Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk yok daha düşünmüyroumÇocuk var mı?
pardon kusura bakmayın 2 yıldır evliyizNe kadar süredir evlisiniz?
neden böyle diyorsunuzArkasına adammı topluyor nedir yani.
Ailesinin yanında sınır krızı gecırdıgıne göre sızı suclu hale getırıp kendi sutten cıkmıs akkasık gibi çıkacak .bana göre böylene
neden böyle diyorsunuz
evet v hatasını anlayıp bana hiç özür dilemediAilesinin yanında sınır krızı gecırdıgıne göre sızı suclu hale getırıp kendi sutten cıkmıs akkasık gibi çıkacak .bana göre böyle![]()
eşim olumlu yönde değiştiğimi görmek istemiyor hep gözüne batıyorum
konuşmak istediğimde aman gene hep aynı şeyler olacak deyip duruyorZaten seni suclamak için yapmış ozur dileyecegını sanmıyorum ama tabı eşini sen daha iyi tanırsın. Oturup aorunlarınızı sakınce konusmanda fayda var. Esın sesini yukseltsede sen sakınlıgını koru farkına varacak emin ol ıkınızde bagırırsanız ne konustuklarınızdan bişey anlarsınız herşey havada kalır nede uzlaşma yolu bulursunuz
evet ilişkimiz çok yıprandı sudan sebeplerdenönceden olumsuz bişilerinizmi vardı. yıpranmıştır ilişkiniz belki
Oklavayla cık karsına ozaman dayak istiyor. Bu erkekler nasıl yaratıklar yav ınsanı sınır edıyorlarkonuşmak istediğimde aman gene hep aynı şeyler olacak deyip duruyor
dayağımıda çok yedi zamanıda zaten :)Oklavayla cık karsına ozaman dayak istiyor. Bu erkekler nasıl yaratıklar yav ınsanı sınır edıyorlar
müthiş olur iyi fikir..ben sadece eşime karşı böyleyim başka ları şaşırıyor bu halime sanki büyü yapmış gibiKendi ayakların ystunde durabılırsın canım. Sanki ne varsa ezmeyı bişey sanıyorlar sen ezıldılce daha bi kalkıyo bıtarafları onların kendıne güven geldıkce kadınların guveni gidiyor. Toptanmı ortadan kaldırsakki
ben işte kendimi anlayamıyorum bu takıntım nedirEğer hakedıyorsa es meş dinlemicen ez gec bacım seni yıpratmasına izin verme