Ne yapsam?

nurseymaa

Herkes kendi kişisel komasında..
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2018
429
929
53
Iyi geceler canlarım
Nerden başlasam bilemedim ya. Bilenler bilir boşandım. Şuan ailemle kalıyorum ve iş arayışı içerisindeyim. Boş kalmamak için bi kursa yazıldım ve dersler güzel geçiyor hoca eğlenceli ve genç fazlasıyla çapkın. Biz bu çapkın hocayla 3 haftadır görüşüyoruz benimle çok alakali ilgili değer veriyordu 2 gün öncesine kadar. Birden konuşmalar yazışmalar azaldı.Sürekli whatsappta gece 2 3 lere kadar bende bu iş böyle olmayacak nurşeyma adam keyfinde sefasında dedim hattımı değiştirdim ve görüşmeyi kestim. Ama kursumu da seviyordum bana çok faydası oluyordu şimdi ben bu kursa devam edeyim mi etmeyeyim mi?

3 haftada tüm hayatını o adama göre ayarlamadın öyle değil mi ?
Kursta o vardı diye devam etmemek çok saçma.
3 5 günlük adam için sevdiğiniz şeylerden bu kadar çabuk vazgeçmeyin.
Hayat devam ediyor. Kaldığınız yerden hiçbir şey olmamış gibi gayet de devam edebilirsiniz.
3 haftada kör kütük bağlanmış olamazsınız diye düşünüyorum.

Ya şöyle kızlar 2 hafta sonra sınavım var kursun bitmesine 1.5 ay var.

3 haftada tüm hayatını o adama göre ayarlamadın öyle değil mi ?
Kursta o vardı diye devam etmemek çok saçma.
3 haftalık adam için sevdiğiniz şeylerden bu kadar çabuk vazgeçmeyin.
Hayat devam ediyor. Kaldığınız yerden hiçbir şey olmamış gibi gayet de devam edebilirsiniz.
3 haftada kör kütük bağlanmış olamazsınız diye düşünüyorum.
Hoşlantıdan öteye geçmedim. Ama şimdi gelmemi kendisi için diye düşünsün istemiyorum.

Yazdiklarinizi okuyunca keske biraz dikkatli davransaymis dedim icimden. Maalesef bosanan kadinlara karsi hos olmayan bir algi var erkeklerde. Sizin de kendinizi toparlama surecinizde bunu firsat olarak gorecek musvetteler olabilir. Kurs sizin icin faydali olacaksa devam edin. Ama hocayi gozunuz de gonlunuz de gormesin.

Yazdiklarinizi okuyunca keske biraz dikkatli davransaymis dedim icimden. Maalesef bosanan kadinlara karsi hos olmayan bir algi var erkeklerde. Sizin de kendinizi toparlama surecinizde bunu firsat olarak gorecek musvetteler olabilir. Kurs sizin icin faydali olacaksa devam edin. Ama hocayi gozunuz de gonlunuz de gormesin.
Söylediklerinizde çok haklısınız o yüzden fazla yüz göz olmadım. Görüştüğümüz zamanda kursta yan yana gelmişliğimiz konusmusluguz yoktur.

Ya şöyle kızlar 2 hafta sonra sınavım var kursun bitmesine 1.5 ay var.

Az kalmış bence bırakma, emeklerine yazık. Hocayla gerektiği kadar muhatap olursun, merhaba merhaba yapar çıkar gidersin. Bırakırsan bence kendi üzerine alınır bu hoca. Bir de sanırım yeni boşandın, bu süre içinde duygusal boşluğa düşmen çok doğal. Bundan yararlanmaya çalışacak fırsatçılara izin verme. Her şey gönlünce olsun dilerim.

Yahu ne alakası var. Asıl kursu terk ederseniz onu önemsediğinizi ve onun için terk ettiğinizi zannedecek.
Görmemezlikten gelmek en mantıklısı. Bence başarabilirsin.
Bu konuda haklısın valla 1.5 ay kala kursu bırakırsam gerçekten kendi için düşünüyor. Bunu hiç istemem. Ben devam ederim bu kursa.

Az kalmış bence bırakma, emeklerine yazık. Hocayla gerektiği kadar muhatap olursun, merhaba merhaba yapar çıkar gidersin. Bırakırsan bence kendi üzerine alınır bu hoca. Bir de sanırım yeni boşandın, bu süre içinde duygusal boşluğa düşmen çok doğal. Bundan yararlanmaya çalışacak fırsatçılara izin verme. Her şey gönlünce olsun dilerim.
Teşekkürler canım. Yok ya gözüm kulağım açık. Öyle kolay kolay körü körü birine bağlanmam.

Yok canım benım zaten hattı degistircektim onunla alakası yok.
Ne bileyim öyle bi yazmıssın ki kızdım değiştim gibi
Neyse bence kursuna devam et o adamıda duygusal olarak unutmaya calıs normal diğer hocalarına nasıl davranıyorsan aynısını onada yap sıradan biri gibi davran ve sertifikanı al

Ne bileyim öyle bi yazmıssın ki kızdım değiştim gibi
Neyse bence kursuna devam et o adamıda duygusal olarak unutmaya calıs normal diğer hocalarına nasıl davranıyorsan aynısını onada yap sıradan biri gibi davran ve sertifikanı al
Yani gideceğim emekleriminde yanmasını istemiyorum. Yorum icin teşekkürler

Back
X