O an yapmam gerekti haklısınız.Müdüre o kapıdan giriş çıkış yasak mı diyin evet derse susun ama yok açık velilere derse personel bana bu şekilde davrandı diye şikayet edin. Aslında o an yapmanız gerekir di sen hayrdır diy
Çirkeflik yapmazdım ama o an herhangi bir tepki vermem gerekirdio an tepki gösterecektiniz, ya çirkefleşecektiniz ya da olay çıkarıp müdüre gidecektiniz. Geçmiş olsun
İyi geceler hanımlar dertmi değilmi bilmiyorum ama fikir almak istedim. 1.sınıfa giden bir kızım var. Veliler olarak her hafta cuma günleri sınıfı sırayla 2 şer kişi temizliyoruz,masa örtülerini yıkıyoruz. Geçen cuma da sıra bizdeydi. Masa örtülerini ben yıkadım pazartesi günü sabahta götürdüm sıralara yerleştirdim. Okulun iki çıkış kapısı vardı birine doğru yöneldim çıkmak için. O sırada okulun hizmetlisi o kapıdan giriyordu girince bana burdan değil çıkış diğer kapıdan dedi. Bende bu kapı açık ama dedim. O da bana "Yürü git çık git ya " dedi böyle azarlar gibi bir ses tonuyla. Ben çıktım gittim arkamdan da burdan yasak çıkış diye bağırdı. Bütün veliler her zaman o kapıdan girer çıkar niye o gün bana yasak oldu anlamadım. O an kafama takmamıştım boşver büyütme dedim kendi kendime. Sonra keşke müdüre bildirseydim dedim. Sonradan şu yaşımda böyle azar gibi sözlere maruz kalmak hoşuma gitmedi. Acaba yarın müdüre söylesemmi yada abartıyormuyum sizce boşvereyim gitsinmi.
Bende yasaktan ziyade üslubuna böyle çocuk azarlar gibi konuşmasına bozuldum zaten. Kapıda her zaman velilerin girip çıktığı bir kapı aslındaDiğer kapı kapalı mıydı peki? Çıkmak neden yasak olabilir diye düşünüyorum ama mantıklı bir şey de gelmiyor aklıma. Öyle bile olsa üslubu çok yanlış.
Çok garip. Kapıdan girip çıkmak yasak mı bir öğrenin önce isterseniz. Sonra müdürle konuşun.Bende yasaktan ziyade üslubuna böyle çocuk azarlar gibi konuşmasına bozuldum zaten. Kapıda her zaman velilerin girip çıktığı bir kapı aslında
İyi geceler hanımlar dertmi değilmi bilmiyorum ama fikir almak istedim. 1.sınıfa giden bir kızım var. Veliler olarak her hafta cuma günleri sınıfı sırayla 2 şer kişi temizliyoruz,masa örtülerini yıkıyoruz. Geçen cuma da sıra bizdeydi. Masa örtülerini ben yıkadım pazartesi günü sabahta götürdüm sıralara yerleştirdim. Okulun iki çıkış kapısı vardı birine doğru yöneldim çıkmak için. O sırada okulun hizmetlisi o kapıdan giriyordu girince bana burdan değil çıkış diğer kapıdan dedi. Bende bu kapı açık ama dedim. O da bana "Yürü git çık git ya " dedi böyle azarlar gibi bir ses tonuyla. Ben çıktım gittim arkamdan da burdan yasak çıkış diye bağırdı. Bütün veliler her zaman o kapıdan girer çıkar niye o gün bana yasak oldu anlamadım. O an kafama takmamıştım boşver büyütme dedim kendi kendime. Sonra keşke müdüre bildirseydim dedim. Sonradan şu yaşımda böyle azar gibi sözlere maruz kalmak hoşuma gitmedi. Acaba yarın müdüre söylesemmi yada abartıyormuyum sizce boşvereyim gitsinmi.
Hizmetliler sadece yerleri siliyormuş. Biz sıralar dolaplar camlar vs. detaylı yapıyoruz. Sınıf 30 kişi olunca senede iki yada üç kez sıra geliyor. Bu yüzden herkes kabul etti.Ayy boşverin ya. Uğraşmayın hiç.
Bu arada her hafta bu şekilde temizlik çok değil mi? İki haftada bir temizlik yeter.
Okulun hizmetlisi vardır sınıflar için. Sadece örtüler sıkıntı.
Ben de bunu merak ettim. Sınıf temizlediğimi düşünemiyorum mesela. Bizim eve de abla geliyor dolap, cam silmeye. Temizlemek istemeyen ne tepki alıyor acabaOkulda hizmetli varken; neden veliler olarak sınıfı sırayla temizliyorsunuz ? Yeni bir uygulama mı başladı ?
Hizmetliler sadece yerleri siliyormuş. Biz sıralar dolaplar camlar vs. detaylı yapıyoruz. Sınıf 30 kişi olunca senede iki yada üç kez sıra geliyor. Bu yüzden herkes kabul etti.
Öğretmenimizin özel isteği. Öğretmenimiz veliler tarafından çok seviliyor. Çocuklarımızda temiz ortamdan faydalanacak diye herkes kabul etti sırayla yapıyoruz.Okulda hizmetli varken; neden veliler olarak sınıfı sırayla temizliyorsunuz ? Yeni bir uygulama mı başladı ?
Ben de bunu merak ettim. Sınıf temizlediğimi düşünemiyorum mesela. Bizim eve de abla geliyor dolap, cam silmeye. Temizlemek istemeyen ne tepki alıyor acaba
Şimdi ben de sinirlendim yav ahshshhsBir de, temizlediği sınıftan çıkan ve okul çıkış kapısına yönelen kadının; hizmetli tarafından azarlandığını gözünüzde canlandırın. Ben konu sahibi yerine de sinirlendim.
Öğretmenimizin özel isteği. Öğretmenimiz veliler tarafından çok seviliyor. Çocuklarımızda temiz ortamdan faydalanacak diye herkes kabul etti sırayla yapıyoruz.
Temizlemek istemeyen tek bir veli çıkmadıBen de bunu merak ettim. Sınıf temizlediğimi düşünemiyorum mesela. Bizim eve de abla geliyor dolap, cam silmeye. Temizlemek istemeyen ne tepki alıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?