Yok alınma sana desem dedim derim..Uzerime alindim yinede
Umarim girmezYok alınma sana desem dedim derim..
Ama çok korkuyorm bigün basın belaya gircek diye
Bilmiyorum ki canim bir cevrem yokRainycim hiç sosyal çevren yok mu? Neden sürekli internetten tanışıyorsun?
Ben bir ilişki yaşamayı çok istediğin için acele edip yanlış insanlarla olacağından korkuyorum. Hiç ilişkin de olmamış doğruyu yanlışı neye göre teraziye koyacaksın?
ben sana kurtuluş yolu sundum rainyUmarim girmez
Insan kardesine gereksiz der mi? Basimi yakican galibaben sana kurtuluş yolu sundum rainybak 3. kez diyorum al benim gereksiz kardeşimi sende rahat et bizde büyük sevap işlersin
valla rainy şöyle anlatayım 1,80 boyunda esmer yakışıklı bir çocukInsan kardesine gereksiz der mi? Basimi yakican galiba
E napiyor paralarivalla rainy şöyle anlatayım 1,80 boyunda esmer yakışıklı bir çocuk1998 doğumlu çok güzel bir firmada çalışıyor maaş alır asla kendi cebinden harcamaz her ay ya bana ya dedemlere ya amcama yada babama ağlar para diye aile dolandırmakta master yapmış çocuktur .
E napiyor paralari
Cimri erkeķ cekilmez ama Cimri olmasa düşünürdumvalla aynı soruyu bizde soruyoz napıyon diye cevap yok adam geçen sene kız arkadaşına benim ayıcığı hediye etmiş ya benim bak gene aklıma geldi
keşke cimri olsaCimri erkeķ cekilmez ama Cimri olmasa düşünürdum
Birşeycik olmaz.ne abartiyorsunuz bu tarz şeyleri.buluşcağı 2 sünepenin teki.sanki organ mafyası, fuhuş çetesi falan mı çılacak ?Yok alınma sana desem dedim derim..
Ama çok korkuyorm bigün basın belaya gircek diye
Çıkamaz mıBirşeycik olmaz.ne abartiyorsunuz bu tarz şeyleri.buluşcağı 2 sünepenin teki.sanki organ mafyası, fuhuş çetesi falan mı çılacak ?
Neyse.atarlı gelmiş olabilirim ama bu tarz şeylerin yaygın olduğunu düsünmüyorum yine de.bizim bu sünepe, kalitesiz erkeklerin kadınları düşürdügü şu rezil duruma sinirlenip, üzülüyorum.milyonlarca kadın adam gibi bir aşk, ilişki yaşayamadan göçüp, gidiyor dünyadan.ben kendim de dahil çok üzülüyorum bu ülkenin kadınlarına.kızcağız çırpınıyor resmen, bir ilişki bulabilmek için.dalga falan geçiyoruz ama ben çok uzülüyorum.ben de anlamıyorum ki bu milletin erkeklerinin hiç mi ilişkiyi yaşamaya, biriyle duygusal muhabbete girmeye ihtiyacı yok ? Neden sadece kadınlar kendi hayatını güzel bir şekilde yaşamaya, değerlendirmeye çalışıyor.aynı mekanizma neden erkeklerde yok ?Çıkamaz mıayrıca abartmıyorm karsıda değilim.. konu sahibesi bu duruma aşırı odaklı ve sürekli internetten birileryle görüşüyo. Hoş kmseyle bulusmadı bildiğim kadaryla ama fuhusa zorlanan,öldürülen kadınların tanıdıkları tarafından bunları yaşadgını düşününce daha temknli olmakta fayda var.. aynı ülkede yaşamıyomuyuz yaa ne güzel pembiş bi dunyanız varmış? Ayrıca bu atar niye ?
Neyse.atarlı gelmiş olabilirim ama bu tarz şeylerin yaygın olduğunu düsünmüyorum yine de.bizim bu sünepe, kalitesiz erkeklerin kadınları düşürdügü şu rezil duruma sinirlenip, üzülüyorum.milyonlarca kadın adam gibi bir aşk, ilişki yaşayamadan göçüp, gidiyor dünyadan.ben kendim de dahil çok üzülüuorum bu ülkenin kadınlarına.kızcağız çırpınıyor resmen, bir ilişki bulabilmek için.ben de anlamıyorum ki bu milletin erkeklerinin hiç mi ilişkiyi yaşamaya, biriyle duygusal muhabbete girmeye ihtiyacı yok ? Neden sadece kadınlar kendi hayatını güzel bir şekilde yaşamaya, değerlendirmeye çalışıyor.aynı mekanizma neden erkeklerde yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?