• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

bence arkadaşların tafsiyesine uy.Boşanırım de eğerki tepki verirse senindir,tepki vermezse ona göre sende mantıklı karar verirsin.

Zaten seni suclamak için yapmış ozur dileyecegını sanmıyorum ama tabı eşini sen daha iyi tanırsın. Oturup aorunlarınızı sakınce konusmanda fayda var. Esın sesini yukseltsede sen sakınlıgını koru farkına varacak emin ol ıkınızde bagırırsanız ne konustuklarınızdan bişey anlarsınız herşey havada kalır nede uzlaşma yolu bulursunuz

Zaten seni suclamak için yapmış ozur dileyecegını sanmıyorum ama tabı eşini sen daha iyi tanırsın. Oturup aorunlarınızı sakınce konusmanda fayda var. Esın sesini yukseltsede sen sakınlıgını koru farkına varacak emin ol ıkınızde bagırırsanız ne konustuklarınızdan bişey anlarsınız herşey havada kalır nede uzlaşma yolu bulursunuz
konuşmak istediğimde aman gene hep aynı şeyler olacak deyip duruyor

zaten eşime dönüp baktığımda bana hiç uygun olmadığını görüyorum nasıl evlendim hala bilemiyorum sevgisi hoşuma gidiyordu sonra zaman geçtikçe bazı şeylerini gördükçe çok soğudum sanırım dul olmak beni korkutuyor

Kendi ayakların ystunde durabılırsın canım. Sanki ne varsa ezmeyı bişey sanıyorlar sen ezıldılce daha bi kalkıyo bıtarafları onların kendıne güven geldıkce kadınların guveni gidiyor. Toptanmı ortadan kaldırsakki

Kendi ayakların ystunde durabılırsın canım. Sanki ne varsa ezmeyı bişey sanıyorlar sen ezıldılce daha bi kalkıyo bıtarafları onların kendıne güven geldıkce kadınların guveni gidiyor. Toptanmı ortadan kaldırsakki
müthiş olur iyi fikir..ben sadece eşime karşı böyleyim başka ları şaşırıyor bu halime sanki büyü yapmış gibi

Back
X