Ne yapsam?

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
26
Eskişehir
Kızlar;hala aynı dertten yakınıyorum. Çok memnuniyetsizleştim. Her şey aynı,öyle sıkılıyorum ki anlatamam. Günümü televizyon izleyerek,anneme yardım ederek geçiriyorum. Arada da yarım kalmış romanlarıma devam ediyorum. Ama bu monotonluktan sıkıldım. Pek dışarı çıkma gibi bir lüksümde yok. Babam izin vermiyor. 22 yaşındayım fakat hala sıkıyorlar beni. Onlara da hak veriyorum,ortalık çok kötü. Ben kendimi biliyorum fakat ortam,çevre insanı ister istemez bozuyor. Allaha şükür bu yaşıma kadar arkadaş kurbanı olup,kötü bir şey yapmadım. Fakat sürekli evdeyken ne yapacağımıda şaşırdım. Sevgilimle haftada 1 kere görüşüyoruz,onun yanında çok mutluyum. Ama süremiz kısıtlı olduğundan,ne gezmek istediğimiz yerleri gezebiliyoruz,ne de doya doya muhabbet edebiliyoruz. Aslına bakılırsa konuşacak konumuz bile kalmadı:26: Hep havadan sudan,ondan bundan konuşuyoruz. Kendisi futbolla çok ilgili,hatta senelerdir amatör olarak futbol oynuyor. Ama benim futbolla alakam yok. Bir şeyler anlatıyor,futbol hakkında bilgim olmadığım için saf saf yuzune bakıyorum. Hıı öyle mii? diyip duruyorum. O da bu halime gülüyor:) Size şunu da sornak istiyorum; sevgilinizle/eşinizle ne tür konularda konuşuyorsunuz? Böyle aylarca üstünde durup konuşabileceğiniz eğlenceli muhabbetler oluyor mu? Ne yapsamda bu sorunum bitse bilemedim. Farklı şeylerle ilgilenmek istiyorum(evde) ama ne? Hep olumsuz düşünen bir yapıya sahibim,her şeyin en kötüsünü düşünmekten mutlu olamıyorum. Bana ne gibi önerileriniz olabilir? Veya kendinizden örnekler verebilir misiniz normal hayatınızdan/iliskilerinizden? Artik bir oohh çekmek istiyorum,rahatlamak istiyorum. Konudan konuya atladım,karışık yazdım biraz. Kusuruma bakmayın. Hepinize şimdiden tesekkur ediyorum

hangi kız sever ki futbol muhabbetini, kesinlikle yapmak zorunda değilsin. bence çok istisna sayıda kız oturup sevgilisiyle futbol konuşuyodur.

sürekli evde olunca karamsarlaşman normal bence sürekli gidecek bir yerin olmalı, kurslara gitmeyi ya da bir iş bulmayı denemelisin. böylece her gün gidecek bir yerin olur, izin almak durumunda kalmadan. insanlara da anlatacak daha çok şeyin olur.

Hepimiz aynı dertten müzdaribiz canım ya...Kabullenmek lazım durumu...Yapacak başka şey yok.Bir gün iyi oluyoruz bir gün kötü...Örgü falan ör kendine,sevgiline

Sevgilinle hep aynı şeyleri konuşuyormuşsun ya bizde eşimle öyleydik.Uzaktaydık telde konuşacak konu bulamayıp kavga ederdik.Bu birazda araya özlem koymadığımızdan oluyor...Biraz özlemek lazım birbirini...Ben şahsen yapamıyorum yine de arıyorum.sesini duymak yetiyordu çünkü.Sen yapabilirim dersen özletin bir süre birbirinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…