• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

o an sizin aileniz olsa size sahip çıkar doğal olan bu onun ailesi ona sahip çıkmış...

belki sinir grizi anında onu yatıştırmaya falan çalışmışlardır...

ama bir insan durduk yere soğumaz kızmaz sinilenmez heleki sinir grizleri geçirmez...mutlaka bir şey olmuştur çoğu yerde susmuş içine atmıştır artık dayanamayıp patlamıştır...

bu üzücü bir durum sakinleşince konuşun oluyorsa devam olmuyorsa olmuyordur...

ben boşanmak için bu kadar emek vermedim onun saçma sapan nazı kaprisi yüzünden kendimi harcatmak istemiyorum

o an sizin aileniz olsa size sahip çıkar doğal olan bu onun ailesi ona sahip çıkmış...

belki sinir grizi anında onu yatıştırmaya falan çalışmışlardır...

ama bir insan durduk yere soğumaz kızmaz sinilenmez heleki sinir grizleri geçirmez...mutlaka bir şey olmuştur çoğu yerde susmuş içine atmıştır artık dayanamayıp patlamıştır...

bu üzücü bir durum sakinleşince konuşun oluyorsa devam olmuyorsa olmuyordur...
eşim zaten sinirli bir insan ..emin olun benim ailemin yanında olsa ayın şey benim ailem kesinlikle onlar gibi yapmazdı

aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorum

o zaman boşanıcaksın kendime kıyamıyorum deyip bu adamı çekerek mi kıyıcksın kendine

ha oldu da barıştınız çocuk yapmayın...aman ha

barışsanız bile pamuk ipliğinde giden bir ilişki olabilir.

eşim aslında böyle değildi bikaç zamandır ben acayip soğudum eşimden aşırı kıskançlığından küfürlerinden dolayı sürekli boşarım demesinden beni böyle tehdit etmesinden ona çok soğuk davranıyordum o da artık kendini çekince aramızda müthiş bir soğukluk oldu

aklımdaki boşanmak zaten ama yuvama kıyamıyorum kendime kıyamıyorum dile vuramıyorum azıcık dha sabredeyim diyorum dişimi sıkıyorum
Al eşini karşına konuş bence ..
Eşin eğer blöf yapıyor dikkat çekmeye çalışıyorsa sen de ona bir ders ver ..
Ailesinin yanında ne demek mutsuzum boşanacağım gibi şeyler konuşabiliyor hem de sizle bir karara varıp konuşmadan .
Sizde bir cesaret yapın konuşmanızı , o günü hazmedemiyorum boşanmak istiyorum deyin bakalım ne yapacak ..

Al eşini karşına konuş bence ..
Eşin eğer blöf yapıyor dikkat çekmeye çalışıyorsa sen de ona bir ders ver ..
Ailesinin yanında ne demek mutsuzum boşanacağım gibi şeyler konuşabiliyor hem de sizle bir karara varıp konuşmadan .
Sizde bir cesaret yapın konuşmanızı , o günü hazmedemiyorum boşanmak istiyorum deyin bakalım ne yapacak ..
bilemiyorum denemeli miyim ki

bilemiyorum denemeli miyim ki
Emin ol yapmalısın ..
Ben de 2,5 yıllık evliyim ve emin ol neler neler yaşadık ..
Şunu anladım ki ben korkak çekimser yaklaştığım hiçbir zaman ne ona ne kendime iyilik yapmamışım ..
Şuan ki aklım olsaydı o ilk tartışmada tepkimi koyar,çizgimi çekerdim ..
Benim eşim de boş boş konuları uzatır her tartışma da boşanma kelimesini alırdı ağzına ..
Sonra ben de tamam deyip bavulumu toplamaya başlayınca korktu .. Yavaş yavaş azalttı ve şimdi bıraktı .
Ama onu kaybetmeye göze almak lazımmış . Bezdirdi beni . Şuan ona hiç tahamülüm yok .. Şimdi daha çok o alttan alıyor ..Eskiye oranla çok çok iyiyiz . Ama bendeki bi çok şeyi tüketti .
Aile den gördüğü çok önemli bir insanın ..
Ailenin eğitemediğini sen hiç değiştiremezsin, ama sana nasıl davranmasını gerektiğini öğretebilirsin ..
O da kendini değiştiremez ama törpüler .. Arada patlak verir ama sınırını da bilir .
Al karşına konuş canım, ne demek sana ailesinin önünde bu şekilde tepkiler verebiliyor .
Sen eşinin ailesine kırılma hiç onlar el sonuçta .. Eşin sana saygı duymazsa onlar hiç duymazlar, önemsemezler ..
Boşanmak istediğini söyle ve o düşüncedeymişsin gibi davran bakalım ne yapacak ..
Zaten kabul eder ve çabalamazsa bu adam senden doğumuş demektir .
Kabul etmez ya da barışmak için kendince çabalara girerse , dengesizliğinden öyle davranmış demektir ve bu ders ona
bir müddet yeter ..
Barışırsan da bir evlilik danışmanına gitmeni tavsiye ederim.

üstelik bide eve geldiğimzde ben konuşmak istedim ama istemdi çok ağlamıştı yüzü gözü şişti beni özlemiyorsun hiç dedi

Back
X