ne yapsam?

aserre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
74
0
36
Osmaniye
yaklaşık beş yıldır birlikteyiz temmuz ayında çok kötü kavga ettik ve 3 ay konuşmadık..
bu arada bende çalşyrm kendime araba almak için 15000 tl kreddi çektim...
sonra birazı bir takım borçlara gitti kalanıda ailemin ihtiyacı oldukca verdim elimde bişey kalmadı
şimdi erkek arkadaşımla barıştık...ve evlenmek üzere hazırlıklara başladk ve ben daha hala kredi çektigimi sölemedim...
elbette sölicem ama ne gibi bi tavır takınmalıyım bilmiyourm.. yani sonuçta ben çalışıyorum borç bana ama aile olacaksak bilmeli deil mi

bence açiklama yapar gibi soyleme, henuz evli bile degilsiniz simdiden her yaptigini açiklama aliskanligi olmasin
iki laf arasinda "arabanin kredisi" diye soyle, "dogru senin hbrin yok iste kaç ay once araba almak için kredi çektim" de..
bu kadar, ne diyebilirki..

Son düzenleme:
yaklaşık beş yıldır birlikteyiz temmuz ayında çok kötü kavga ettik ve 3 ay konuşmadık..
bu arada bende çalşyrm kendime araba almak için 15000 tl kreddi çektim...
sonra birazı bir takım borçlara gitti kalanıda ailemin ihtiyacı oldukca verdim elimde bişey kalmadı

bir takım sıkıntılardan dolayı çekmek mecruriyetinde olduğum için çektim dersin,
ayrıca işi resmiye dökecekceniz kesin kararlıysanız söylemelisin,yoksa hiç gerek yok bence, ona göre hesabınızı kitabınızı tutarsınız kuzumm.
allah gönlüne göre versin :)

ya benim ağırıma giden elimde hiç para yok ben araba için çektim aileme gitti...
elbette ailem vericem de 15000 de cekip elinde bişy olmaması zoruma gidiyo

Back
X