Ne yapsam?

Selam iki kisiyle konusuyorumm suan ama hangisini sececegime karar veremiyorum zaten ikisinede guvenmiyorum cunku netten tanistim. Iki gun oluyor konusali. Bulustuktan sonra mi karar versem napsam?

ikisiyle birden buluşun bence. bakalım hangisi sizi çok kıskanacak, diğerini gördüğünde sizin için kavga edecek.
hadi bunlar olmadı diyelim adamların kafalarını tokuşturup eğlenirsiniz.

Selam iki kisiyle konusuyorumm suan ama hangisini sececegime karar veremiyorum zaten ikisinede guvenmiyorum cunku netten tanistim. Iki gun oluyor konusali. Bulustuktan sonra mi karar versem napsam?

Ey Tanrım bana üç tane
Üçte yetmez beş tane
Beşte yetmez yedi tane ver ver ver ver Allah'ım ver :KK75:

Daha ismini yeni ogrendiginiz kişiler hakkında biz ne diyebiliriz ki? Zaten muhtemelen onların da konuştuğu iki kişiden birisinizdir. Belki onlar sizi eler. İşiniz daha kolaylaşır.

Rainy yeter ya millet neyle uğraşıyor sen ne derdindesin evlilere sor bakalım kaçı bekar olmak ister. Evlilikte bişey yok

Back
X