- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Her şey dahil, fakat adam öyle biri ki sürekli eve geliyor, kombiyi kısın kombi fazla geliyor, yaz moduna alın vskişi başı 600e neler dahil?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey dahil, fakat adam öyle biri ki sürekli eve geliyor, kombiyi kısın kombi fazla geliyor, yaz moduna alın vskişi başı 600e neler dahil?
Her şey dahil, fakat adam öyle biri ki sürekli eve geliyor, kombiyi kısın kombi fazla geliyor, yaz moduna alın vs
Yok demek istediğim şu, tek başınıza vermeniz normal çünkü öyle olunca daha fazla oluyor ama 3 kişi için daha uyguna evler varken bu çok saçma, bir arkadaşım iki kişi eve 700 veriyorlar. Biz 1800 vereceğiz. Ha bütün evler böyle olur anlarım ama uyguna da var. SakaryaHangi sehir bu? Sen yine iyisin, bem 1+1e 900 tl veriyorum icine hic birsey dahil degil, isinma klimayla
O adama zaten bana kalsa çoktan derdim, sırf sonradan geldiğim için bişey demedim .o zaman önce o adama bir ayar verin.
ne demek sürekli eve gelmek?
ücreti hesaba yatırın. o da yerini bilsin.
ilk şartınız bu olsun.
her şey dahilse fiyat normal yalnız.
siz başka bir eve çıksanız da parayı bulacak faturası vs...
Bence git oraya yerleşOlmadı öyle yapacağım ama bir yandan bana 600 lira vermek enayilik gibi geliyor, şu öğrencilik halinde . Tabi durumu iyi olur insanın 5000 lirada verir ama onların da çok iyi değil durumları, benden bir tık iyilerdir. Fakat sırf karışık apart olmasın diyerek üç kişi belki 300 lira vererek gayet normal bir ev bulabilecekken bu iş çok saçma geliyor. Ha zor durumda olsam yine çalışırım ama şu an neden çalışayım diyorum
daha vakit var, arkadaşlarınla konul açık açık. sana sormadan son kararı vermişler zaten.O adama zaten bana kalsa çoktan derdim, sırf sonradan geldiğim için bişey demedim .
1800 liraya geliyor toplamda. 800 - e 1000 liraya oturabilme imkanımız var( ki onlarda her şey dahil )
Kaç kere söyledim bunu, hepsi pahalıymış hepsi aynıymışbaşka ev sahibi mi yok
Bana çözüm önerileri daha az harcamak idare etmek bu senelik. Daha önce konuştuk zaten 450/500 en fazla 550 diye diyorlar. Halbuki ben tamam bile demedim, bakarız dedim . Ben olmadan bakıp tamam demişlerdaha vakit var, arkadaşlarınla konul açık açık. sana sormadan son kararı vermişler zaten.
eline geçen para belli, sana nasıl bir çözüm öneriyorlar?
Evet çoğu öyle maalesef, hiç acımıyorlar . Bu Sakarya’dakişi sayısına göre kira istemeen birileri bulunur ama herhalde çok saçma bir şey çünkü nerede bu evler küçük şehirlerde üniversite açıldıktan sonra kafayı yedi oraların esnafı hep öyle olduğunu düşünüyorum sizin ev sahibinin de
eline geçen para ne kadar ki? kyk alıyor musun?Bana çözüm önerileri daha az harcamak idare etmek bu senelik. Daha önce konuştuk zaten 450/500 en fazla 550 diye diyorlar. Halbuki ben tamam bile demedim, bakarız dedim . Ben olmadan bakıp tamam demişler
Çok haklısınızArkadaşlarınız size danışmadan karar verdikleri için ortada bırakmış olmazsınız bence. Siz kendi bütçenize göre hareket etmek zorundasınız. Onlara verdiğiniz bir söz de yok anladığım kadarıyla. Siz onların ailelerinin isteklerini anlayışla karşılıyorsunuz, onlar da sizin bütçesel durumlarınıza anlayış göstermeli ve ayrıldığınız için alınmamalılar.
Elime en fazla 1300- 1500 gibi para geçecek kyk dahil. Fakat zaten marketleri biliyorsunuz eskisi gibi değil en az 500 markete gidiyor zaten bunun sigarası o su bu su vareline geçen para ne kadar ki? kyk alıyor musun?
1400 un 600 u barınma ve fatura için normaldir kuzum.Elime en fazla 1300- 1500 gibi para geçecek kyk dahil. Fakat zaten marketleri biliyorsunuz eskisi gibi değil en az 500 markete gidiyor zaten bunun sigarası o su bu su var