• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam :(

Gerçekten yorum yamak için konuyu açmıştım ama sayfalar ilerledikçe konunun seyri değişti çirkinleşti ama
iki satır yazmadan da geçemedim.
Madem eşinizin eski eşi şişko çirkin v.s sizin tabirinizle daha birsürü birşeymiş neden bu kadar önemseyip kıskanıyorsunuz o zaman?
Eskiyi deşelemenizin size bir faydası yok.
Diğer eşyalar da önemli tabia am
o yatak odası takımını kullandığınız sürece de işiniz zor zaten.

slm kızlar,dünden beri gözüme uyku girmedi mutluluktan :))) eşime anlattım sıkıntımı veeeeeeeeeeeeeeee yatak odamızı değiştiriyoruzzzzzzzz teyteyteyteyyyyyy :) burda benimle derdimi paylaşan ve yorum yapan tümmmm güzel arkadaşlarıma teşekkürler,yorum yapan tüm arkadaşlarımı yürekten kucaklıyorum ve öpüyorum.

O yatakta nasıl yatmayı kabul ettiniz?
Pardon o yatakta yatmayı nasıl kabul ettiniz?
Ben aynı koltuğu bile dert ederdim kaldı ki yatak odası bu..:26:
2. evlilik yeni bir başlangıçtır. Bu yeni hayatta eskiye dair önemli detaylar değiştirilmelidir.
tabak değil çatal değil yatak bu yahu. Kusura bakmayın çok tuhaf buldum :S

Katılıyorum. Nasıl biri eşinizki eski resimleri tutuyor çoktan yokedilmiş olmalıydı. Bütün odalar değil ben o eve girmezdim evmi yok piyasada.

slm kızlar,dünden beri gözüme uyku girmedi mutluluktan :))) eşime anlattım sıkıntımı veeeeeeeeeeeeeeee yatak odamızı değiştiriyoruzzzzzzzz teyteyteyteyyyyyy :) burda benimle derdimi paylaşan ve yorum yapan tümmmm güzel arkadaşlarıma teşekkürler,yorum yapan tüm arkadaşlarımı yürekten kucaklıyorum ve öpüyorum.

canıımmm çok sevindimmm :) :) ne demek dertleşmek konuşmak çok ıyı geldi.devamıda gelir inşaallah ama güzel dertleri konuşmk ıcın tabıkı dee :)

canıımmm çok sevindimmm :) :) ne demek dertleşmek konuşmak çok ıyı geldi.devamıda gelir inşaallah ama güzel dertleri konuşmk ıcın tabıkı dee :)

Slm canım,bişey var çok merak ediyorum dokunmakalbime üyelik pasifleşmiş bi bilgin varmı acaba??

O yatakta nasıl yatmayı kabul ettiniz?
Pardon o yatakta yatmayı nasıl kabul ettiniz?
Ben aynı koltuğu bile dert ederdim kaldı ki yatak odası bu..:26:
2. evlilik yeni bir başlangıçtır. Bu yeni hayatta eskiye dair önemli detaylar değiştirilmelidir.
tabak değil çatal değil yatak bu yahu. Kusura bakmayın çok tuhaf buldum :S

neden bu kadar abartıldı bu yatak mevzusu genel olarak anlamadım
hiç de abartı bir durum yok ortada
heralde evlilik vs yapmayanlar gözlerinde bazı şeylere çok anlamlar yüklüyor

Konumu görünce şaşırdım yeminle:53: biz mevzuyu halletik kızlar yaww :34:bi mimarla anlaştık ve yapılıyor odamız yavaştan:52:

yazdım ben zaten mevzuu bir sonraki yorumumda..

genel olarak görüşümü de yazayım

eşyaya ruhu veren kullanandır

ikinci evliliğini yapan biriyle evlensem, komple de eski eşiyle kullandığı ev olsa baştan aşağı
hiç umrum olmaz
tabak çanaga varıncaya dek

eşya ya hu
bu kadar anlam yüklenir mi

Konumu görünce şaşırdım yeminle:53: biz mevzuyu halletik kızlar yaww :34:bi mimarla anlaştık ve yapılıyor odamız yavaştan:52:

Çok iyi yapmışsınız bence:34:

yazdım ben zaten mevzuu bir sonraki yorumumda..

genel olarak görüşümü de yazayım

eşyaya ruhu veren kullanandır

ikinci evliliğini yapan biriyle evlensem, komple de eski eşiyle kullandığı ev olsa baştan aşağı
hiç umrum olmaz
tabak çanaga varıncaya dek

eşya ya hu
bu kadar anlam yüklenir mi

Ben yüklerim:26:
Evlilik değil söz konusu eski sevgiliye dair buluşma yerleri, çalan bir şarkı bile geçmişi hatırlatırken.

Karı kocanın en özelinden yatak odasından bahsediyoruz.
O adam ne kadar duygusuz olursa olsun, ne kadar unutmuş olursa olsun.
O odaya girince bir an hatırlamaz mı eskiye dair diye içim içimi yer valla.:ssz:

Yalnız birşey dikkatimi çekti. Eşinizin eski evliliğinden kalan eşyaları kullandığınızı söylemişsiniz, ama başka bir konunuzda evinizin resimleri var ve her eşyayı nereden aldığınız, gönlünüze göre döşediğinizden bahsetmişsiniz.. :26:

Back
X