- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
ben boşanmak için bu kadar emek vermedim onun saçma sapan nazı kaprisi yüzünden kendimi harcatmak istemiyorum
eşim zaten sinirli bir insan ..emin olun benim ailemin yanında olsa ayın şey benim ailem kesinlikle onlar gibi yapmazdıo an sizin aileniz olsa size sahip çıkar doğal olan bu onun ailesi ona sahip çıkmış...
belki sinir grizi anında onu yatıştırmaya falan çalışmışlardır...
ama bir insan durduk yere soğumaz kızmaz sinilenmez heleki sinir grizleri geçirmez...mutlaka bir şey olmuştur çoğu yerde susmuş içine atmıştır artık dayanamayıp patlamıştır...
bu üzücü bir durum sakinleşince konuşun oluyorsa devam olmuyorsa olmuyordur...
aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorum
eşim zaten sinirli bir insan ..emin olun benim ailemin yanında olsa ayın şey benim ailem kesinlikle onlar gibi yapmazdı
Al eşini karşına konuş bence ..aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorum
bilemiyorum denemeli miyim kiAl eşini karşına konuş bence ..
Eşin eğer blöf yapıyor dikkat çekmeye çalışıyorsa sen de ona bir ders ver ..
Ailesinin yanında ne demek mutsuzum boşanacağım gibi şeyler konuşabiliyor hem de sizle bir karara varıp konuşmadan .
Sizde bir cesaret yapın konuşmanızı , o günü hazmedemiyorum boşanmak istiyorum deyin bakalım ne yapacak ..
Emin ol yapmalısın ..bilemiyorum denemeli miyim ki
Senin kocan bir çocuk ..üstelik bide eve geldiğimzde ben konuşmak istedim ama istemdi çok ağlamıştı yüzü gözü şişti beni özlemiyorsun hiç dedi
nasıl bir ders verebilirim bana bir yardımcı olun özel den mesaj atarmısınızSenin kocan bir çocuk ..
Onu biraz büyütmek için ders vermen lazım .. Bak ben de benzer yollardan geçtim .
Tecrübe ile sabit yani ..
Canım yazdım özelden ..nasıl bir ders verebilirim bana bir yardımcı olun özel den mesaj atarmısınız
Çocuk var mı?eşimden bitürlü vazgeçemiyorum bu saplantı gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?