Ne yapsam?

Bence devam etme çünkü boşanmanın verdiği boşluk hissi ve yalnızlık psikolojisiyle su an en olmayacak insan bile ilgi gösterse o yöne kayacak durumdasın. Çapkın oldugunu sende söylüyorsun zaten . Sana uygun biri gibi de durmuyor belli. Ama o kursta durursan aşık olmazsın belki ama ilgi hoşuna gider kafan karışır. Başka bi kursa git bence

Git tabiki kursuna. Ama sadece bir hoca olarak düşün. Birşey söylerse de çok sallama, kısa net cevapla geç. Kursuna, kurstaki çevremde odaklan.

Devam et. Ama çok cool takıl. Hiç bakma ondan tarafa. Kursu bu şekilde bitir.

Iyi geceler canlarım
Nerden başlasam bilemedim ya. Bilenler bilir boşandım. Şuan ailemle kalıyorum ve iş arayışı içerisindeyim. Boş kalmamak için bi kursa yazıldım ve dersler güzel geçiyor hoca eğlenceli ve genç fazlasıyla çapkın. Biz bu çapkın hocayla 3 haftadır görüşüyoruz benimle çok alakali ilgili değer veriyordu 2 gün öncesine kadar. Birden konuşmalar yazışmalar azaldı.Sürekli whatsappta gece 2 3 lere kadar bende bu iş böyle olmayacak nurşeyma adam keyfinde sefasında dedim hattımı değiştirdim ve görüşmeyi kestim. Ama kursumu da seviyordum bana çok faydası oluyordu şimdi ben bu kursa devam edeyim mi etmeyeyim mi?
Ben olsam onu hiç takmadan devam ederdim kursa

3 haftalık adam için hat mı değiştirdin? engelle diye bir seçenek var?gelinlik falan bakmamıştın umarım.tabiki de gitme o kursa bir daha.

Iyi geceler canlarım
Nerden başlasam bilemedim ya. Bilenler bilir boşandım. Şuan ailemle kalıyorum ve iş arayışı içerisindeyim. Boş kalmamak için bi kursa yazıldım ve dersler güzel geçiyor hoca eğlenceli ve genç fazlasıyla çapkın. Biz bu çapkın hocayla 3 haftadır görüşüyoruz benimle çok alakali ilgili değer veriyordu 2 gün öncesine kadar. Birden konuşmalar yazışmalar azaldı.Sürekli whatsappta gece 2 3 lere kadar bende bu iş böyle olmayacak nurşeyma adam keyfinde sefasında dedim hattımı değiştirdim ve görüşmeyi kestim. Ama kursumu da seviyordum bana çok faydası oluyordu şimdi ben bu kursa devam edeyim mi etmeyeyim mi?
Etme bence kafan karismasin daha fazla. Yeni bosandiysan eger biraz kafani dinle hayatini oturt ozgurlugunu eline al. Elbet birileri daha cikar karsina

Back
X