Aynen benimde derdim yasak olup olmaması değil adamın beni azarlar gibi konuşmasıBence gidip konuşun. Yasak bile olsa, size karşı kullanması gereken üslup bu değil. Güzelce de söylenebilirdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimde derdim yasak olup olmaması değil adamın beni azarlar gibi konuşmasıBence gidip konuşun. Yasak bile olsa, size karşı kullanması gereken üslup bu değil. Güzelce de söylenebilirdi.
Ne bileyim ben de öğretmenim ama velilerden böyle bir şey talep ettiğimi düşünemiyorum bile. Sınıf öğretmenliği farklı bir dünya tabii.Temizlemek istemeyen tek bir veli çıkmadıöğretmenimizi herkes seviyor. Temizlik te öyle çok yorucu olmuyor zaten en fazla bir saatte bitiyor. Senede iki en fazla üç kez sıra geliyor
Keşke o zaman şikayet etseydiniz. Orası bir eğitim kurumu. Kimse yürü,çık git ya diye konuşup üstüne arkasından da bağıramaz.İyi geceler hanımlar dertmi değilmi bilmiyorum ama fikir almak istedim. 1.sınıfa giden bir kızım var. Veliler olarak her hafta cuma günleri sınıfı sırayla 2 şer kişi temizliyoruz,masa örtülerini yıkıyoruz. Geçen cuma da sıra bizdeydi. Masa örtülerini ben yıkadım pazartesi günü sabahta götürdüm sıralara yerleştirdim. Okulun iki çıkış kapısı vardı birine doğru yöneldim çıkmak için. O sırada okulun hizmetlisi o kapıdan giriyordu girince bana burdan değil çıkış diğer kapıdan dedi. Bende bu kapı açık ama dedim. O da bana "Yürü git çık git ya " dedi böyle azarlar gibi bir ses tonuyla. Ben çıktım gittim arkamdan da burdan yasak çıkış diye bağırdı. Bütün veliler her zaman o kapıdan girer çıkar niye o gün bana yasak oldu anlamadım. O an kafama takmamıştım boşver büyütme dedim kendi kendime. Sonra keşke müdüre bildirseydim dedim. Sonradan şu yaşımda böyle azar gibi sözlere maruz kalmak hoşuma gitmedi. Acaba yarın müdüre söylesemmi yada abartıyormuyum sizce boşvereyim gitsinmi.
Bende yasaktan ziyade üslubuna böyle çocuk azarlar gibi konuşmasına bozuldum zaten. Kapıda her zaman velilerin girip çıktığı bir kapı aslında
Öğretmeni çok sevmek ve sınıf temizlemek aynı şey değil. Şahsen ben öğretmenin bu isteğini ve kabul eden velileri çok normal bulmadım.Temizlemek istemeyen tek bir veli çıkmadıöğretmenimizi herkes seviyor. Temizlik te öyle çok yorucu olmuyor zaten en fazla bir saatte bitiyor. Senede iki en fazla üç kez sıra geliyor
Bizdede aynı şey söylendi, siralar ,dolaplar veliler temizleyecek diye, kabul edilmedi ,ücretli olarak birini tutarız o halleder dedik. Evet o üslupla konusamaz yasaksa bile, hayırdır diyecektin kimi azarlıyorsun sen. Üslubuna ve ses tonuna dikkat et deseydinHizmetliler sadece yerleri siliyormuş. Biz sıralar dolaplar camlar vs. detaylı yapıyoruz. Sınıf 30 kişi olunca senede iki yada üç kez sıra geliyor. Bu yüzden herkes kabul etti.
Öğretmeni ço
O an tepki vermediğime çok pişmanım bendeBizdede aynı şey söylendi, siralar ,dolaplar veliler temizleyecek diye, kabul edilmedi ,ücretli olarak birini tutarız o halleder dedik. Evet o üslupla konusamaz yasaksa bile, hayırdır diyecektin kimi azarlıyorsun sen. Üslubuna ve ses tonuna dikkat et deseydin
Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama zaten okul için temizlik görevlilerini İşkur göndermiyor mu? Neden bu temizlik işi velilerin üstüne yıkılmaya çalışılıyor?Bizdede aynı şey söylendi, siralar ,dolaplar veliler temizleyecek diye, kabul edilmedi ,ücretli olarak birini tutarız o halleder dedik. Evet o üslupla konusamaz yasaksa bile, hayırdır diyecektin kimi azarlıyorsun sen. Üslubuna ve ses tonuna dikkat et deseydin
Temizliği yapan siz ama parayı alan ve size saygısızlık yapan temizlik görevlisi.
Bence temizlik görevlisine verebileceğiniz en güzel cevap temizliği bırakmak olur. Siz bırakınca diğer velilerde bırakmak ister diye düşünüyorum. Temizlik görevlisinin boş vakti çok olunca size sarmış. Bırakın yapmayın da sizi mumla arasın
Bu kişi hizmetli. Kadrolumu kadrosuzmu bilmiyorumBen mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama zaten okul için temizlik görevlilerini İşkur göndermiyor mu? Neden bu temizlik işi velilerin üstüne yıkılmaya çalışılıyor?
Yok gondermiyormus ,hizmetlilerde sadece yerleri wc hallediyormus. Sınıf temizliği velilere kalmisti , sıralar dolaplar camlar tül perde falan.Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama zaten okul için temizlik görevlilerini İşkur göndermiyor mu? Neden bu temizlik işi velilerin üstüne yıkılmaya çalışılıyor?
Aman ters zamanına denk gelmişsinizdir. Belki o da müdürden o kapı için azar yedi. Yaptığı tamamen yanlış hoş değil ama ekmeğiyle de oynamayin derim. Çok kafanıza takildiysa direk kendisiyle konuşunİyi geceler hanımlar dertmi değilmi bilmiyorum ama fikir almak istedim. 1.sınıfa giden bir kızım var. Veliler olarak her hafta cuma günleri sınıfı sırayla 2 şer kişi temizliyoruz,masa örtülerini yıkıyoruz. Geçen cuma da sıra bizdeydi. Masa örtülerini ben yıkadım pazartesi günü sabahta götürdüm sıralara yerleştirdim. Okulun iki çıkış kapısı vardı birine doğru yöneldim çıkmak için. O sırada okulun hizmetlisi o kapıdan giriyordu girince bana burdan değil çıkış diğer kapıdan dedi. Bende bu kapı açık ama dedim. O da bana "Yürü git çık git ya " dedi böyle azarlar gibi bir ses tonuyla. Ben çıktım gittim arkamdan da burdan yasak çıkış diye bağırdı. Bütün veliler her zaman o kapıdan girer çıkar niye o gün bana yasak oldu anlamadım. O an kafama takmamıştım boşver büyütme dedim kendi kendime. Sonra keşke müdüre bildirseydim dedim. Sonradan şu yaşımda böyle azar gibi sözlere maruz kalmak hoşuma gitmedi. Acaba yarın müdüre söylesemmi yada abartıyormuyum sizce boşvereyim gitsinmi.
Tekrar görürsünüz onu , ama iş işten geçmişO an tepki vermediğime çok pişmanım bende
Tamam biliyorum. Bizim köy okulunun temizlikçileri İşkur üzerinden geliyor. Her sene de başka birisi görevlendiriliyor. Aklınıza gelebilecek her işi de kendileri yapıyorlar. Ben daha önce velilerin sınıf temizliğini yaptığını duymadım. Kadro ile alakası yok benceBu kişi hizmetli. Kadrolumu kadrosuzmu bilmiyorum
Seviyoruz diye kırmak istemiyorlar diye düşünüyorum ama sizde haklı olabilirsinizÖğretmeni çok sevmek ve sınıf temizlemek aynı şey değil. Şahsen ben öğretmenin bu isteğini ve kabul eden velileri çok normal bulmadım.
Onlar uyduruk yapıyor. Öğretmenler odasında da çoğu işi biz yaparız mesela çünkü biliriz ki onlardan istesek sallamayacaklar.Ben mi yanlış biliyorum bilmiyorum ama zaten okul için temizlik görevlilerini İşkur göndermiyor mu? Neden bu temizlik işi velilerin üstüne yıkılmaya çalışılıyor?
Typ kapsamında işkur geçici işçi gönderiyor ama onlarında görev tanımı belli canım.Tamam biliyorum. Bizim köy okulunun temizlikçileri İşkur üzerinden geliyor. Her sene de başka birisi görevlendiriliyor. Aklınıza gelebilecek her işi de kendileri yapıyorlar. Ben daha önce velilerin sınıf temizliğini yaptığını duymadım. Kadro ile alakası yok bence
Ya ben evde bile yapmadığım işi çocuğun okulunda da yapmak istemem açıkçası. İnşallah tek çıkıntı ben olmam ve çocuğumun gelecekteki öğretmeni bana kırılmaz ahsjjsSeviyoruz diye kırmak istemiyorlar diye düşünüyorum ama sizde haklı olabilirsiniz![]()