- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.243
- 698
Abartma ya
Biraz abartmış olabilirim ama maşallah her hafta biriyle tanışıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abartma ya
Sözüm meclisten dısarıda şu karikatür geldi aklıma msjınızı görünceikisiyle birden buluşun bence. bakalım hangisi sizi çok kıskanacak, diğerini gördüğünde sizin için kavga edecek.
hadi bunlar olmadı diyelim adamların kafalarını tokuşturup eğlenirsiniz.
Seçme şansın yok benceSelam iki kisiyle konusuyorumm suan ama hangisini sececegime karar veremiyorum zaten ikisinede guvenmiyorum cunku netten tanistim. Iki gun oluyor konusali. Bulustuktan sonra mi karar versem napsam?
Bekar oldukları meçhul belki adamlar evliRainny için geçerli değil çünkü memleketteki bütün bekar erkelere selam verdi![]()
Yok canim sanmiyorumRainyy yakında böyle erkekler yüzünden başına bir şey gelir diye korkuyorum he , erkek erkek dedin 2 kişiyle aynı anda konuşuyorsun da ya ikisi yakın arkadaş falansa.![]()
Sözüm meclisten dısarıda şu karikatür geldi aklıma msjınızı görünce![]()
Onlar tek konuştuğu sen değilsindir raad ol.Selam iki kisiyle konusuyorumm suan ama hangisini sececegime karar veremiyorum zaten ikisinede guvenmiyorum cunku netten tanistim. Iki gun oluyor konusali. Bulustuktan sonra mi karar versem napsam?
Ciddi olamazsın.Benim guven sorunum benimle nedrn konustuklari hakkinda kullanmak istiyor olabilirler
NedenCiddi olamazsın.
Ayy yüklenmemiş galibaaMobildeyim göremiyorum ama tahmin ediyorum "kavga etmeyin ikinize de veririm" karikatürü o
Uzerime alindim yinedeAyy yüklenmemiş galibaaneyseki biliyosunuz..
Rainny üzümlü kekimiz niye begenmedim attın seni kastetmedim ki ben sözüm meclisten dısarı dedim![]()