ne yapsam?

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
Herkese merhaba;
Ben uluslararası ilişkiler 3. sınıf öğrencisiyim.Açıköğretimden de bir bölüm okumak istiyorum.Açıköğretimden bölümlere baktım.Türk dili ve edebiyatı,ingilizce öğretmenliği,ilahiyat(önlisans),adalet myo okumak istiyordum ama süresi geçmiş istediğim bölümlerin kendime kızdım niye takip etmedin diye hala da kızıyorum.Bölümüm uluslararası ilişkiler ama ben ne olacağımı bilmiyorum.Bu bölümü bitirdikten sonra tekrar sınava girsem okusam desem 4 yıl gözüm yemiyor.Hani açıköğretimden okuyup en azından elimde başka alternatifler olurdu her sene hevesleniyorum 2 sendir hevesleniyorum babam hevesimi kırıyor ne yapacan sen bölümünü doğru düzgün oku diyor ama ben başka bişey de okumak istiyordum herşeye boşver boşver boşver al boşverdik olan bize oluyor ona değil benim de gözüm açık değil,karşı gelemiyorum okumak istiyorum sürekli hevesimi kaçırıyor babam.iLeride kendi bölümümden iş bulamayacağım bu okuduğum bölümler beni kurtaracak bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…