- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
konuşmak istediğimde aman gene hep aynı şeyler olacak deyip duruyor
Şu yorumunuzdan çıkardığım şey, eşiniz sanırım bu evliliğin düzeliceğine dair inancını yitirmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuşmak istediğimde aman gene hep aynı şeyler olacak deyip duruyor
evet sanırım doğru nasıl düzeltebilirim bilmiyorum benim olumlu yönde değiştiğimi görmüyorŞu yorumunuzdan çıkardığım şey, eşiniz sanırım bu evliliğin düzeliceğine dair inancını yitirmiş.
ben işte kendimi anlayamıyorum bu takıntım nedir
evet sanırım doğru nasıl düzeltebilirim bilmiyorum benim olumlu yönde değiştiğimi görmüyor
canım evliliğinizde şiddet varsa eğer bu durum zor çözülür gibi.Eğer ciddi anlamda adam senden dayak yediyse bu bile onun senden soğuma sebebidir.Biz kadınlar kendimizden biliyoruz bir tokat her şeyi bitiriyor aşkından öldüğün adam bi anda bi hiçe dönüşebiliyor.Evliliğinizde şiddet ne derece önemli bilmiyorum ama aranız düzelse bile destek alın derim ben.dayağımıda çok yedi zamanıda zaten :)![]()
dayağımıda çok yedi zamanıda zaten :)![]()
öfkesi geçince bana konuştuğu kelimelerden dolayı vurmuştum bikaçkereBu yorumda şaka mı yaptınız yoksa gerçekten mi eşinizi dövdünüz?
adam hep aynı en ufak şeyde kesip atıyor çok rahat biriBazı erkekler fenalıkta kadınları solluyor vallahi.
Adam nerede kriz geçireceğini biliyor..
Sorunlarınız, anlaşamama sebepleriniz neler?
Bu sinir krizinden önceki tartışmalarınıza örnek verir misiniz?
öfkesi geçince bana konuştuğu kelimelerden dolayı vurmuştum bikaçkere
söyledim gidelim diye ama yok gitmem diyor bitirmek daha kolay geliyor eşim mücadeleci biri değilEvlilikte erkeğin kadına şiddet uygulamasına ne kadar karşıysam, kadınında erkeğe şiddet uygulamasına o kadar karşıyım. Genel olarak yorumlar vurun abalıya misali olmuş ama, bir insan durduk yere sadece iş olsun diye sinir krizi geçirmez mutlaka o insanı bu raddeye getiren olaylar zinciri vardır. Tabii bunun aileler yanında olması hiç doğru değil onu onaylamıyorum. Sizin içinde mutlaka öyledir. Birkaç yorumunuzda dikkatimi çekmişti zaten kendimi düzelttiğimi görmüyor gibi. Sizde aslında hatalarınızın olduğunun farkındasınız bana göre. Bazı şeyleri düzeltmek için her iki tarafnıda kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Bunun için aile terapistine gitmekle başlayabilirsiniz.
söyledim gidelim diye ama yok gitmem diyor bitirmek daha kolay geliyor eşim mücadeleci biri değil
Bu dayak değil bence yanlış anlamışım kusura bakma canım,arkadaşların dediği gibi çocukça şeyler yapıyor eşinöfkesi geçince bana konuştuğu kelimelerden dolayı vurmuştum bikaçkere
Canım benim sen hangi erkek ailesinin buldumcuk olmadığını, oğulcağzını bırakıpta gelinin tarafında olduğunu gördün ? Ütopik bir hayal bence. İmkansıza yakın. Aksi bir erkek tarafına sahip olanlar istisnadır, dünyanın en şanslı insan kategorisine girer, yolda yere düşmüş 1 milyar bulmaya benzertabiki afedersiniz çok canım sıkkın öyle daldım konuya.
eşimle kaç zamandır aramız kötü orada olduğumuzdada patlak verdi.bağırdı çağırdı onların yanında anlaşamıt-yoruz fallan dedi sürekli böyleyiz dedi mutsuzuz dedi beni kötüledi beni suçladı o anda sinir krizi geçirip bütün ilgiyi üzerine topladı suçlu yine ben oldum
evet kendi zaten söylüyor benıi sevmiyorsun umursamıyorsun diye ama ben biraz alttan alıp sevgi gösterincede trip yapıyor istenmeyen ben oluyorumŞu an son durum nedir ?
eşiniz evr gelince gidin bi sarılın bakalım ne yapacak siz uzak durmussunız uzak durdukca onsuzluga alısmıssınız o da özlenirim zamnetmiş ana olmamış ,sevgi arıyor bence bu adam dedigimi bi yapın baktınız hala tersliyor adam akıllı konusup yollarınızı ayrırısınız