• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam :(

Arkadaşlar mrb oğlum anaokuluna gidiyor. Biliyorsunuz anaokulunda çocuklar çok sık hastalaniyor. Oğlumun da alerjisi olduğu için solunum yolları sisiyor ve nefes almakta zorlanıyor. Öksürük krizi ne giriyor ve acillik oluyor. Doktorumuz elinizden geldiği kadar koruyun soğuk algınlığı olmasın yoksa nefes alamadığı için kalbinin durmasına neden olur sizin yerinizde olsam okula göndermem dedi. Konuşma terapistimizde mutlaka okula gitmesi gerek diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimde zaten okula gidemiyor. En iyisi okuldan alıp drama resim gibi kurslarla açığı kapatmaya çalışırız diyor. Benimde aklıma yattı tabiki sağlığı daha onemli ama yinede aklımda ne yapsam soruları dönüp duruyor.
Doktorunuzu değiştirin bence ne demek ben sizin yerinizde olsam okuldan alırım. Bu çocuk eninde sonunda okula gidecek ve o hastalık dönemini atlatacak. Kontrollü olduktan sonra atlatmasında bir sorun yok bence.

Seneye Eylül ayında 69 aylık olcak aslında konuşma olarak da geri biraz nasıl baslicak bilmiyorum
30 kisilik sinif ve klima mi var.devlet mi.
Ozel krese verin sinif mevcudu daha az oluyor.en fazla 15.orda da hasta olur buyuk ihtimal.
Enerji takviyesi yapsaniz dogal seyler tabi doktora danisarak.gecmis olsun bu arada insallah biran once duzelir.

Back
X