esasında böyle. Çocuklar hep ikinci planda, alınmayacağımızı düşünüyorlar galiba. Biz paspas, başkalarını mutlu etmek için birer aracıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?