- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
Bu sorunun cevabını biz mi vereceğiz?
Gelsin neymiş öğrenirsiniz.
Aslında neden bana bunu yapti, hakediyor muydum, cok cirkindim de mi ona gitti diye kendi kendinizi yeyip bitirirken, begenilip tercih edilen ve değer goren bir insan olduğunuzu hatirladiniz. Bu süreçte belki ayağa çabuk kalkmak için böyle birsey nasip etti Allah. Neticede siz zaten degerliydiniz fakat kabullenememe durumundan dolayı bunu tam unutmak üzereyken birisi çıkıp hatirlativerdi. :)
Ayrıca millet 28 yaşında yeni yeni evleniyor bu zamanda. Ne yaşlılığı ?
Niye ters cevap veriyorsunuz ki yani ??
E bismillah o zaman...Yaaa ne güzel söyledin Gül.. İnan aydınlanma yaşadım :) Hakkaten öyle oldu aslında. Ben gerçekten aylardır bir gram kendime bakmadım. Kafam yerinde olmadı hiç. Tam da dediğin gibi, bana iyi geldi. Dur kızım daha oyun bitmedi kafasına geldim.
Ruhum yaşlandı be gül.. valla :) Zamanla gençleşirim belki :)
Aman kuzum booşşveerrr.. Tersleyeceği gelmiş demek ki
Ben fikrimi söyledim ki bukadar sinirlenmende doğru bir tespit yaptığımı gösteriyor.Ceren senin derdin ne? Ailen yeterince ilgi şefkat filan mı göstermiyor sana? Ne bileyim kocandan dayak filan mı yiyorsun? Sevgilin olsun istiyorsunda olmuyor mu? Cidden dostum derdin ne bilmiyorum lakin bana sarma.
Ben fikrimi söyledim ki bukadar sinirlenmende doğru bir tespit yaptığımı gösteriyor.
Ay doktor olması önemli değil ama hastaneden filan aradılar çok havalı
Ay istemem ama 4 saat konuştuk
Ay düşünmüyorum ama film izledik.
Ay yakışıklı değil hiç beğenmedim ama çok tatlı
Ama hep annenin ısrarıyla oldu dimi. Hıhı evet canım.
Ben fikrimi söyledim ki bukadar sinirlenmende doğru bir tespit yaptığımı gösteriyor.
Ay doktor olması önemli değil ama hastaneden filan aradılar çok havalı
Ay istemem ama 4 saat konuştuk
Ay düşünmüyorum ama film izledik.
Ay yakışıklı değil hiç beğenmedim ama çok tatlı
Ama hep annenin ısrarıyla oldu dimi. Hıhı evet canım.
Haha :)))) evlenip boşanmış bir çocuklu adam mı :))))Bi bana dusmuyor boyle seyler hirsi gordum sizde.
Konu açmışsın ya bananeyse niye konu açıyosun. Burada konu açtığına göre bende bu sitenin üyesi olduğuma göre fikrimi söyleme hakkım var.:))
Aramızdaki tek sinirli kişi sensin, ben gayet mutluyum.
Öyle değil lakin öyle bile olsa sana ne? Yani tam olarak ciddi ciddi soruyorum sana ne?
Konu açmışsın ya bananeyse niye konu açıyosun. Burada konu açtığına göre bende bu sitenin üyesi olduğuma göre fikrimi söyleme hakkım var.
Bi bana dusmuyor boyle seyler hirsi gordum sizde.
bu kadar kısmetli olmanı herkes çekemez diyeyim sadece:))
Canım şu son cevabınla kendini çok güzel belli ettin. Farzet ki aldatıldım ve boşandım ve eski eşim hemen evlendi diye mutsuz oldum ve hırs yaptım koca arıyorum yani bu demek oluyo ki özel hayatım problemli. Onun özeli problemli o yüzden sorunlu birisi dersen o zaman seninde sorunlu olman gerekmiyo mu. Bendemiyorum bak sen diyosun bunuCeren'in özel hayatı problemli bence :) yazdığı 20 mesajın on tanesinde bana geçirdiğine göre üstüne gitmeyelim boşver
Eşiniz işsiz mi, az mı kazanıyor, aileci mi, sizle ilgilenmiyor mu? Birilerinin mutlu olma ihtimali neden bu kadar delirtiyor sizi?Canım şu son cevabınla kendini çok güzel belli ettin. Farzet ki aldatıldım ve boşandım ve eski eşim hemen evlendi diye mutsuz oldum ve hırs yaptım koca arıyorum yani bu demek oluyo ki özel hayatım problemli. Onun özeli problemli o yüzden sorunlu birisi dersen o zaman seninde sorunlu olman gerekmiyo mu. Bendemiyorum bak sen diyosun bunu
Haha :)))) evlenip boşanmış bir çocuklu adam mı :))))
Canım şu son cevabınla kendini çok güzel belli ettin. Farzet ki aldatıldım ve boşandım ve eski eşim hemen evlendi diye mutsuz oldum ve hırs yaptım koca arıyorum yani bu demek oluyo ki özel hayatım problemli. Onun özeli problemli o yüzden sorunlu birisi dersen o zaman seninde sorunlu olman gerekmiyo mu. Bendemiyorum bak sen diyosun bunu
Hakaret ? Hangi cümlem göstersene. Ben sana hakaret etmedim. Tespit ettiğim şeyleri söyledim. Sen de sinirlendinYa ahahah valla sabah sabah güldüm :))
Evet ben problemliyim o yüzden konuna gelip sana hakaret edip seni gömdüm? Dimi ?
Her sorun yaşayan acısını senin yaptığın gibi diğer insanlardan çıkartmıyor. Başka yollarla çözebiliyor. Sana da tavsiye ederim. Tek çözüm bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?