Ne yapsam?

Biz kaptık düzgünleri Fero
Kapmışsanız tebrik ederim ama hemcinsleri de düşünüyorum açıkçası.ayrıca ölüm olur, kalım olur, bir şekilde ayrılık olur.o düzgün ilişki bitebilir de.yenisini bulmak gerekebilir.bu durumları da kapsıyor.dalgaya alamıyorum ya ben.bu arkadaşa çok üzülüyorum.

Kapmışsanız tebrik ederim ama hemcinsleri de düşünüyorum açıkçası.ayrıca ölüm olur, kalım olur, bir şekilde ayrılık olur.o düzgün ilişki bitebilir de.yenisini bulmak gerekebilir.bu durumları da kapsıyor.dalgaya alamıyorum ya ben.bu arkadaşa çok üzülüyorum.
Tamam da her önüne gelene de şans vermezsin dimi? haftada bir biriyle konuşursan çer çöp denk gelir

İkisine de güvenmiyormuşsun rainy. Güvenilecek mecra internet olmadığını biliyorsan boşuna şans vermeye çalışıyorsun.

Tamam da her önüne gelene de şans vermezsin dimi? haftada bir biriyle konuşursan çer çöp denk gelir
Kızın karşısına kimse çıkmıyor ki.o da sabırsızlıktan ne yapacağını şaşırıyor.bari yalan yanlış da olsa bir gönül maceram olsun istiyor o da.bazı kişiler de(size yazmıyorum genel eleştiri) kendini kurtarmaya görsün hemen yüksekten bakmaya başlıyor bulamayan kadınlara.şu an benim de gayet ideal.bir ilişkim var ama kendi çabamla mı oldu sanki ? Kısmet işte.öyle denk geliverdi yani.kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok.kimlere kimlere ne kaliteli insanlar geliyor.

Kızın karşısına kimse çıkmıyor ki.o da sabırsızlıktan ne yapacağını şaşırıyor.bari yalan yanlış da olsa bir gönül maceram olsun istiyor o da.bazı kişiler de(size yazmıyorum genel eleştiri) kendini kurtarmaya görsün hemen yüksekten bakmaya başlıyor bulamayan kadınlara.şu an benim de gayet ideal.bir ilişkim var ama kendi çabamla mı oldu sanki ? Kısmet işte.öyle denk geliverdi yani.kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok.kimlere kimlere ne kaliteli insanlar geliyor.
Fero sen her konuyu içselleştirip sanki kendi konunmuş gibi yazıyorsun ama senin konun eğil. R rainyy biz gayet iyi tanıyoruz. Yani şu yazdıkların sadece kendi hayatın onun değil

Neyse.atarlı gelmiş olabilirim ama bu tarz şeylerin yaygın olduğunu düsünmüyorum yine de.bizim bu sünepe, kalitesiz erkeklerin kadınları düşürdügü şu rezil duruma sinirlenip, üzülüyorum.milyonlarca kadın adam gibi bir aşk, ilişki yaşayamadan göçüp, gidiyor dünyadan.ben kendim de dahil çok üzülüyorum bu ülkenin kadınlarına.kızcağız çırpınıyor resmen, bir ilişki bulabilmek için.dalga falan geçiyoruz ama ben çok uzülüyorum.ben de anlamıyorum ki bu milletin erkeklerinin hiç mi ilişkiyi yaşamaya, biriyle duygusal muhabbete girmeye ihtiyacı yok ? Neden sadece kadınlar kendi hayatını güzel bir şekilde yaşamaya, değerlendirmeye çalışıyor.aynı mekanizma neden erkeklerde yok ?
Bunu söyleyen siz misiniz cidden? Daha gecenlerde sadakatin cok abartıldıgını, sadık kalamadıgınızı vs. Yazmıstınız.. duygusal yakınlaşmak sizin için kacıncı sırada? Sikayet ettiniigniz mekanizma sanki sizde de yok gbiydi?hersey seksti sanki size göre yazdklarnzından öyle anlasılıyordu yada bilemiyorum..
ama tüm bunların dsında rainnyle dalga geçmiyorum bence cogumuzda üzülüyorz onun için ama yöntemi yanlış.. sadece internetle hiç sosyalleşmeden, insan tanımadan, karsısnda ki insanı değerlendiremeyeceğini bile düşünüyorum. Adamlar cinsellikle ilgli konusuyorsa rahatsz oluyor bu… tek kriter bu şuan..
günümüzde kadınların aşk için faaln cırpındıgınıda düşünmüyorum çoğu için en azndan ilişki yasamak öncelik değil hayatın akısında olağan gelişen bisey zaten..kadını erkeğide yok.. çok seven taraf fazla hassasisyet geliştiriyor sadece bizler üzülmüyoruz üzülen dgru insanla karsılasmayan erkeklerde cok fazla

Fero sen her konuyu içselleştirip sanki kendi konunmuş gibi yazıyorsun ama senin konun eğil. R rainyy biz gayet iyi tanıyoruz. Yani şu yazdıkların sadece kendi hayatın onun değil
Bu üye Ferhans mı? Yorumların saçmalığından tahmin etmeliydim. 🫠🫠🫠

Selam iki kisiyle konusuyorumm suan ama hangisini sececegime karar veremiyorum zaten ikisinede guvenmiyorum cunku netten tanistim. Iki gun oluyor konusali. Bulustuktan sonra mi karar versem napsam?

Rainy evlenene kadar cok hizli bir hayat yasadigimi dusunurum ama sana ben bile yetisemiyorum.😂 En buyuk merakim SUREKLI bie sekilde internetten birileri ile nasil tanisiyorsun? Dating uygulamasi mi kullaniyorsun? Ne bileyim baska turlu bir insan nasil surekli netten konusacak birini bulur anlamiyorum ki 😬

Sen çok değiştin Rainyy.
Konu başlığı olarak çizgini de bozdun.
Şu cevabımı da bir sonraki açacağın konu için peşinen yazıyorum.
Evet hepsi aynı o erkeklerin.

Kız sen bu adamları nerden bulup duruyorsun sürekli az taktik ver banada

Ben iki tane bulsam en yakışıklı olanı seçerdim. Artık tipe bakcam karar verdim. Nasılsa hepsi kazık atıyor bari yakışıklı adamlar kazık atmış olsun napim.

Back
X